[]

kiralık aşk, kiraz mevsimi, çilek kokusu gibi diziler

böyle bi dizi formatı var mı yoksa bizim ülkeye mi özel. 2 kişinin aşkından sarılıp öpşmesinden mal mal muhabbetlerinden dizi mi olur. diğer oyunculara da yazık hepsi figüran gibi esas oğlanla esas kız dışında. ülkedeki porno sektörü eksiğinin bir ürünü müdür yoksa bu tip bir amerikan dizisi var mıdır.




 
Mike And Molly var.


  • allanpoe  (25.10.15 18:22:40) 
kiralık aşktaki hatuna erkek ya da biseksüel olsam aşık olurdum, bunu belirterek diziye 15 saniyeden fazla tahammül edemediğimi söyleyeyim ama etrafımdaki kız güruhu bayılıyor. Sanıyorum aynı kız güruhu kore dizilerine de bayılıyor ve galiba o diziler de bunlar gibi. Eski hint filmleri de danslar hariç böyleydi.


  • niye ama  (25.10.15 18:36:55) 
@allanpoe mike and mollye biraz baktım ama öpüşmüyolar anladığım kadarıyla ve kız tarafı hiçbirşeyden anlamayan erkek olmadan bir hiç olan korunmaya muhtaç bir gerizekalı rolünde değil.


  • her gece aç  (28.10.15 00:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.