[]

2 erasmus sorusu

Arkadaslar oncelikle belirteyim bir sure kafanizi utuleyecegim. Simdiden ozur diler ve aslinda cok da umrumda olmadigini soylemek hatta sizin de pek takmadiginizi fark ettikten sonra soruma gecmek isterim.

1. Erasmusa enstruman goturulur mu? Milleti eglendirmek icin ortam icin degil. Tamamen kendimi eglendirmek ve pratik yapabilmek icin.

2. Ev aramak yerine yurda cikmak daha mantikli degil mi hem daha sosyal bir ortam olur hem de 5 ay icin degmez gibi vs.?

3. Laptop gotursem mi gerek var mi acikcasi yuk olacagini dusunuyorum gereksiz yere akilli telefonum var cogu isi o da yapabilecek bana gereken ne dersiniz?

4. Orada domuz eti olup olmadigini nereden anlayabilirim yemegimde ya domuz yedirir beni de kafir yaparlarsa kendileri gibi?

 
1. götürebilirsin.
2. bulursan mantıklı olabilir.
3. 5 ay bilgisayarsız kalmak zor olmaz mı?
4. sorunca söylüyorlar. ama genelde her etli gıdada oluyor.
  • siradisi00  (30.10.15 13:19:55) 
Su 1. Soruyu azicik acayim. Tabii ki goturmesine goturebilirim ama mantikli olur mu yani oturup calisabilir miyim acaba o kadar bos vaktim ve sahsi alanim olur mu(ozellikle yurtta)


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.10.15 13:23:16) 
Ha bir soru daha eklemek istiyorum ucuz ucak bileti ile ilgili.

5. Ucuz bilet icin tek bildigim yol yordam erken almak baska bir yontemi var mi?
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.10.15 13:30:33) 
1 götürebilirsin
2 yurt çok mantıklı,evde kalman mantıksız olur hatta. zaten gideceğin okulun sana ayarlıyor olması lazım, yani çoğu yerde böyle bildiğim kadarıyla.
3 laptopsuz olmaz mutlaka götür. ödev araştırma hocalarla iletişim vs bir çok şey için lazım olacak
4 sorarsın yemeden önce. hangi ülkeye gidiyorsan oranın dilinde domuz, domuz eti falan ne demek öğrenirsin, aldığın gıdaların arkasına bakarsın, biz öyle yapıyorduk. ama yersen de çok kasma bir şey olmaz.
  • veritaslibertas  (30.10.15 13:33:16) 
1.götürülür.
2.yurtlar ucuz ve en kral ortama sahip
3.bilgisayar götürmemiştim erasmusta laptop aldım. laptopsuz erasmus olmaz.
4.domuz eti lezzetli bence.
  • tirt star  (30.10.15 13:42:55 ~ 16:00:21) 
1-ne götüreceksin? teoride hicbiri sorun olmaz da oda arkadasim keman calsa sikinti yaratirdim. ya da saksafon.
2-yurt +1. eve cikip ne yapacaksin. yurtlarin cogunu uni ya da ögrenci isleri ayarlayabiliyor. ülkeye bagli tabi.
3-necisin? hangi okul? bizim okul her isi (cidden her döküman, kayit, sonuc su bu) online yapiyor. telefonun dezavantaj oldugu cok durum yasadim. ilk birkac ay telefonla idare ettim de tabletle bile idare edemezsin öyle bir durumda diyeyim. hele mühendislik programlari falan lazimsa kacisin yok. telefonda cizim programi yok, matlab eziyet.
4-bu kafayla gitme o zaman. domuz etinin dinde yasaklanma nedeni saglik nedenleri. bin yilda hastalik, saglik, üretim, tüketim kosullari degismedi mi saniyorsun din kurallari degismeyince? özellikle yemekhanede her üründe domuzeti kalintisi bulman olasi, hele de kizartmalarda. derdin buysa cidden, ac kalirsin. sor söylerler de, veganim de gec, yoksa hayat sana zor.
5-kampanyalari da takip et. cok secenek yok o konuda.
  • aynadakiyabanci  (30.10.15 13:54:38) 
1. evet
2. evet
3. laptop götür
4. sorman lazım
5. yok
  • peggy  (30.10.15 14:06:21) 
Götürülür
Yurda çık
Götür
Ay ne götüm gibi soru
  • i ve been mistreated  (30.10.15 14:11:13) 
5- skyscanner'dan devamlı fiyat takibi yap. Erken geç her zaman çok farketmeyebiliyor bazen fiyatlar alakasız düşebiliyor


  • i ve been mistreated  (30.10.15 14:12:14) 
1-goturulur neden olmasin yuk demezsen
2-yurt mantikli da olabilir mantiksizda. bazi evler var, oda kiraliyorsun 4-5 kisi ayni evde kaliyorsun, herkesin odasi ayri, banyo mutfak ortak gibi.
yurtlar oluyor ya herkesin odasi ayri yad paylasimli, mutfak banyo icinde olabilir digerleriyle ortak olabilir.
3-gotur kesinlikle
4-bu anlayistaysan gitme, kimsenin seni kafir yapmaya ugrastigi yok.
alacagin seyin icindekiler kismina bakiyorsun, yaziyor orada, zaten dana eti ne demek domuz eti ne demek tavuk nedir gibi cevirileri bilmen gerekiyor. ayrica bazilarinin ustlerinde hayvanin resmi de olabiliyor. kirmizi etin helalini bulmam lazim dersen, kasap bulucan, arap/turk/yahudi mahallelerinde bulabilirsin.
  • jedilance  (30.10.15 14:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.