[]

Sosyal medya kullanmamak

Huzur nedeni midir?

Aysunun donunun rengini instagramda veyahut berkecanın rakı sofrasını görmesek daha mı huzurlu oluruz.?

Deneyen var mı?

(sosyal medyadan kasıt facebook, twitter, instagram vb vb vb)

 
Tamemen kopmak asosyalik yaratıyor . Sahte bir hesap açıp
gerekli facebook sayfalarını tweet hesaplarını takip edebilirsin. hem gelişmelerden haberin olur hemde gereksiz don renkleri ve gösteriş çabalarına maruz kalmazsın :) denedim %100 çalışıyor.

  • 1tam1ayran  (02.11.15 22:11:59) 
Kesinlikle. Bir kapattim hepsini o gun bugundur kafam rahat. Normalde sevdigim insanlarin mal mal paylasimlarini da gormemis oluyorum.


  • floydian  (02.11.15 22:14:25) 
bence onları görsek daha mutlu oluruz, sosyal medyayı sürekli siyaset için, gündem için, medyanın göstermediklerini göstermesi için takip ettiğim için allah belamı versin.
bundan sonra berkacanın rakı sofrası, aysunun donu, aşkına eşkiyanın ünlü çiftinin aşkını filan takip edeceğim ben. böyle hayat çok daha umarsız ve keyifli olmalı.

  • red g  (02.11.15 22:14:56) 
Benim zaten fırsatım olmuyor o tür şeylere, kullanmıyorum ama o kadar da huzurlu olduğum söylenemez. Huzuru yanlış yerde arıyorsun.


  • bigbadabum  (02.11.15 22:15:03) 
1tam1ayran +1 tamamen kapanmıyor bir çok gereksiz şeyden haberin olmuyor.


  • topraam  (02.11.15 22:15:24) 
facebook hesabım var. biri mesaj atım aç oku demediği sürece kullanmıyorum. fake hesabım var o da facebook bağlantılı oyunlar için.
twitter hesabını başka iş için açmıştım. şimdi tek bir kişiyle arada mesajlaşmak için kullanıyorum. sözlükte twitter linki görürsem tıklıyorum. onun dışında kontrol etmem.
instagram hesabım zaten yok. huzursuzluğum ya da huzurlu olmam bunlara bağlı değil. bugün dükkanı kapattık deseler hayatımda hiçbir değişiklik olmaz.
  • sutlu nescafe  (02.11.15 22:16:41) 
huzur nedenidir. twitter, facebook, instagram, whatsapp vb. diger uygulamalari kullanmiyorum. bence her seyden once dikkatinizi istediginiz seylere yonlendirmeniz daha kolay oluyor. ikincisi hafizaniz gercekten gereksiz seylerle dolmuyor, bu tabiki dikkatinizin artmasini sagliyor ayni zamanda. elimde olsa cep telefonu da kullanmayacagim ama is dolayisiyla kullanmak zorunda birakiliyorum. universitedeyken cep telefonu da kullanmiyordum, ankesorlu telefonlar ve ev telefonu fazlasiyla isimi goruyordu. bence sms ve cep telefonu sizi butun arkadaslarinizla iletisim halinde tutar. sosyal medyadan kaynaklanan sosyallik bence sabun kopugunden farkli degil. sosyal gibisiniz ama aslinda telefonunuz elinizde yalnizsiniz.


  • bim tribi  (02.11.15 22:19:50) 
benim görüşüm evlendikten sonra hepsinden uzak durulması gerektiği. ne gereği var.


  • halitkin  (02.11.15 22:23:52) 
facebook, twitter hesabım yok. instagram hesabım var sadece. onda da akışı takip etmiyorum. takip ettiğim birkaç sayfa var. onlara bakıyorum. facebook'ta tutulmuş mizah sayfalarının instagram şubeleri de var, o yüzden komiklikli gündemden geri kalmıyorum.

twitter'da da takip ettiğim hesaplar var, anonim olarak bakıp çıkıyorum. kaldı ki, ünlü/alanında uzman vs. olunmadığı sürece bizim gibi insanların twitter'da hesap açmasını gereksiz görüyorum.

diyeceklerim bunlar.

diğerleri neyse de, facebook çok leş be.
  • dead and broken  (02.11.15 22:27:44) 
fak social media


  • chaotic good  (02.11.15 22:29:24) 
Face i kapattım, zaman kaybı tarafından bakarsan bişey değişmedi, yerini oyun vb. Aldı.
Ama emin ol daha rahatım.

  • dunyatuhaf  (02.11.15 23:34:51) 
5 yıldır hiç biri yok huzurluyum :D


  • nyist_  (03.11.15 01:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.