[]

Göz çizdirme operasyonu ile ilgili.

Selam, sorularım şöyle.

Kaç yıl önce bu operasyonu geçirdiniz ve şu anki yorumlarınız neler? Memnun musunuz?

Hangi hastanede gerçekleştirdiniz?

Kaç yaşınızda oldunuz?

''Şu kadar bekle daha iyi bir yöntem geliyor'' denilecek bir durum söz konusu mu?

Teşekkürler şimdiden.

 
visionsimulations.com

Üstte "SİMULATORS" kısmına git.

Ameliyattan sonra orada gösterilen görüş problemlerinden yaşayacaksın. Kalıcı olarak, hayat boyu. Derecesi hiç öenmsemeyecek kadar çok az da olabilir, çok fazla da.

Senin yaşın kaç? Eğer riskleri göze aldıysan ve olmaya kararlıysan 30 yaşından önce olma. Bu işi yapan doktorlara inanma çoğu yalan söyler. Ticaret bu. Netten araştır ve öğren.
  • zzrex  (27.10.15 00:14:35) 
20 yaşındayken Alman Hastanesi'nde oldum. 11 yıl oldu. Gayet memnunum; ama astigmat tamamen iyileşmedi. Pek sıkıntı yaratmıyor yine de.


  • auroraaurora  (27.10.15 00:42:52) 
3 sene önce 19 yaşındayken dünya gözde oldum. Memnunum ama 0.50 miyop 0.50 astigmat çıktı yine. Araba kullanırken, sınıfta vs takıyorum mecbur gözlük. Ama numaram çok çok yüksekti benim, her türlü memnunum yani, biraz daha beklemeliydim sadece. Artmasının tam durması gerekiyor.

Daha iyi yöntem çıkar mı çıktı mı bilmiyorum, intralase lasik dedikleri yöntemle olmuştum ben.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (27.10.15 17:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.