[]

the martian- 2d/3d farkı hk

merhabalar yarın the martian'a gitmeyi düşünüyoruz.
avşar sinemalarında indirim varmış ancak 2d gördüğüm kadarıyla.
sizce 2d yerine 3d mi izlemeliyiz bu filmi?
teşekkürler.

 
ben 2d izledim, istanbul'da zaten düzenli gittiğim sinemalarda 2d oynuyordu. 3d'nin eksikliğini hissetmedim. zevk meselesi tabi.


  • whimsical  (16.10.15 00:38:54) 
İzlemedim ama incelemeler, entel eksıcı yorumları hepsi gereksiz demiş. Boşu boşuna karartma görüntüyü 2d çak gitsin.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (16.10.15 00:39:27) 
2D olsaydı 2d tercih edecektim ama şu an bulunduğum şehirde sadece 3D var. Ha, dedikleri kadar gereksiz değil bence derinlik hissi veriyor ve uzay havasına sokuyor.(millet pop-out/ekrandan dışarı fırlayan şey yok diye gereksiz diyor ki çoğu yönetmen onu yapmaktan kaçıyor, filmin-hikayenin önüne geçmesin diye)

Bence yakınınızdaki iyi salonda ne varsa gidin. 2D için de 3D için de mesafe kat etmeye gerek yok.
  • rodriguez2  (16.10.15 00:52:41 ~ 00:52:57) 
3d icin daha cok vermeye degmez bu filmde.


  • floydian  (16.10.15 00:53:00) 
ben zaten 2d'yi tercih ediyorum. şansıma gittiğim sinemada 3d yoktu. gayet zevk aldım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.10.15 00:54:36) 
2d git.


  • glamdr1ng  (16.10.15 01:03:20) 
3d bok gibi bir teknoloji. Elimde olsa tum filmleri 2d izlerim fakat ne yazik ki yakinimdaki salonda sadece 3d vardi.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (16.10.15 07:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.