[]

isim soyisim uzantılı mail acmanın yolu

nedir. domain ve hosting mi alacagız? bunu en ekonomik ve kullanıslı olanı hangisidir.

1. doruk nette mail light diye bişi varmıs yıllık 78 lira + 28 lira alan adı.

2-www.webabi.net ten gene aynı bütceye bi site alip siteyi ilerde kurup su an maili kullanmak

ya da baska bi cozum...

bide anlagım mail light nasıl diğeri ile aynı fiyat oluyor? öbürü site ve mail veriyo bu sadece mail veriyor.

 
bildiğim kadarıyla yalnızca alan adına sahip olmanız yeter bunun için. mesela dream.com'u alıp, e-posta hizmetini de (ücretsiz) yandexten alabilirsiniz. bu sayede allgirls@dream.com sizin olur.


  • ron dennis  (28.11.15 16:33:28) 
e bunlar mail light neden boyle bi mebla istiyor? farkı ne? neye istinaden talep ediyor.


  • all girls dream  (28.11.15 16:41:24) 
ron dennis +1. Yalnızca alan adına(domain) sahip olmanız yeterli. IHS Telekom alan adını alabileceğiniz en güvenli sitedir.


  • mrtkp9993  (28.11.15 16:42:44 ~ 16:47:17) 
peki entegre islemini nasıl yapacagım?


  • all girls dream  (28.11.15 16:49:34) 
Alan adı 8-9$
Parayı sunucu tutuyor. Yandex ve gmail sunucu hizmeti veriyor.
Dolayısıyla sadece alan adı alıp onlar üzerinden iş görebilirsin.
  • d e j i n  (28.11.15 16:50:53) 
  • ron dennis  (28.11.15 16:51:52) 
yandex kurumsal diye aratin ordaki yonergelerle halledin isinizi.

domaini de yandexten alirsan hicbir sey ile ugrasmiyorsun. ayar gayar yok.

kactan veriyorlar bilmiyorum ama domaini. com uzantisi 8-10 dolar falan. 1-2 dolar farkediyorsa alinabilir 20 civari veya fazla cekerlerse alinmaz.
  • jugador  (28.11.15 17:13:41) 
ihs den domaini al ordan normalde kullandığın gmaile yönlendirme de açabilirsin ya da herhangi bir yerden normal hosting alsan yanında 1-2 mail içinde hosting hizmeti sağlarlar.


  • tosunpasa  (28.11.15 20:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.