[]

Bioenerji ile kötücül enerji yollama?

Şİmdi şu duyuruda bahsettiğim (bkz: )www.eksiduyuru.com hanımefendi bana kafayı takmış durumda. Ben engellemeden önce facebooktan attığı mesajlarda üstü kapalı olarak, sana negatif enerji gönderebilirim vb. diye tehditvari söylemleri oldu.

Ben seküler ve ateist düşünce yapısında biri olduğum için, önemsemedim ama annem çok endişeleniyor. Hiç suçum olmadığı halde, aç telefon kadından özür dile vb. diyor ki asla böyle bir şey yapmam. Kadını yok saymak benim verebileceğim en güzel cevap zaten.

Gelin görün ki ben annemi nasıl rahatlatıcam? Off nelerle uğraşıyorum ya, zaten işim başımdan aşkın. Bir de bu histerik kadın çıktı başıma.

 
uzaktan olacak olsa insanlar başka şehirden kalkıp da bioenerji uzmanlarına gitmez, parayı havale yapar o da enerji yollar. onu söyleyen kişinin gerçek bir uzman olduğunu sanmıyorum.

ha falcı büyücü olsa tamam uzaktan başına bela açabilir ama bioenerji ile uzaktan olmaz o iş. boşuna endişelenmesin teyzemiz.
  • tolga asp  (16.11.15 09:00:50) 
"Ben kendi bioenerjicimi tuttum, kalkan yaptı" de.


  • arnold schwarzeneger  (16.11.15 09:10:38) 
Ona şunu gönder iyice delirsin
3.bp.blogspot.com

  • innerbliss  (16.11.15 09:12:00) 
Arnold +1 :p

Birinu ara özür dile, annene de ondan özür diledim de. O kadın ile annen konuşur, o da öyle konuşma olmadı derse "bak anne yanında konuştum yine devam ediyor. Mental sorunları var belli ki. Sen de bunun için benim kendime olan saygımı zedeleyip özür dilettin" de ağla. Annene vicdan azabı çektir. Annen de bir daha böyle mantıksız hareketlerde bulunmasın, kadınla da muhatap olmayın. Meczup belli ki.
  • nawar  (16.11.15 09:15:27) 
yalnız böyle kayınvalideyle kuzenine hayatta bol şans! onun adına üzülmedim desem yalan olur, umarım hayatlarından uzak tutmayı başarabilirler o kadını. kendi varoluşu negatif enerji gibi geldi bana çünkü...

annen de üzülmesin, de ki "bizim bir suçumuz olmadığı için bize işleyecek bir durum yok. vicdan azabı çeken suçlu kişiler açık oluyorlar bu negatif enerjilere. bizim vicdanımız sonuna kadar rahat, merak etme sen."
  • loveinaflipbook  (16.11.15 09:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.