[]

Boğulma vakaları ve vefat.

Bu vakalarda beden şişiyor ya
Ne olursa beden şişmez?

Babamı kaybettik de denize atmış kendini hiç şişmemiş en ufak bi yerde bile yoktu. Bi tek Sol kaş üstü çökmüş bi parmak kalınlığında sonra onun üzerinde kocaman şişlik var. Başka hiç bi yerinde en ufak çizik morluk yok sadece dudakları morarmış


Otopsiyi 1.5 ay sonra alacağım. Net bi ölüm saati vermediler

 
Öncelikle başınız sağolsun. suda çok fazla durmamışsa bedeni şişmeyebilir.


  • yatagants  (15.11.15 23:11:10) 
İki saatte ya da 3 saatte kıyıdan 400 m açığa gidebilir mi Ege de?


  • indescribable  (15.11.15 23:12:10) 
başın sağolsun indescribable.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.11.15 23:15:38) 
başın sağolsun üzüldüm.


  • ketcapli dondurma  (15.11.15 23:42:16) 
boğulma vakasında değil de su içinde uzun süre kalma durumlarında şişiyor olması lazım. teknik kısmını bilmiyorum. yıllar önceki endonezyadaki çok büyük tsunamide uzun süre sonra bulunan merhumların fotoğraflarını görmüştüm. ama uzun süre suyun 'altında' kalmışlardı. rahmetli (başınız sağolsun) su yüzeyinde 2-3 saat durduysa çok değişiklik olmayabilir. sonuçta bazen biz de denize girip 2-3 saat takılıyoruz suda. parmaklarımız buruşmaya başlıyor ama aşırı şişme olmuyor. ama dediğim gibi, teknik kısmını bilmiyorum.


  • icim urperiyor  (15.11.15 23:49:55) 
başınız sağolsun, allah sabır versin


  • gazozailacatmauzmani  (15.11.15 23:53:23) 
başınız sağolsun allah sabır versin


  • güneyli çocuk  (15.11.15 23:58:29) 
Allah sabırlar versin dostum. bedenin şişmesi aslında bağışıklık sistemi tarafından (artık) baskılanamayan bakterilerin hızla çoğalması ve bunun sonucu olarak içeride çeşitli gazlar üretmesi ile ilgilidir ve hem karada hem suda bu durum olur. tamamen zamanla ilgili.


  • kaichi  (16.11.15 00:08:08) 
Başınız sağ olsun.
Burdan alacağın bilgiler yanıltıcı olur, hiç karıştırma.

  • bigbadabum  (16.11.15 07:07:31) 
başın sağ olsun indescribable :(


  • dessy  (16.11.15 08:06:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.