[]

Bir garip fotoğraf meselesi

Kuzenim Eylül ayında evlendi. Benim eşim fotomuhabir ve profesyonel fotoğrafçı. Kuzenimle konuştum, size küçük bir düğün hediyemiz olsun, Koç Müzesinde fotoğraflarınızı çekelim dedim. Çok sevindi, nikah günü eşim gitti, gelin ve damadın Koç Müzesinde fotoğraflarını çekti.

Ben o çekime gitmedim, direkt nikah salonuna gittim. Akşam da bir restoranda davet verildi. Eşim çok yorgundu ama, rica ettim kendisinden yanına yine dslr fotoğraf makinasını aldı ve fotoğraf çekti. Herneyse buraya kadar her şey tamam.

Fotoğrafları kuzenim çok beğendi. Teşekkür etti vb. Herkes gayet mutlu. Ben fotoğrafları kuzenime teslim ettim.

Bu arada Koç Müzesindeki çekime, kuzenim arkadaşlarını da çağırmış, (dedim ya ben gitmedim bile) onlarla da bir kaç poz çektirmiş.

Dün kuzenimin kayınvalidesi bana Facebooktan mesaj atmış. Akşam yemeğinde çektiğimiz fotoları istemiş, ben de gönderdim. Sanırım kendisinin ve oğlan tarafının olduğu fotoları indirememiş. Açmış ağzını yummuş gözünü. Siz bize değer vermediniz, gelinin arkadaşlarını baştacı ettiniz. Madem fotoğraf işini üstünüze aldınız, adam gibi yapsaydınız. Saydırdı kadın yani.

Şok oldum. Dedim ki, .... Hanım, önceden konuşulan bir şey yoktu, üstümüze bir vazife filan da almadık ki. Orda fotoğraf çekmeyebilirdik bile, eşim çok yorgundu ben rica ettim bir kaç kare çekti. Siz bizi mecbur tutyorsunuz hiç hoş değil bu yaklaşım dedim. Biz çocuklarla sadece Koç Müzesi çekimleri için konuşnuştuk, gelinle damada küçük bir jest yaptık o kadar dedim.

Biz damadın ailesiyiz hanımefendi, bize değer verseydiniz başımıza tac ederdik sizi. madem gelinle damadı çekecektiniz yalnız, gelinin arkadaşlarını niye çektiniz? dedi.

Benim kontrolüm dışında olan bir olay bu, ben o çekime gitmedim, ki gitmeme gerek yoktu. Bizim kontrolümüz dışında olan bir durumdan nasıl beni sorumlu tutarsınız, ayrıca akşam yemeğinde çekilmiş sizin ve akrabalarınızın da fotoğrafları var , galiba indiremediniz. Benim eşim sizin özel şipşakçınız mı dedim.

Yaa demek hediyeydi öyle mi, ben kimlere ne hediyeler veriyorum, biyoenerji yapıp gönderiyorum kanserli hastalara, herkesi kendim gibi sanmışım. Sizi facebookumdan ve hayatımdan siliyorum dedi.

Ben de, nasıl dilerseniz öyle yapın dedim.


Şimdi kadın zır zır facebook aramayla beni arayıp duruyor.Açmıyorum. Eşime de mahcup olucam. Öff ne yapayım ben, çok canım sıkıldı.

Kuzenime bir şey diyemem. Kızcağız hamile ve sıkıntılı bir gebelik geçiriyor. Bu nasıl şeydir.

 
Bu arada Koç müzesindeki çekimlerde kayınvalide ve görümce yokmuş. O yüzden çekmemiş eşim. Tamam da bunun müsebbibi ben miyim?


  • old possum  (14.11.15 11:22:41) 
kuzeninizin eşinin, annesinin bu kadar dengesizce çemkirmesine müsaade ettiği için ne kadar vasıfsız biri olduğunu düşündüm ben sadece. allah kuzeninize sabır versin, bir de yeni model görümce varmış.

annesi de cahil.
  • cokponcik  (14.11.15 11:24:19 ~ 11:25:37) 
salla gitsin. facebooktan ve hayatından siliyormuşmuş... sevinmelisin bu duruma.


  • sutlu nescafe  (14.11.15 11:24:25) 
salla gitsin. ihtiyarlar facebook'ta bir başka davranıyor nedense. sırf bu yüzden fbook kullanmayan milyonlar var. araştırmalar ile kanıtlanmış bir durum


  • rosencruz  (14.11.15 12:41:38) 
ahhah bu ne ya. Kuzeninin kayınvalidesi zaten dış kapının mandalı bile değil bence. ben olsam sevinirdim. hiç canını sıkma bence sen kardeş.


  • orient blue  (14.11.15 12:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.