[]

tablet+klavye aletler hkk

gençler, bu tablet+klavye olarak satılan aletlerde powerpoint, photoshop lite, tercihen autocad falan çalıştırabiliyo muyuz? önereceğiniz var mı?
eskiden bu işlerden biraz anlardım ama bunlarda işlemci, hdd falan bi tuhaf bişeyler olmuş, bilemedim.

lisansüstü öğrencisiyim, okul günleri klavyeli olarak yukarıdaki programlarla çalışabileceğim, diğer günler tablet olarak kitap-makale okuma amaçlı taşıyabileceğim bir alete ihtiyacım var. ilk kriter hafiflik.
yardımcı olacaklara şükranlarımı sunarım.

 
Valla dediğin işleri yapabilecek bi microsoft Surface pro 3/4 var. Diğer Windows tabletler dandik oluyor genelde ama Surface pro çok iyidir.


  • Haldamir  (26.11.15 10:22:40) 
sağolun arkadaşlar, ama dediğiniz gibi fiyatlar uçukmuş.
diğer tabletlerde yukarıdakilerden neyi kullanamam? word+powerpoint'e düşürsem işimi görürler mi? bu durumda neyi önerirsiniz?

3-5 yıl önce atom işlemcili bi netbook'um vardı, yukarıda saydıklarımın tümünü kullanabiliyodum. niyeyse bunlardan da öyle bişey umduydum..
  • manuel mandalina  (26.11.15 10:38:47 ~ 10:39:06) 
Ipadde word ve powerpoint kullaniliyor rahat rahat. Ama klavye sart.


  • kuehles blondes  (26.11.15 10:43:40) 
tablet artı klavye dediklerin

2'si bir arada olanlar ise, asus transformer ve sony tab var. bütçen ne bilmiyorum ama dediklerini yapabilmen için 2000-3000 lazım.

800-900 olanlarla anca powerpoint falan halledebilirsin. ha photoshop vs çalışmaz mı çalışabilir ama performans bekleme.
  • jugador  (26.11.15 10:57:06) 
Aynen daha düşük seviye 2in1'larda office çalıştırırsın, internette gezme makale için de kullanılır, ama phosotoshop autocad gibi yüksek performans isteyen uygulamalar zor çalışır. Onları da eklediğin için surface önermiştim. Ama hala önerim tablet alacaksan kalemi olan bir tablet alman. Ben de öğrenciyim ve Surface pro 3 kullanıyorum, 2 yıldır ne bi çıktı aldım ne bi not defteri satın aldım, tüm akademik hayatımın merkezi oldu. Yurtdışından alabiliyorsan öneririm.


  • Haldamir  (26.11.15 11:03:23) 
bütçe konusunda 2000'in üstüne çıkarsam üzülürüm.


  • manuel mandalina  (26.11.15 11:22:34) 
hp x2 10.1 aldım.


  • manuel mandalina  (08.05.16 00:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.