[]

normalde dalga geçtiğiniz bir şeyi yapmak için deli gibi istek duymak?

instagramda ya da facebookta kitap fotoğrafı, yemek fotoğrafı, yeni aldığı bir şeyin fotoğrafı falan paylaşan, heşteg yenikitaplarıms heşteg newbooks falan yazanlarla dalga geçiyoruz ya.
sabah kargo geldi, kaç gündür kudurarak beklediğim kitaplar. şu an deliler gibi resimlerini çekip paylaşmak istiyorum. sakinleşmek için bir kahve yaptım 3. sigarayı yaktım ama o his geçmiyor.
o eşiği bir geçersem, bir anda heşteg yeniojemmm heşteg kahvekeyfiii diye devam edeceğim diye korkuyorum. kedi de köşeden bakıyor lan sıra bana gelmese bari diye.
siz bu paylaşma isteğiyle nasıl mücadele ediyorsunuz? bu son kahve keyfi vallaha bir daha paylaşmıycam. sadece bir tane daha. bir tane. falan diyip bağımlı gibi kıvranıyor musunuz?

 
pmden at bi kac arkadasina, karanlik bi yoldasin alice, dikkatli ol! :D
benim instagramim feysbukm yok zaten, oyle cok paylasmak istesem bi arkadas grubum var onlara atiyorum.

  • chaotic good  (02.11.15 14:41:21) 
bayram için alınan ayakkabıyı yastığının altına alarak, onunla uyuyan çocuk heyecanı var sende.
senin tarif ettiklerinde ise, "bak bilmem hangi avm'den bilmem hangi mağazadan bilmem kaç bin liraya ayakkabı aldım" havası.
o yüzden heyecanını bastırma, paylaş gitsin.
  • etna  (02.11.15 14:42:56) 
ahaha çok şirin anlatmışsın. neyi, nasıl istiyorsan öyle yap. sen mutlu oluyorsan başkalarını düşünme. orası senin kişisel alanın. şahsen instagramı bu b*ktan gündem arasında mutlu olmak için kullanıyorum. zaten artık siyaseti bıraktım. tamamen böyle şeylere vercem kendimi.


  • widee  (02.11.15 14:46:23) 
Canın nasıl çekiyosa öyle yap. Daha sonra yine dalganı geçersin.


  • stereoseyfi  (02.11.15 14:53:51) 
Chaotic +1

Paylasabilecegin arkadasin yok mu sevincini?
  • floydian  (02.11.15 15:01:32) 
Paylaş gitsin. sen buradakilere bakma dalga geçtikleri çoğu şeyleri kendileri de yapıyorlar.


  • komando kani var bende  (02.11.15 15:05:31) 
yap gitsin yahu:)


  • peggy  (02.11.15 15:06:27) 
ya paylaş gitsin boşver, canın nasıl istiyorsa.

kitap + kahve paylaşanların çoğunun "kaç gündür kudurarak beklediğim kitaplar" diyeceğini hiç sanmıyorum, bu senin farkın mesela. ( #farkımıztarzımız asljfsladkf :D)

ohoo kedi de varmış, hadi koş instagrama :)
  • rodriguez2  (02.11.15 15:12:35) 
Yaz gitsin, içinden geliyor işte daha ne olsun? Dün dalga geçiyordun, bugün kendin yaparsan nolur? İnsan değişiyor, dünkü senle bugünkü sen aynı değilsin. Kendini kısıtlama paylaş gitsin.


  • bigbadabum  (02.11.15 15:15:55) 
bu kadar kendinle cebelleşeceğine paylaş gitsin. sonra pişman olursan silersin. büyütme bu kadar gözünde. :)


  • kakao  (02.11.15 15:33:00) 
Hafiften bacakları da koy kadraja, bir de kahve. Gir bence o işe.


  • arnold schwarzeneger  (02.11.15 15:49:34) 
paylasma istegi normaldir. sevinirsin, sevgilinle ailenle paylasirsin, anlatirsin. üzülürsün, aglarsin, esini dostunu arar icini dökersin. en dogal isteklerinden. sosyal bir hayvansin sonucta.

ama bunu tamamen analmsiz platformlarda, sahte ve yüzeysel arkadas cevrelerinde yapmanin mantigi yoktur. gösteris icin paylasandan, attention whoredan farkin kalmaz. anlamsiz. gereksiz. o yüzden salla, otur bir düsün, cek resmini, kimle paylasmak isterim bu keyfimi, git paylas. digerinin mantigi nedir? onu söyle bana? instagrama koysan ne olacak?

benim icin pilates. 185 cmlik boyuna göre iyi yari adamim. pilatesin feminen yapisina cok laf etmisimdir kücük bir cocukken. hatta spor degerini de kücümsemisimdir belki. simdi gitsem beni alirlar mi diyecek düzeydeyim. kalas gibi bir fizigim var, esneklik yok, kas var gayet, yag da var, ama esneklik yok.

ha bir de anladim ki tek gezdigin yerlerden resmin olmuyor. hayatimda 3. defa selfie cekecegim ilk gezimde. gittim gördüm, kendi resmim yok lan. selfie stick alirsam tam olacak,
  • aynadakiyabanci  (02.11.15 15:52:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.