[]

Uygun fiyatlı nemlendirici önerisi

T bölgesi yağlı ve gözenekli cildimi daha da yağlandırmayacak aynı zamanda Ankara soğuğundan da koruyacak uygun fiyatlı nemlendirici tavsiyesi. Kadın 26. Teşekkürler




 
Erkeğim söyliim ama kendime bakarım ;) aloavera ürünleri kullan merak etme satıcısı değilim ama yağlardan kurtulmak istiyorsan garnier tek geçerim ;) ankarada da işe yarıyor kullanmaya devam .


  • .sosyolog.  (02.12.15 21:10:16) 
bepanthen krem. merhem ya da plus değil. sadece krem.


  • avagadro  (02.12.15 21:16:00) 
Bepanthen krem bildiğim kadarıyla üretilmiyor bepanthol oldu adı ve içeriği değişti. Sadece bepanthen plus var o da sivilce yapar cildinde. Orta düzey bir şey olabiliyorsa biodermanın sebium serisinin nemlendiricilerine bakabilirsin. İnternette fiyatları çok daha uygun.


  • whysoweird  (02.12.15 22:24:06) 
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser
Uygun fiyatlı. Bundan çok memnun olan arkadaşlarım var ama bence gözenekler için la roche posay effaclar duo.

  • Domuz  (03.12.15 05:42:03) 
loreal skin perfection nemlendirici krem aldım. memnunum tavsiye ederim.

edit: cilt tipim aynı. t bölgesi yağlı.
  • jrixy  (03.12.15 09:04:06 ~ 09:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.