[]

Muslukçu?

Merhaba arkadaşlar,
Banyomun musluğu kırıldı(gibi bişey) benim şimdi tesisatçı mı çağırmam lazım? Kozyatağı civarı bilen eden varsa haber etsin bi zahmet.



 
armut.com


  • rakidabalikolsa  (02.12.15 19:30:50) 
hocam oraya baktım da orada bayağı komple işler var böyle küçük işleri yaparlar mı?


  • cy7  (02.12.15 19:31:54) 
kapıcı varsa ona söyleyin kesin vir şekil halleder


  • oscar  (02.12.15 19:33:59) 
bazı tadilat firmaları var arıyorsunuz musluk kırıldı diyorsunuz muslukçu yolluyorlar. boyacı muslukçu falan ne lazımsa. o da olmazsa kozyatağı tesisat yazınca Google a bu çıkıyor www.semtdunyasi.com


  • rakidabalikolsa  (02.12.15 19:36:21) 
google'a kozyatagi teisatci yazip cikan ustalardan falan birini arayip cagir abi so simple


  • hjarteblod  (02.12.15 19:42:22) 
Vanayı kapat. Alta kova/leğen koy. Al anahtarı musluğu sök. Diğerini tak derdim ama evde yedek musluk olma ihtimali ne ki? :) Koş kapanmadan bauhaus'tan 1 tane al.


  • nawar  (02.12.15 20:24:52) 
Arkadaşlar kapıcı yok. Google'a yazıp çıkan numarayı aratmayı ben de biliyorum ama geçen hayatımda gördüğüm en lakayıt çilingire denk geldim. Malum burası İstanbul, tek başına yaşayan kadınlara kadınlar bile yardımcı olmuyor . Neyse yine de teşekkürler.


  • cy7  (02.12.15 20:32:33) 
musluğun neresi kırıldı? içimi bozuldu? bi musluk içi 3-4 tl bir şey ve değiştirmesi çok basit. boşa para saçmayın.aşırı bir güç harcanması gereken bir olayda değildir musluk içi değiştirmek.


  • morcivert  (02.12.15 22:07:19) 
valla duşa su veren kısmı komple elimde kaldı. Bir de çok eski metal ve paslanmış, komple değiştirmek istiyorum, duş başlığını falan da


  • cy7  (02.12.15 22:42:31) 
elinde kaldıysa çürümüş tamamen o zaman. bu yapı marketlerden bitane beğenip onların teknik servislerine taktırabilirsin. tesisat tamir hizmetleri flnda oluyor onların. ama ucuz değil o bataryalar eğer komple değiştireceksen.

neresi kırıldı bi bakmak lazım bataryaların tepesi yada kırılan parçaları değişebiliyor. kırık parçayı götürünce hırdavatçıya yenisini verirler. tepesini tek bir vida tutar. kolayca değişebilen bir parçadır. eğer tahmin ettiğim yeriyse.
  • morcivert  (02.12.15 23:03:42 ~ 23:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.