[]

Sarap aldik ama guvenemedik

1.5 litrelik çaş marka bandrol kagidi olmayan sarabi 15 tlye aldik ama guvenemedik.adam hic bi sey olmaz goturun dedi.tekelden aldik ama yinede bi soralim dedik.zehirlenmeyiz dimi icelim mi




 
abi 15 lira için riske girmeye değmez. işinizi sağlama alın bence.


  • bigcaptain  (06.11.15 20:17:31) 
Bandrol kagidi olmayan ickiyi nasil satiyor lan. Buyuk ihtimalle cidden bir sey olmaz ama sagliginizdan degerli degil kesinlikle sitret.


  • floydian  (06.11.15 20:18:13) 
Sorun su ki bi de 2 sise aldik


  • deletesystem32  (06.11.15 20:25:24) 
Ben olsam elimi bile sürmezdim.


  • ssiradanbirigibi  (06.11.15 20:26:30) 
Tekele gotur sensiz bogazimdan gecmedi de ona da ikram et. Bir bardak sarap ile denklem soyle olur: 2 sise ne idugu belirsiz sarap - 1 bardak sarap = guvenilir sarap


  • floydian  (06.11.15 20:28:28) 
adınız ne yarın haberlerde bakalım.

şaka bir yana, hala yakındaysanız bence götürün iade edin, 30 liraya güzel bir şişe şarap alın daha az için ama içiniz rahat olsun.
  • rodriguez2  (06.11.15 20:28:59) 
ev yapımı olabilir değerlendirin

ÇAŞ Şarapları Tarihçesi Firma Çınarlı A.Ş. 1997 yılında Erdoğan Özdem'in önderliğinde kurulmuş 140 üyeli bir Anonim Şirkettir. Şirketin kuruluş amacı Çınarlı .
  • cenkertem.afc  (06.11.15 21:04:53 ~ 21:06:23) 
Firmamız kuruluş şekli ve amaçları itibarıyla Türkiye ye örnek olabilecek bir modeldir. Ortakları tamamen köylülerden oluşmaktadır. Ortakların oldukça düşük sayılabilecek sermaye katkıları ile kurulan firmamız, bugün kendine ait binaları, arazileri, araçları, üretim tesisleri ve 450.000 Lt/Yıl üretim kapasitesi ile piyasada rekabet eden önemli bir firmadır.

Kalite Anlayışımız

İyi Şarap ancak İyi üzümden yapılabilir. İyi üzüm doğru bakım, emek ve bilginin yanında doğru toprak ve doğru iklime bağlıdır. Antik Çağlardan bu yana üzüm üretilerek şarap yapılan Çınarlı Köyü ve çevresi “iyi üzüm” için en ideal toprak ve iklim yapısına sahiptir. Üzümü seven, bilen, çalışkan köylümüz de bu topraklarda en ideal, en iyi üzümü yetiştirmektedir.

Bize düşen de bu iyi üzümü hak ettiği şekilde iyi şaraba dönüştürmektir. Bu amaçla iyi ve lezzetli şaraplar üretmek için çaba harcıyoruz. Yasal mevzuata ve tekniğine uygun olarak doğal ve hijyenik şartlarda yapılan şarap üretimi her safhasında denetlenmekte olup şaraplarımızı tadanların beğenilerini referans olarak alıyoruz. Kalitenin ve başarının tesadüf olmadığını biliyoruz.

Pazar günleri hariç haftanın her günü açıktır.

Şarap alımı ve fiyat bilgisi için iletişime geçiniz.

Adres : Çınarlı Köyü Mürefte-Şarköy-TEKİRDAĞ
  • cenkertem.afc  (06.11.15 21:05:56) 
yav saçmalamayın 15-20 lira için yapmayın etmeyin. yakınsanız gidin geri verin. sorna alın bi köpek öldüren.


  • morcivert  (06.11.15 21:11:07 ~ 21:11:45) 
ben çok içtim bundan tadı çok kötü ama öldürmüyor


  • Wilhelm  (06.11.15 22:08:14) 
Kaçak şarap bile olsa, şarap zehirlemez. Yani şarabın içinde metil alkol oluşmaz. Kötü şarap en fazla başınızı ağrıtır.

Yani sahte rakı, sahte votka gibi sahte şarap olmaz. Kaçak şarap olur, o da zehirlemez.
  • old possum  (07.11.15 15:38:07) 
beyler bu zamana kadar ne tür şaraplar içtiğime inanamazsınız.

bişeyin olacağını sanmıyorum. deneyin tadını beğenirseniz devamm.
  • ucurulmamak umidiyle  (07.11.15 16:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.