[]

En büyük çılgınlığınız nedir ?

En büyük çılgınlığınız nedir ?Anlatın hele bi :)




 
daha yapmadım öyle birşey çok çok yükseklerden denize atlıyorum yazın ama birkaç kez yandım artık yapamıyorum tırsıyorum..
yapmışım ya la editi: bu sene dalarken 1 metrelik bir balığa sıktım güzel yerden almasaydım ne olurdu bilmiyorum sörf falan yaptırırdı bana sanırım :D

  • gündüz m  (25.10.15 23:48:09 ~ 23:49:35) 
kız halimle yanımda bi arkadaş varken izmitten istanbula kamyona otostop çekmekti sanırım. sonra da taksimde sabahlamıştık ki bu zamanlar reşit değildim.


  • sta  (26.10.15 00:06:35) 
şimdi alakası olmayabilir ama lisede bir iddia üzerine sıradan kalkıp koşarak tahtanın orada ders anlatan hocaya sliding tackle yapmıştım. baya kaymıştım temas yoktu ama. napıyosun lan diyince de ''kart yok hoca mehehe'' demiştim.

sliding tackle ne diyenler için;

1.bp.blogspot.com
  • timmie  (26.10.15 00:11:32 ~ 00:15:24) 
sabah 6.30'da uyanacak olmama rağmen uyumamak.


  • ruhen hastayim ben  (26.10.15 00:29:26) 
bisikletle antrenmana diye çıkıp 1 hafta sonra eve döndüm.


  • kobayakawa  (26.10.15 00:30:55) 
Büyük Kanyon'da sarkarak poz vermiştim. Şimdi fotolara bakınca tam bi malmışım diyorum ama ordaki ruh haliyle korkuyu unutuyor insan. Değişik bi atmosfer.


  • efreet sultan  (26.10.15 01:39:55) 
hazırlık sınıfında sınavlardan korkann öğrencileri rahatlatmak için ''siz ösymlere girdiniz, bunu mu halledemeyeceksiniz, rahat olun'' diyen hocaya '' hocam asıl ösym bize girdi'' demek.


  • apdulera  (26.10.15 01:50:37) 
  • loveinaflipbook  (26.10.15 07:29:44) 
Yani, millet ne çılgınlıklar yapıyor, benimkiler onların yanında çok etkisiz kalır ama ben de sanırım reşit olmadan önce araba kaçırmak ve o arabayla yakalanmak; motor kaçırmak ve o motorla kaza yapmak; bungee jumping; yine reşit olmadan önce aileden habersiz türkiye'nin diğer ucuna gidilen tatiller; hesabı 4 katı yazan mekanın mafyatik işletmecisine herkesin ortasında ".rospu çocuğu" diye bağırmak; derste biber gazı sıkarak astımlı hocayı neredeyse öldürmek; hayatımda o ana kadar hiç kavga etmemiş ve nasıl kavga edileceğini bilmememe rağmen lisede okulun en leş kızını saniyelik bi kararla bir odaya çekip dövmek; bikaç bişey daha var da onları söyleyemem :p Bunlar benim için bugün baktığımda gerizekalılık olarak nitelendirdiğim ama o zaman için öyle saçma çılgın şeyler. Çocuğum yapsa öldürürüm. Ayrıca benden bir junkie çıkarmamayı başaran sisteme de teşekkürlerimi sunarım efendim.


  • pandispanya  (26.10.15 07:55:28 ~ 07:56:56) 
protokol konvoyu geçişi sırasında yanlışlıkla sıvı azot dolu kabı patlatmak. ses bombası etkisi olması. üzerine makinalı tüfeklerle koşan abilere gülmekten durumu anlatamamak. sonra valinin araya girmesi ile olayın tatlıya bağlanması.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (26.10.15 09:16:26) 
  • weeping guitar  (26.10.15 09:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.