[]

siz olsaydınız ne yapardınız ?? ben ne yapayım ??

merhaba bu başlığı üç hafta önce yine açmıştım
o kadar çaresizim ki ne yapacağımı bilemiyorum
geçen hafta eşime şiddet uyguladım ve pişmanım şiddete karşı bir insanım bir karıncayı bile incitme
O gece karımın telefonunda biz evlenmeden önceki sevgilisiyle aşk mesajlarını yakaladım 3-4 kere görüşmüşler hatta birgün piknik bile yapmışlar bende dayanamadım ona karşı şiddet uyguladım ve hakaretler ettim sonra o gün tesadüfen anne ve babası geldi kızlarını o halde görünce kızlarını alıp hemen hastaneye gittiler ve darp raporu aldılar ertesi gün karakoldan beni aradılar eşim şikayetçi olmamasına rağmen kamu davası oluştuğu için beni ifade vermeye çağırdılar
kendi verdiği ifadede eski sevgilisiyle görüştüklerini de iltiraf etmiş ve şu an psikolojik tedaviye başladı aile psikoloğuna gidiyormuş ben yaptığım şeyler yüzünden özür mesajları attım çiçek falan gönderdim onun dediği sadece seni görmek istemiyorum senden nefret ediyorum diye mesajıma cevaplar veriyor
şimdi ne yapmalıyım ne olursa olsun diye beklemelimiyim yoksa onu tekrar eve döndürmek için yalvarmalımıyım
bizim bir tanede çoçuğumuz var 3 yaşında
ben ne yapmalıyım ?
hayatimda hic siddete başvurmadim su an bende psikolojik tedaviye başladım hala israrlarima devam ediyorum beni affet diye hergun mesajlar cekiyorum olay yasanali neredeyse bir ay olacak

 
"O gece karımın telefonunda biz evlenmeden önceki sevgilisiyle aşk mesajlarını yakaladım 3-4 kere görüşmüşler hatta birgün piknik bile yapmışlar"

bi de gittin çiçek gönderdin öyle mi.

bu ilişkiden bi bok olmaz daha ben söyleyeyim.
  • tescillimarka  (16.11.15 19:32:50) 
fiziksel şiddetten kastınız sadece tek bir tokattan 1 gram bile fazlaysa o kadından uzak durun. nabarsanız yapın ama kadından uzak durun. çocuğunuzu da ona bırakın ama maddi-manevi ihmal etmeden babalık yapmaya çalışın.


  • fatihkkk  (16.11.15 19:33:43) 
karın seni aldatmış, sen de onu dövmüşsün. sence bu evlilikten hayır gelir mi artık? bekara karı boşamak kolay da bence ayrı kalmanız daha mantıklı.


  • elorelia  (16.11.15 19:34:35) 
siddet uyguladigin icin ozur dilemen lazim tabi ama cicek falan cok gereksiz olmus.

geri donse hic birsey olmamis gibi devam mi edeceksiniz? edebilecek misiniz?
  • nawres  (16.11.15 19:37:37) 
Esiniz masum falan degil de siddet uygulamak icin hakli bir gerekceniz kesinlikle yok, zaten siz de farkindaymissiniz.
Israrla mesaj atmazdim ben olsam. Zaten ozur dileyip cicek de gondermissiniz, esinizin yaptigi yanlis, onun da ayrica af dilemesi gerekiyordu ama darp ettiginiz icin siz suclu duruma dustunuz.
Sizin siddete basvurma hatasina dusmeniz esinizi sucsuz kilmaz. Ben olsam beklemeye gecerdim. Geri donup yaptigindan dolayi o da af dilerse, tekrar birlikte yasamaya basladiktan sonra geberene kadar ozur dilersiniz.
Esiniz de en az sizin kadar kabahatli. Cocugunuzu gormek icin izin isteyebilirsiniz en azindan.
  • stavro  (16.11.15 19:37:41) 
Şimdi sen bu davranışınla haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Önceki duyurunu okumadım ama 'ne olursa olsun', evet 'ne olursa olsun' sebebi fiziksel anlamda senden daha güçsüz bir canlıya el kaldırman çok yanlış. Şiddetin hiçbir türlüsü ne sebep olursa olsun kabul edilemez. Üstelik o çocuğunun annesi. Ne amaçla eski sevgilisiyle görüşmüş? Eğer gerçekten ortada aşk mesajları, aşk yaşam vs. gibi bir durum varsa. Ve ilişkiyi bitirmeye kesin kararlıysanız ayrılacaktınız. Evet eşinin bu davranışının tabii ki bir yaptırımı olacak ama bu yaptırım dayak değil, boşanmak olmalıydı en fazla. Üstelik belki bir yanlış anlama bile olabilirdi, bu durum öyle olmasa da nasıl gözünüz dönüyor allah aşkına. Evet anlıyorum insana kendini çok kötü hissettiren çok sinirlendiren bir durum belki ama öfkeyle kalkan zararla oturur. BU şekilde eşin mahkemede haksızken haklı durumda olacak. Belki seni çocuğuna bile göstermeyecek bu adam şiddete meyilli çocuğa da uygular diye.
Sakin kafayla düşün, tekrar bir araya gelmeniz zor görünüyor ve kimse de sana bir araya gel diyemez. Hoş belki eşin de istemiyordur bunu ama en azından en az zararla kurtulmaya çalış bu olaydan. Sanki bu şekilde devam etseniz, çocuğunuzun psikolojisi ayrılmanızdan daha çok zarar görecek gibi. Kolay gelsin.

