[]

Doctor Who

8.sezon finalini izlemeyenler için spoiler içerir

---------------------------
Yeni sezona başlamadan önce, en son neler oldu diye hatırlatma amacıyla hızlı hızlı birkaç bölüm izledimde, 8.sezon 12.bölüm (sezon finali) bizim doc. tam master'ı öldürecekken arkadan bir tane siber önce davranıyor ve doktor'un cinayet işlemesine engel oluyordu. O kim? Tanıdık biri muhtemelen ama hatırlayamadım, doktor'un arkadaşı olup ölen kim vardı ki?

 
Tam hatırlamasam da claranın erkek arkadaşıydı.


  • member of illuminati  (21.10.15 21:53:16) 
Doğrudur, Claranın erkek arkadaşıydı.


  • opium  (21.10.15 21:55:20) 
Claranın erkek arkadaşı danny pink+1


  • ekaterina  (21.10.15 21:55:45) 
(bkz: danny pink)


  • omer haybo  (21.10.15 21:56:16) 
danny geri kalan tüm siberlerle birlikte göğe yükselip kendini patlatmıştı. onun olmasına ihtimal vermedim ben o yüzden :/ birde yükselirken kaskı kafasında yoktu, bunun yüzü kapalıydı.


  • air  (21.10.15 21:58:15) 
arkadaş hiç kimse de sonunda doktorun dünyanın en karanlık saatinde başka nerede olacaktın demesine ve asker selamı vermesine takılmamış,eski seriden doktor'un önceki yoldaşlarından birisiydi albay alistair gordon lethbridge-stewart, matris sayesinde cyberman olarak geri dönmüş,kendi kişiliğini de koruyordu,unitîn başında ki sarışın kadının babası oluyor ayrıca...
tardis.wikia.com

  • sealth  (21.10.15 23:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.