[]

Böyle şeylere nasıl tepki veriyorsunuz?

Gece 2.57'de biri aramış. 2 saat önce gayet kibar bir şekilde geri döndüm. Olmayan karıma küfür etti, kapattı. Bu tür saçmalıklara ne tür tepki veriyorsunuz? Gecenin 3'ünde arayan birine dönülmemeli mi? Bunu mu anlıyoruz?

Rehberimde olmayan herkesi engelleme gibi bir çözüm buldum. Sizin böyle bir şeye tepkiniz ne olurdu? AMAAAN diyip geçer misiniz, olabildiğince büyütür müsünüz merak ettim.


 
ben olsam ben de dönerdim. her türlü şey olabilir çünkü önemli bir şeydir aramışlardır diye merak ediyorum ben. hiç açasım gelmese de açıyorum tanımadığım numaraları.
ama böyle adamlarla da uğraşmaya değmez. büyütüp ne yapacaksın ki... siktiret

  • veritaslibertas  (30.10.15 16:31:52) 
Donmem ben. Onemli olsa bir daha arardi. En mantiklisi donmemek. Hatta gece saat 10dan sonra calan telefonlari da acmam arkadasim degilse sirf canimi sikan bir haber gelecekse ogrenmemek icin uyku oncesi.


  • floydian  (30.10.15 16:33:48) 
amaaan der geçerdim ben. bir de rehberinde olmayan herkesi engelleme bence, ya acil bir şey olursa?


  • peki madem  (30.10.15 16:37:04) 
Değil gecenin 3'ünde arayan birine, gündüz 3'te arayan birine de dönmem. Önemli birşey varsa geri arar diye düşünürüm.
Zaten telefonu çok kullanan bir kimse değilim.

  • battal gemalmaz  (30.10.15 16:47:43) 
gecen tanimadigim biri aradi. onemli olsa tekrar arardi diyip geri donmedim, cok sevdigim birinin olum haberini vermek icin aramislar ve oyle bir durumda beni arayabilmeleri bile mucize, cenazesini kacirdim.

dun bilmedigim bir numara aradi, aylar once telefonumu kaybedince kendimi caldirmak icin rica ettigim biri sinirlendim kapattim. boyle seyleri insan bilemiyo.
  • mula  (30.10.15 16:50:25) 
Rehberimde olmayan herkesi engelleme aşırı tepki teknoloji gelişti arkadaşım istersen o kişi kimmiş bulursun. o anki ruh haline bağlı olarak tanımadığın numaraya geri dönüş yapar veya yapmazsın çok da şart değil yani mühim biri olsa kayıtlı olurdu zaten veya önemli bir olay olsa mesaj atardı ulaşamayınca.


  • her gece aç  (30.10.15 16:55:15) 
Rehberimde olmayan ve mesai saati disinda arayanlara "bulgaristan'dan gelen cevapsiz cagri" muamelesi yaptigim icin asla acmam ve geri de donus yapmam.


  • neferkitty  (30.10.15 16:59:59) 
ben genelde arayan kişi bi daha arar diye dönmem. gece 3de aramış zaten. aramasan daha iyiydi ama kafana takma.


  • kedizekali  (30.10.15 17:11:00) 
ben dönerim. hayat bu belli olmaz çünkü. bugün biri küfretse de yarın çok önemli bir şey olabilir. mal der güler geçerim. kimseyi de engellemem.


  • pokerface  (30.10.15 17:22:19) 
O saatte arayanlar oluyor, samimi olmadığım biri ise hiç bir zaman geri dönmediğim gibi, karşılaşınca "hayırdır, geçen beni aramışsın " falan diye sormuyorum bile


  • sen olmayan cocuk benim  (30.10.15 17:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.