[]

aras kargo şikayet

şimdi bunların mesul olduğu sıkıntılı bir durum var. çağrı merkezini arıyorum 'evet haklısınız kaydınızı alalım şöyle böyle' diyorlar, ama çözülmedi 4 gündür. sitelerinden ulaşmaya çalıştım 'bize ulaşın' sekmesi çalışmıyor. şikayet için mail adresleri vs. yok. öyle bir kanal kullanayım ki yetkili kişilere sesimi duyurayım istiyorum. bimer etkisi gibi bi etki yapsın. çünkü %100 onlar suçlu, yetkili biri duysa anında çözecek problemi. zaten basit de bir şey. ama duyuramadım sesimi. yol gösteren olur mu?




 
şikayet var.com'a yazmayı denediniz mi? bi çok kez o kanaldan yardımcı olmuşlardı bana


  • allanpoe  (21.10.15 18:51:53) 
valla aras kargo kadar nalet olanı azdır
çok şikayet vs yapıldı ama adamlar tınlamıyorlar.

  • basond  (21.10.15 18:51:59) 
Ben bize ulaşına yazdım aralar hemen. Sonra da mail attılar şu adresten

musteri.iliskileri@araskargo.com.tr
  • supergirl  (21.10.15 19:06:49) 
@super

bize ulaşın sekmesinden mesaj gönderilemiyor diyor. canlı destek ve sitedeki telefon numarası ise sadece şikayet kaydı oluşturmaya yarıyor. 'size dönüş yapılacak' diyorlar hep, 3 gündür 5 defa denedim dönüş yapan yok. yarın 4. gün olacak. mail adresini deneyeyim bi de teşekkür ederim.
  • icim urperiyor  (21.10.15 19:24:11) 
@allanp

eğer problemi düzgün şekilde hallederlerse sosyal medyada duyurmak istemiyorum. silsileyi bozmamak adına kendi mail adreslerine yazdım. yine ilgilenen olmazsa, mümkün olan tüm kanallardan sosyal medya aracılığıyla kamuoyunu haberdar edicem.
  • icim urperiyor  (21.10.15 19:40:27) 
aras kargo kadar dandik bir kurum olamaz. hem benim hem de çevremdekilerin birçok kötü tecrübesi var.

şikayet vs işe yaramıyor o yüzden müşteri hizmetlerinin size dönmesini boşuna beklemeyin, muhtemelen 125827615981 şikayet içinde sizinkine gelmeleri 100 yılı bulur. varsa imkanınız sosyal medyadan yardırın.

daha önce bir rezalet başlığına şöyle yazmıştım
eksisozluk.com
  • azizakin  (21.10.15 20:25:12 ~ 20:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.