[]

Windows 10 temiz kurulum seri key sorunu

Arkadaşlar daha önce rezervasyonumu yaptırdım ancak güncelleme ile değil format ile yüklemek istiyorum

product keyden serialimi aldım ancak böyle bir key yok diyor.


Ne yapmalıyım.

 
windows 7 ya da 8 üzerine yükselt önce, otomatik olarak aktifleşecek... sonrasında formatlasan da aynı bilgisayarı otomatik aktifleştirecek her seferinde.
bir kez yükseltmeden eski keyinle aktifleştiremezsin. bir kez yükselterek aktifleştirince de bir daha key girmezsin...

ben aynı kasadan hddyi alıp ssd takıp sıfırdan sistem kurduğum halde otomatik aktifleşti mesela herhangi bir işlem yapmadan, anakarttan tanıyor ve internete bağlandığın anda aktifleşiyor.
  • ucan spagetticanavari  (04.11.15 15:37:29) 
mikisoftu arayıp yeni key almak gerekiyor. temiz formatta eski keyi kabul etmiyor win 10. bir sürü şey denedim olmadı.

adamlar laptopun faturasını mail atmamı ve oluşan hatanın ss'ini istedi. gönderdim maille şifreyi ilettiler. sorunu görmek için bilgisayara bağlanmak istediler. pc yanımda değil diye kabul etmedim.
  • morcivert  (04.11.15 15:37:57 ~ 15:38:31) 
once yukselt sonra kurarken temiz kurulum yapim mi dicek sana evet dersin.


  • chaotic good  (04.11.15 15:39:22) 
eğer bilgisayarı alırken kendi içerisinde keyi varsa, biosa işlemişlerdir. Multi OEM Project programını kullanarak windows yüklediğin dvd kalıbının içerisinde bu programı kur. böyle yaptığında, windowsu kurarken otomatik olarak bios içerisindeki keyi algılayıp yükleme yapar. tabi uğraşır mısın bilmem..


  • cetoxim  (04.11.15 17:49:51) 
Kurulum yaptım ve sıkıntı olmadı sistem kendisi buldu sanırım keyi


  • EXXE01  (16.11.15 22:17:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.