[]

kedi oyuncagj

arkadaslar sabahtan aksama iste oldugumuz icin kedimiz evde cok sikiliyor. yada bana oyle geliyor ama hissediyorum. oyle yayli mayli fareler, toplar aldik hic oynamiyor. sinek seviyor kara sinek. ama o da kisin eve gelmiyor:) var mi kedinizi oyalayan bir oyuncak?




 
hmm senin kedine ses çıkaran ama mekanik bi ses diil de garip ses çıkaran bi oyuncak lazım sanırım. bende 3 tane kedi var, bi tanesi ördek gibi öten oyuncak seviyor, diğeri içinde pirinç boncuk olan fareleri seviyor, diğeri de yumuşak küçük topla oynamayı seviyor. bence içinde pirinç boncuk olan fareleri bi dene bakalım =)


  • paradoxical  (29.11.15 22:24:50) 
Kedi oltasını çok seviyorlar.


  • physcos physcos  (29.11.15 22:31:07) 
tamamda evde yokken kedi oltasini kim tutacak? krise asilan ruya kapani aldik pusta banamisin demedi :))


  • bluewhale  (29.11.15 22:35:56) 
bence ikinci bir kedi alın, en güzel oyuncak :)


  • Demet  (29.11.15 22:42:14) 
Catnipli oyuncaklar belki hoşuna gider, kedi oltasını da sağlam bir yere ucundan sıkıştırabilirsiniz. Ama en net çözüm ikinci kedi.


  • buff  (29.11.15 23:15:18) 
sinek yemesine izin vermeyin. iç parazit sebebi.


  • Droogie  (29.11.15 23:29:09) 
kedilerin neyi sevip sevmeyeceği hiç belli olmuyor. hatta 3 gün sevip 4.gün yüzüne bakmama ihtimalleri bile var. bir ton para bayılırsın, en acayip, en fonksiyonlu oyuncağı alırsın ama o bir ip parçasına deli olur. kediler böyle malesef. 'kediyim lan ben, mantık aramazlar nasıl olsa bende' diyorlar bence. deneyip göreceksin :) ip yumağıyla başla bence denemeye.


  • air  (29.11.15 23:55:14) 
tek kediyi en güzel oyalayacak şey ikinci kedidir. kendisinden bir tane daha olduğunu görmesi önemli bence. ömrü uzar kuzunun. bence düşünün :)


  • bir garip melek  (30.11.15 10:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.