[]

Greencard Olayları

Türkiye'den başvurunlar için bunun çıkma şansı nedir acaba? Bir de hakikaten random olarak mı seçiliyor kazananlar?




 
kazandıktan sonra mülakata giriyorsun. yani random seçildi ooo vatandaşsın diye bir şey yok. daha deneyimli arkadaşlar yazar ama, şöyle random seçiliyosun: birazcık ırkına göre. yani greencard programının adı diversity bişi bişi program, amerikada ÇOK çinli varsa, o sene çinden daha az insan alıyorlar. gibi düşün. bu şekilde ülkelerden kaç kişi seçileceği önceden belirli, sen ülken arasından random seçiliyosun. seçildikten sonra da mülakata gidiyorsun. mülakatta da biraz paraya, biraz mesleğe eğitime bakıyorlar diye okudum.


  • like it or not  (03.11.15 17:27:43) 
Valla kime çıkıyo bu yeaaa diyordum ama şimdiye kadar çıkan 3 arkadaşım oldu.

Geçen sene çıkıp da gitmeyen bile oldu.(hala sinirim geçmedi kendisine)
  • lcha  (03.11.15 17:36:39) 
merak edip google amcaya sormuştum 2013 te 130 bin kişi fln başvurmuş 2500 alacaklarmış gibi sayıar vardı. %1 gibi bir şans oluyor buda.

ama şu anda bu sayı bence çok artmıştır.
  • morcivert  (03.11.15 17:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.