[]

ayfon beş'in yaşlanması (ekranda şişme)

İki buçuk yıldır kullandığım sevgili telefonum bu son güncelleme ile iyice terelelli olmaya başlamıştı ki bi baktım ekranında hafif bi şişme var (telefonu açarken de kaydırma hareketini 3 kere yapmadan açmıyordu zaten, daha önce farketmeliydim).

Üstteki tuşu da epeydir tutukluk yapıyor, hatta bi kere alındığı memlekete (atlantiğin diğer yanı) tamire bile gönderdim de zaman yetersizliğinden tamir edilemeden geri geldi.

Ayfon 7 çıkmadan telefon almak istemiyorum, bi süre acı çekmeden yeni telefon almak sosyal statüme aykırı.
O yüzden çin malı olmayan bi orta yol arıyorum, ne önerirsiniz?

Sevgüler,

 
iphone 4s kullanıcısı olarak aynı noktadaydım sizinle. galaxy note 2 alıp almamak konusunda gidip geldim çok. sonuç olarak 4s ile işkenceye devam :(


  • fayfim  (19.10.15 16:48:36) 
gm android one var 700 tl sifiri.


  • oshamahue  (19.10.15 16:52:17) 
pili şişmiştir, 50 tlye filan değiştiriyorlar. tuşu da yapıyorlar da onun fiyatını bilmiyorum. idare eder aslında daha, iphone 3 kullanan insanlar tanıyorum.


  • yigitovic  (19.10.15 17:02:37) 
ayfon tamir kitleri fln var internette. elinizden gelirse tamir işleri gidip tamircilere tonla para vermeyin. zaten parça marça çalanları varmış. birde doğru düzgün tamir etmiyorlar.


  • morcivert  (19.10.15 18:06:49) 
Vodafone telefon cikartmis. İncelemenizi oneririm

İphone 5'ten yaziyorum. Eski ama agir degil
  • EasyTiger  (19.10.15 18:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.