  • limoncello  (16.11.15 19:39:40) 
ayrıca son araştırmalara göre boşanmanın çocuklar üzerinde sandığımız kadar bir etkisi yokmuş.


  • tescillimarka  (16.11.15 19:47:20) 
hocam 3 hafta önce de dedim, yine diyorum. bence size saygı ve sevgi beslemeyen kişiyle yollarınızı ayırmanız sizin yararınıza.


  • icim urperiyor  (16.11.15 19:53:14) 
Siddet kismina artik girmiyorum herkes gerekenleri soylemis. Ben olsam esim donse bile kabul etmem. Ayni zamanda acikcasi cocugumu buyutmesini de istemem ve bu konuda elimden geleni de yaparim. Gerci siz de siddet uygulamissiniz yarin obur gun cocugunuz kabul edilemez bir sey yaptiginda tepkiniz ne olur bilemiyorum ama anlattiklarinizdan ciddi anlamda pisman oldugunuzu ve bir daha siddete basvurmayacaginizo anladim umarim dogru anlamisimdir.


  • yorke  (16.11.15 19:56:22) 
hacı sen gerizekalı mısın?

resmen boynuzu yemşsin üzerine beni affet diye mesaj atıyorsun.

tamam dövmek filan kötü de daha ne olacaktı, sen haklısın karıcığım sevişirken size kondomda getireyim mi demen gerekiyordu.

yani herkes hakettiğini yaşar sen bu ahmaklıkla devam edersen sonraki ilişkilerinde de başarısız ve beceriksiz olursun.

biraz karakter sahibi ol vıcık vıcık süngerimsi bir tipsin. adamlık veya erkeklik dediğimiz mevzuya çalış
  • KaraSakall  (16.11.15 20:29:14) 
Ayrıl hemen. Şiddetin bile geri dönüşü var, ama onun yaptıklarının asla.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (16.11.15 20:30:51) 
kacan kovalanir hesabi olmus abi, hakliyken haksiz konuma dogru geciyorsun gibi.
sen bir etmissen o iki etmis gibi, ustune ustluk hergun cicektir mesajdir neyin nesi, ne ara magdur duruma gecti o tamamen. bilmedigin daha seyler varsa ogren, cocugu da vekaletini al bosan, valla siz atlatsaniz (ki zor bence) anasinin babasinin dirdiriyla ugras dur sonra senelerce

  • jedilance  (16.11.15 23:44:27) 
saf koca saffet? sen misin?

aga bi cacık bekleme o evlilikten, hele bir de isin icinde anne-baba-psikolog varken hiiiic hayır bekleme. bitmiş o iş. tamam şiddete karsiyiz da eşini aldatan ister kadın ister erkek bi tokadı hak etsin yani. hangi ara bu kadar genleştik anlamıyorum ben.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (17.11.15 00:20:25) 
Hala böbreklerine çalışmadın mı?


  • arnold schwarzeneger  (17.11.15 08:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.