[]

web siteyi tumblr'a yönlendirme

site x.com.tr
bu işlerin adamı değilim pek. daha önce yapmıştım ama bir de beleş hosting deneyeyim dedim. onu beğenmeyince tekrar tumblr'a yönlendirmek istedim, bu sefer de yapamadım.

bilgiler ekteki gibi. neyi nereye yazmalıyım bu panelde?

sunucu adı: domains.tumblr.com
ip adresi: 66.6.44.4 yazdım ama bu şekilde olmadı..

 
eğer tumblr sayfanızı tumblr sunucularından çekip kendi sunucunuza aktarmak istiyorsanız bu mümkün değildir.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (22.11.15 12:45:01) 
  • veritaslibertas  (22.11.15 12:49:15) 
nic.tr'de dns hizmeti verilmiyor. o nedenle bunu yapmak için öncelikli olarak dns yönetimi bulunan bir yere yönlendirmen gerekiyor.


  • teknikekip  (22.11.15 13:10:26) 
@seni sevenleri bir kere uzdun,
yapmaya çalıştığım şeyin ismi o mu değil mi bilmiyorum ama mümkün çünkü daha önce yaptım. şimdi tekrar deniyorum ama beceremedim. www.tumblr.com adresinde "Özel etki alanı kullanımı" başlığında anlatmış zaten tumblr.

@veritaslibertas,
bunları gördüm ama nic.tr'de panel godaddy, isimtescil vs.den farklı. A, CNAME falan bunlar yukarıda koyduğum resimde neye tekabül ediyor onu anlayamıyorum.

sunucu adı: domains.tumblr.com
ip adresi: 66.6.44.4 yazdım ama bu şekilde olmadı..
  • nrmnm  (22.11.15 13:14:26) 
@teknikekip,
emin misin? çünkü dediğim gibi daha önce tumblr sayfasına yönledirilmiş şekilde bir kaç hafta kullanılmıştı aynı site.

  • nrmnm  (22.11.15 13:16:15) 
@nrmnm orada domain kullanabilirsiniz fakat bizim hostingimizi kullacaksın diyor. üstte yazdığım gibi, mümkün değil. alan adı değişebilir fakat sunucu değişmez.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (22.11.15 22:44:44) 
ben iyi kötü hallettim, daha sonra nic.tr tumblr falan yazıp aratan olursa burada kaynak olsun insanlara.

cloudflare formatında bir siteye domain'i yönlendirip dns girişleri oranın panelinden rahatça yapılabiliyor(muş).
  • nrmnm  (10.12.15 20:25:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.