[]

Laptop yükseltici aparatlar

Çok uzun süre çalıştığım için laptop boyun ağrısı yapmaya başladı. Altına destek olarak konan yükselticiler iş görüyor mu gerçekten? Öneri pls




 
soğutucu olarak benimki pek bi işe yaramadı ama ekranın biraz daha yukarda olması açısından iyi. bi de ayarlıları var onun en sona getirince gayet makul oluyor.


  • aşksız prens  (19.10.15 11:54:51) 
Soğutucu haricinde yüksekliği ayarlanabilen şu modeller varmış: www.mediamarkt.com.tr

Parasını hak ediyor mu gerçekten?
  • suskun  (19.10.15 11:57:13) 
İşe yarıyor. Zaten kullanırken gayrı ihtiyarı oturma pozisyonu düzeliyor. Kullanmaya başladığımdan beri yükseltici vazgeçilmezim oldu.


  • perferil  (19.10.15 12:35:04) 
yok yahu ne yaptın ben 30 liraya mı ne aldım. hala canavar gibi. 175 neymiş


  • aşksız prens  (19.10.15 14:37:12) 
comfydesk aldım 200 tl bayıldım çok mutluyum, çok memnunum. günde 15 saat falan bilgisayar ile haşır neşirim.

(bkz: shut up and take my money)
  • yalnizliktan devren kiralik  (19.10.15 14:47:45) 
bimden 30 liraya aldım, ayaklarında ayar var, mouse için ekstra yeri de var çok memnunum.

yalnız ben ev kullanımı için aldım. evde yere koyup veya yatak üzerinde kullanıyordum, şimdi tezgahı kuruyorum, kıçımın altına da büyük minderim var onu koyuyorum oh mis.
  • azizakin  (19.10.15 15:11:45) 
comfydesk +1

on numara alet.
  • devilred  (19.10.15 15:16:14) 
comfydesk güzelmiş hakkaten.

şunu aldım bakalım fanlı yükseklik ayarlı falan. www.mediamarkt.com.tr

yoğunluktan öyle fazla seçeneğe bakmadım ama bu işimi görür. 12+ saat pc başında çalışıyorsanız ekrana göz hizasında bakmak ile boynu eğerek bakmak çok fark ediyor bilginiz olsun. boyun ve bel ağrısı başlamadan alın önlemlerinizi.
  • suskun  (19.10.15 20:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.