[]

fm'de forvet amc oynar mı ?

Elimde kaliteli 3 tane hücumcu var. Ayrıca hepsi çok formda. Bende hiçbirini kesmek istemiyorum. 2 tanesi santrafor diğeri forvet. Bu forvet olan arkadaşı amc olarak oynatsam bol bol kaleye şut çektirsem(uzun şut özelliği iyi) verim alabilir miyim acaba ?

Not: 3-1-3-1-2 oynuyorum. Takım çok iyi uyum sağladı dolasıyla taktiği bozmak istemiyorum.


 
16'da durum nasıl bilmem ama 15'te antremanlarda amc çalıştırıp bir süre de oynattıktan sonra bu mevkiye alışıyordu.


  • paltar yuyan masin  (15.10.15 16:01:58) 
@paltar yuyan masin fm 2005 oynuyorum desem :)


  • lathspell  (15.10.15 16:04:54) 
ozelliklerine bakmak lazim adamin ancak harbici fc ise oynamasi gerek. 2005'te kimler vardi unuttuk hep.

pazzini vardi sanirsam fc idi, amc oynatiyorduk bazen.
  • jugador  (15.10.15 17:20:07) 
@jugador bahsettiğim isim alessio cerci.


cavenaghi torres

cerci

bu şekilde düşünüyorum. Cerci'yi serbest oynatıp ileride top tutup bol bol şut çekmesini istiyorum.
  • lathspell  (15.10.15 17:36:00) 
Yahu ne kadar güzel soru olmuş. Hocam bende fm 2005 oynuyorum heyecan yaptım. Forveti amc oynatırsın ama adamın özelliklerine bakman lazım. mesela passing'i iyi mi? Kaçıncı sezondasın bilmiyorum o yüzden Cerci'nin gelişim durumunu bilmiyorum. Ama amc'de oynattığın forvet'in shooting,passing ve creativity özellikleri iyi olursa ve ileri ok çıkartıp oynatırsan sıkıntı olmaz. Ben Tevez'i kullanmıştım baya verim almıştım keza Podolski'de çok verimli.


  • odinin sakali  (15.10.15 19:39:53) 
@odinin sakali daha demin 2011-2012 sezonunu bitirdim. Cerci'yi amc oynattım ileri ok çıkartıp, serbest oynatıp bol bol şut çekip ileride top tutmasını istedim. İlk maçlar güzel idi. 7-8 arası oynuyordu. Ama sonrasında 5-6 ile oynamaya başladı. Sezonun sonunda doğru Cavenaghi sakatlandı o yüzden Torres ile çift forvet oynattım ama gelecek sezon için bir formül bulmam lazım.

Cerci'yi de forvet oynatayım desem fiziksel özellikleri iyi olmadığı için özellikle güçlü defanslara karşı resmen yokları oynuyor.
  • lathspell  (15.10.15 20:33:25) 
Eğer kanatlı bir taktiğe geçmeyi düşünürsen Cerci yine kanatta çok aktif oluyor. Gelecek sezona kadar Cerci'yi amc çalıştırabilirsin. Ancak Cerci'den hiç aktif bir amc performansı alamazsın. Rotasyonlu oynat o üçlüyü bence arkalarına da sağlam bir gerçek amc koy. Kranjcar gibi..


  • odinin sakali  (16.10.15 14:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.