[]

sözlük bitmiş arkadaşlar

siyasi başlıklara bakıyorum şöyle...şükela moduna aldığım an en çok favlananlar değil daha çok hdp/pkk çizgisindeki yazarların entry leri çok oy almış üste çıkmış gözüküyor.yıllardır sözlükteyim,böyle birşey görmedim.resmen bu arkadaşların propaganda yuvasına dönmüş sözlük.özellikle tek tek seçiyorlar hangi entry lerin en üstte olacağını.sonra milliyetçi yazarların uçurulması,ssg ve kanzuk un sırrıyla fotoğrafları,ssg nin gidişi.ve son olarak serkan incinin yazdıkları...

twitter.com


sözlüğü takip edenlerin(özellikle gençler) beynini yıkama,algı yönetimi...ve daha neler neler.

en sevmediğim şey işte bunlar hep amariganın,israilin oyunları argümanıyla tartışmanın sonlandırılmasıdır.ama bu sefer gerçekten öyle.

bakalım bunları yazdım diye uçurulacak mıyım buradan?takipte kalın.
takipte kalın ki sonra benim durumuma düşmeyin.

mümkün olduğunca kendimi kısıtladım,yukarıdakileri yazarken.

siz ne düşüyorsunuz bu konuda?

 
gunaydin
bu tespitleri yeni farketmis gibi haftada bir gelip buraya yaziyorsunuz, farkindalik mi yaratmak amac nedir :D

sozluk b.k kaka evet, yalniz yillardir boyleydi yeni olan bir sey degil?
  • chaotic good  (18.10.15 20:31:30) 
Tam aksini düşünüyorum. Yazan insanlar aptal, algıları falan yönetiyor ve sen über zekanla bu oyunu bozuyorsun. Seni afacan :)


  • doxanikee  (18.10.15 20:44:44) 
bence hdp/pkk çizgisindeki yazarların yazdıkları sansürlenmeli,gerekiyorsa sözlükten atılmalılar. sözlük yönetimi de azledilip yerine milliyetçi ulusalcı bir kadro getirilmeli. propoganda yapılacaksa ancak bu devletin propogandası yapılmalı. ben de hdp ve pkk çizgisindeki yazarların debeye bilerek sokulduğunu bu sayede insanların algısını yönetmeye çalıştıklarını düşünüyorum. serkan inci de konuyu bütün olağanlığıyla açığa kavuşturmuş.


  • rakicandir  (18.10.15 20:45:51 ~ 20:47:17) 
Dostum terörist kelimesi geçen her entryiyi adamlar gge nedeniyle siliyor. Bundan ötesi var mı?


  • kumlupara  (18.10.15 20:50:55) 
gençlerin beyni milliyetçi saçmalıklarla yıkansın istiyorsun, istediğin olmadığı için de sinirleniyorsun.

iyi oluyor, umarım hdp/pkk çizgisi dışında yazılan her şeyi siler kanzuk.
  • timmie  (18.10.15 20:51:34) 
Öncelikle: www.youtube.com

Dalgamı geçtikten sonra cevabımı da vereyim: öyle olduğunu düşünmüyorum. Tam aksine, benim yazdığım bir değerlendirme entry'si "suçu ve suçluyu övmek" kategorisinde silinirken, ölmüş bir insanın cenazesiyle ilgili "ne cenazesi lan, leş diyeceksiniz leş" entry'si şikayet edilmesine rağmen silinmiyor. Nefret söylemi arpad, fransızlüzumsuz ve benzeri güruhun şutlanmasına rağmen atbaşı gidiyor.
  • sevgikusunkanadinda  (18.10.15 20:53:34) 
oluruna bırakmalı diyorum


  • citron  (18.10.15 22:45:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.