[]

turk telekom kac günde kapanir

ttnet telefon kapattirip superonline yalına geceyim diyorum. yarın başvurulsa anında kapanir mı. yoksa diger ayın da sabit ücretini vs alirlar mı?




 
fatura kesim tarihine kadar açık kalır diye düşünüyorum.


  • paradoxical  (29.11.15 23:37:41) 
Hayır fatura kesim tarihine kadar açık kalmaz. Kendimden örnek vereyim 7 ekimde kapatma işlemini için gerekli belgeleri imzalamıştım, bir kaç gün sonra "neden kapatıyorsunuz kapatmayın" diye aramışlardı ama ısrarlara rağmen "işlemi başlattığım günden itibaren başlayarak kapatmanızı istiyorum" demiştim. Öyle de oldu. Normalde 16 tl gelen fatura 3 lira gelmişti.


  • clones  (30.11.15 00:03:47 ~ 00:05:07) 
adsl ise zahmet etmeyin. telefon kapanirsa superonline de kesiliyor. superonline'nin yalin interneti oyle pek yalin degil. kendimden biliyorum.


  • uuth  (30.11.15 08:28:34) 
@uuth nasıl yani biraz acar mısınız. Sunu düşünüyordum ben de
m.superonline.net

Ttnetinkinde galiba extradan aylık 5 6 lira ödeniyomus
  • sylow  (30.11.15 08:45:19) 
@sylow şöyle anlatiim
ttnet adsl'i superonline yalın'a taşıdım. bi süre sonra madem yalın gidiim telekomdaki telefonu iptal ettiriym dedim, iptal ettirdim. anında internet kesildi. superonline ile konuştum "ama telefonu iptal ettirmişsiniz???" dedi. e hani yalındı falan dedim kem küm ettiler, lanet olsun dedim açtırdım yine telefonu. internet geldi. yalın internet veremiyor bunlar.

sonra telekom kaynaklı bir arıza oldu, 1 ay internetim yoktu. iptal ettirdim. telekom kaynaklı sorunlar bizi ırgalamaz deyip 200 lira cayma bedeli sapladılar.

aman diyeyim abicim. fiber ise hiç durma geç ama adsl için bulaşma bunlara.
  • uuth  (30.11.15 09:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.