[]

yazismayi bitiren kiz

siklikla yazistigim bir hanim kiz birazda issizligim üzerinden dert yandigim moralsiz bir dönemimde "yazismayalim" filan demeden birden yazismayi birakti. ara sira gece 1 gibi bakiyorum sürekli cevrimici.

- yazip neden yazmayi biraktigini sorsam mi? ayip ediyorsun vs. gibi sözlerle.

- hic bir sey yazmayip numarayi mi silsem?

- yazsam gururum incilir mi?

ne yapsam?

edit: son muhabette ben acayip bunalmis bir durumda idim bunu ona da yansittim. bir sürü nasihat verdi, baktigin ailen yok, ac degilsin acikta degilsin vs. gibi

 
son muhabbet nasıldı?


  • cekilmis gayfe  (25.10.15 23:27:57) 
Baskasini bulmus.


  • condom kurşunu  (25.10.15 23:28:34) 
- hayır.

- evet.

- evet.
  • timmie  (25.10.15 23:28:51) 
Surekli dertlerinden yakiniyosan sıkılmıştır belki. Onun da kendine gore sıkıntılari olabilir.

Herhangi bir harekette bulunma.
  • rayde  (25.10.15 23:31:19) 
ben olsam yazmazdım, yazacak olsaydım,( selam, sesin çıkmıyo epeydir bir şey de söylemedin merak ettim? yazmayacaksan bi haber edip sonra yine yazmayabilirsin sıkıntı değil ) derdim sanırım belki daha derli toplusu falan işte


  • gündüz m  (25.10.15 23:34:14) 
sıkmışsın kızı. bu iş böyledir, fazla üstüne düşüp, fazla konuştuğun zaman kendilerini çekerler geriye. şu saatten sonra yapabileceğin pek bir şey yok. silip numarasını unutman en mantıklısı. ileride belki bir gün aklına gelirsin ve içine şüphe düşerse o sana mesaj atar ama zor ya salla. kendini üzmekten başka bir şey geçmeyecek eline. mesaj atma, unutmaya bak.

edit: bundan sonra da derdinin devası o kızda olsa bile, yürüdüğün kıza bu kadar çok konuşma.
  • air  (25.10.15 23:34:33 ~ 23:36:36) 
konuştukça elektrik gitmiş


  • neferkitty  (25.10.15 23:36:31) 
baymissin kizi neden olacak.


  • chaotic good  (25.10.15 23:37:23) 
Bence hayirdir gibisinden biseyler sor, muhtemelen aciksozlu davranmicaktir ama diger turlude kufur eder gibi, hos degil yani. Sonuc olarak olay mahalinden uzaklas.


  • bruceandwayne  (25.10.15 23:41:15) 
sen bi yaz naber nasılsın diye. tavrına göre anlarsın. kısa cevaplar veriyorsa yazma artık.


  • cekilmis gayfe  (25.10.15 23:43:20) 
Net, başkası var.


  • meyve parcacikli kadin  (26.10.15 00:28:13) 
Surekli; bugun cok kotuyum, moralim asiri bozuk, ben iyi olamam, iste ruh halim bugün berbat, 2 gun kesin moralsizim diyerek insanlarin enerjisini ister istemez emen bir insan ile arkadastim. Ulan bir iki kere iyisin 32 kere kotusun. Neyse bir yere kadar insanlar idare ediyor. Olmayinca guzel guzel sorup cozum ariyor. Benim yapim boyle kalibini gordukten sonra işte sessiz sedasiz iletisimi kesmek zorunda kaliyorlar. Cunku gercekten moral bozuyorsunuz. Kiz da benim gibi irrite olmus muhtemelen. Size dair tasidigi enerjiyi emmissiniz eger tekrar dert yanacaksaniz yazmayin derim. Yeter be seninle mi ugrasacagim s git demesi soz konusu olabilir.


  • rubiks cube  (26.10.15 00:31:33) 
yani kirik/bozuk adami duzeltmeye calisan kizlar da var tabi de. normalde iliskinin kendine iyi gelmesini ister insan. surekli dert yaniyorduysan, senin dertlerine bakip bakip, "cok sukur benim boyle sorunlarim yok" dedirtmek disinda sen buna iyi gelmezsin. o da yol yakinken donmus.

ha, yok zaten takilip ayrilacaktiysan, ya da o bunu yapmayi planliyorduysa, uzadigi icin birakmis olabilir.

siklikla yazistigin falan degil, gercekten hayatinda sana destek olan insanlara acil bundan sonra.
  • whoami  (26.10.15 00:52:58) 
Bir bağyan olarak: vazgeç dostum.


  • purptakal  (26.10.15 02:08:37) 
kızı hakikaten bunaltmışsın. ki insanlar karşısında biraz güçlü insan isterler.

baktığın ailen yok aç değilsin açıkta değilsin ile nokta atışı yapmış hakikaten. yürüdüğün kızı bırak sevgili ile bile konuşmazsın kolay kolay çok ciddi bir şey olmadıkça.

derdini sikeyim butonuna bastırmış olabilirsin.

biraz içinde çözmeye çalış bunları.
  • Lorik Cana  (26.10.15 07:24:18) 
Yoksay.


  • arnold schwarzeneger  (26.10.15 08:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.