[]

Yazıcı Önerisi

Ara sıra makale çıktısı vb. almak için fiyatı makul ve özellikle kartuşu ucuz yada doldurulabilen yazıcı öneriniz var mı ? sadece siyah beyaz bile yetebilir. teşekkürler




 
nadiir mi kullanacaksanız sık mı? Sık kullanacaksanız kartuşlular alabilirsiniz. hızlı çıktı ya da nadir almak için kullanacaksanız lazer alın. kartuşlular uzun süre kullanılmazsa donuyor...


  • gotic  (26.10.15 20:16:21) 
@gotic çok sık kullanmayacağım, maksimumda haftada 1-2 kez


  • tss  (26.10.15 20:27:07) 
ricoh sp 111.


  • jugador  (26.10.15 20:28:13) 
Ben aynen bu ihtiyaçtan aldım. İşim gücüm makalelerle, rahat rahat çıkartıp okuyayım diye. HP Deskjet 2540. Memnun kaldım. İhtiyacımı görüyor. Kartuşda diğerlerine nazaran daha ucuz.

eksiduyu.ru
  • qazaqwsx  (26.10.15 20:49:35 ~ 20:51:06) 
@jugador, internette bir site hariç satan yer bulamadım, karşılaştırma açısından fiyatı nerelerde ?

@qazaqwsx sanırım o model türkiye'de satılmıyor.

yanıtlar için tekrar çok teşekkürler
  • tss  (26.10.15 22:04:32) 
Epsonlara bak. Benim 6 yıl önce Mediamarkt'tan ucuz diye aldığım Epson D92'nin dolan kartuşu var onunla çok ucuza getiriyorum. Normalde 4lü kartuş seti 80tl falan, 25tl'ye dolan kartuş aldım mürekkepleri de ucuzdu tek renk 60ml'si 9tl mi ne.(6-7 kere dolduruyor)

internetten dolan kartuş diye arat bir sürü site, farklı çeşitler falan var. Almayı düşündüğün yazıcının böyle kartuşu varsa rahat ol.

edit: sadece siyah beyaz diyorsan lazerlere de bakabilirsin tabii. üstteki arkadaş muadil toner falan demiş hiç bilgim yok ama ucuzsa lazer hızlı olur güzel olur.
  • rodriguez2  (26.10.15 22:08:56 ~ 22:09:53) 
@darthgogo iyiymiş aslında ama fiyat biraz yüksek gibi.
@rodriguez2 lazerlerde fiyat artıyor biraz. o yüzden düşünüyorum.

f/p performansta karar veremediğim nokta şu, kendisi ucuz kartuşu pahalı bi yazıcı mı almalı, yoksa kartuş ucuz kendisi pahalı mı ?
mesela
www.hepsiburada.com baya ucuz ama kartuş çok ucuz değil gibi
  • tss  (26.10.15 22:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.