[]

şu iki bottan hangisini alayım?

özellikle north face için yorumlarınızı merak ediyorum. satıcı arkadaş kendi indirimi ile yüzde 10 şey ettirecek 305 lira gibi bir şeye gelecek yani.

www.sportsoul.com

diğeri de şu:

www.boyner.com.tr

north face cat'ten çok daha rahat ancak kendime artık böyle outdoor bot almayacağım demiştim böyle cat tarzı şeyler istiyorum diye ama north face'in rahatlığı çok başka. bu cat'i de 340 liraya alıyorum. şaka gibi değil mi north face cat'ten ucuz. hangisi?

 
northface al, yürürken yormaz. cat ağırdır, ayağının altında sanki ekstra bir kütle taşıyormuşun gibi gelir. çok yürürsen sıkar, ağrıtır vurur.


  • solskjaer  (16.11.15 13:50:43) 
teknik olarak kıyaslanmaz bile. tabii ki north face. ama kozmetik açıdan bir şey diyemeyeceğim. zevk meselesi. ben olsam düşünmeden north face'i alır geçerim.


  • orient blue  (16.11.15 13:51:42) 
Ben de olsam north face i alırdım .


  • lilidance  (16.11.15 14:08:53) 
özellikle vibram taban olmamasına bakıyorum yağmurda kaymaması için. bu vibram olmadığına göre azıcık yağmurda parlak zeminlerde buz pateni yaptırmaz di mi?


  • floydian  (16.11.15 14:11:06) 
north face'in aynısını arkadaşım kullanıyor, 300tl'ye almıştık geçen sene.

tam olarak kar botu olarak geçiyor ama günlük kullanımda da rahat olduğunu söylemişti, memnun yani.
  • peggy  (16.11.15 14:23:03) 
tabii ki north face. kıyas bile kabul etmez. kış boyu sıcacık ve kuru ayaklar istiyorsan tabi. hafif ve rahat bir ayakkabı.


  • kakao  (16.11.15 14:29:19) 
herkes north face'e bu kadar bok attığına göre cat alıyorum. amma kötülediniz arkadaş ya cat para mı verdi size...


  • floydian  (16.11.15 14:52:52) 
Yürürken ayağında parçalanan ayakkabı istiyorsan Cat gayet başarılı.


  • arandur  (16.11.15 15:27:37) 
north face bi 50 tl daha pahalı olsaydı bile north face derdim, şu haliyle katmerli north face :D


  • reso aga  (16.11.15 16:06:22) 
Northface şahaneymiş.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (16.11.15 16:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.