[]

En Son İşittiğiniz Azar/Hakaret?

Selamlar.

En son kimden, ne zaman azar yediniz ya da hakarete maruz kaldınız? Neden? Ne dediler?

Bana arkadaş iki saat kadar önce halı sahada "ya ezdin topu boşum burda .mınakoyim ya" dedi mesela.

 
annem geçen gün sigara içtiğimi öğrendi. üzerine bir de eve sarhoş gelince "aferin oğlum, aferin. böyle devam et." dedi.


  • lesmiserables  (14.10.15 21:38:20) 
Bana en son 1 yıl önce rektör yardımcısı bi dersi seçmeyi unuttum diye, sen bi de asistan olacaksın, bunları da bilmiyosan, öğrenemediysen sana bişi demiyorum dedi. Hatırladıkça sinirleniyorum ne alaka asistanlıkla yani :D. Annemi saymıyorum ben ya ooo anne sayılmaz.


  • ekaterina  (14.10.15 21:41:27) 
annem kendisini aramıyorum diye bozuk attı. onun dışında arnavutluk'ta bisikletlinin biri, önüne çıktım diye, bir şeyler mırıldanmıştı. muhtemelen küfürdür.


  • zgrydn  (14.10.15 21:42:20) 
lan sigara atmayı beceremiyorum ben. uzağa gitsin diye balkondan fırlattım cuğarayı komşunun balkona geldi. kadında tam o sırada balkona çıkıyodu görür görmez şok oldum 2-3 saniye kaldım öyle sonra hemen eğildim ama kadın bağırmaya başladı. cuğara atiyurlar yetişin gomşulaar diye. umarım beni görmemiştir lan yoksa pedere hesap verecez :/ pek hakaret sayılmaz ama fena utandım ve kadın çok haklı. sıçtık sıvadık resmen


  • yamuklu sucurta  (14.10.15 21:44:10) 
sahurda "domuz gibi yedim" dediğim için babamdan azar ve dayak yemiştim en son.


  • dirty pussy and cock  (14.10.15 21:56:31) 
"Senin yapacağın işi sikeyim"

Managerim bütçeyi patlattığımda...yaklaşık 2 saat önce...
  • justinho26  (14.10.15 21:59:31) 
bir saat once;
"su bossun pull timerina dikkat etsene, zip zip zipliyorsun etrafta erken cektin bak..."
aciktim dikkatim dagildi :(
  • chaotic good  (14.10.15 22:01:18) 
Bugün oturmuş kek yiyip çay içerken bir kedi gelip kucağıma oturdu, bana masaj falan yaptı. Ben de sevip fotoğrafını çektim. Annem kızdı niye kirli sokak kedisini kucağına oturtuyorsun diye.


  • Lim5  (14.10.15 22:12:29) 
çenemin çıktığını anneme haber vermemiştim bugün akşam öğrendi, epey bi bozuk attı söylemedim diye. aslında kimseye bir şey söylememiştim, bugün babamla konuşurken n'aptın nasıl geçti günün diye sorduğunda laf arasında doktora kontrole gittiğimi söyledim, o da anneme söylemiş. annemde üstüne alındı, söylemedim diye kızdı :)


  • air  (14.10.15 22:25:27 ~ 22:30:36) 
en son benim sokakta yürürken herifin teki "şuna bak ayağı çıplak başı kapalı, berduş gibi dolanıyor hrrr hrr" dedi. bir kaç hafta oldu sanırım. bir de birim sorumlusu "bana niye yaptığınız işleri haber vermiyonuzzz!" diye odaya daldı ama asıl muhatabı aslında ben olmadığımdan onu saymıyorum.


  • mesgul ve huzursuz  (14.10.15 22:57:53) 
çıkartıp masaya vurdum masa dedi ki yavaş ol aq
sonra zebaniler geldi beni zindana attı

  • patr  (14.10.15 23:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.