[]

Bir kızla konuşmak (ama gönül işi ya da utanma sorusu değil)

GÖNÜL İŞİ DEĞİL / İLETİŞİM TEKNİKLERİ GİBİ BİŞİ


İş yerimde bir kız var. muhabbeti bir türlü ilerletemiyoruz. ikimizde istiyoruz. amma lakin "eeee daha daha nasılsın" lara kadar gitti artık.

ortak nokta tutturamadık. tutturamadık derken, belki çok ortak noktamız var. bilemiyoruz.

sevgili filan olsun derdim yok. iyi birisi. iş harici de konuşmamız olsun isteriz. konuşulacak konu bulmak ta değil sanırım. biraz ayrı dünya insanıyız. Ama kız iyi biri ve arkadaş olmak istiyorum. İçinde kötülük olmayan nadir insanlardan.. O da istiyor. Çay kahve içelim bile dedik. lakin işten başka konuşamayız. nasıl konuşsak?
-----------------------------------------
KARAKTERLERİMİZ;
MESELA:
ben kız arkadaşlarımla memeli götlü muhabbet ederim.. çevremde öyle.. o öyle biri değil. Tabi onunla etmek isterim değil derdim. etmeyelim sıkıntı yok

ben soundtrack, blues ağırlıklı dinlerim.. onun sanmıyorum.

ben kahve bağımlısıyım. o çay tiryakisi

bende tv yok en az 8-10 yıldır.. o tv sever(bence)

ben sıradan kız arkadaşıma "kıçın başın açıkta gezme kızım memeler yine fora olmuş" arsızıyım. o vucut hatları belli olmasın kıyafetlisi

ben ekşici filmleri izler haneke'nin yarısında çıkar jodorowski'nin hepsini anladım der, (lakin sanırım dizi ya da film de en son spartacusteki ilk adam ölmemişti izlerken) o tv izler. (öyle aklımda kalmış)

ben dağınığım.. o tertipli

benim evim pis.. o titiz.

ben marmara, o karadeniz..

nasıl muhabbet edebiliriz iş harici? tıkanıyor hep. "eeee anlat bakalım neler yaptın" saçmalığına geliyor.

 
is yerindeki kiza gidip de "kıçın başın açıkta gezme kızım memeler yine fora olmuş" tarzi cumleler kurma zaten...
neler izliyor neler seviyor muhabbeti oradan ac iste iki arkadas ne konusuyorsa onlardan bahsedeceksin.
neleri seviyor ogren, sen de ona anlat.
  • chaotic good  (12.10.15 18:58:59) 
@CG : aslında iki arkadaş ne konuşur hiç bilmiyorum. bundan önce hep kendiliğinden gelişiyordu arkadaşlıklarım. ne konuşuyoruz hiç bilmiyorum.

peki nasıl sorucam: "ne tarz müziklerden hoşlanırsın?" "Hangi filmleri seversin?" gibi TRT usulu tanışma soruları mı?
  • stevie  (12.10.15 19:01:16 ~ 19:02:24) 
bigün iş çıkışı bi kahve içelim mi de. açılır gerisi zaten muhabbetin.


  • klassno  (12.10.15 19:01:19) 
en son hangi filmi izledin ne okudun hangi dizileri izledin nereye gittin naptin ne ettin sor iste bunlari muhabbet acilir zaten


  • chaotic good  (12.10.15 19:03:15) 
@klassno: dedim.. kahve içelim dedik.. takılalım dedik.. yemek yiyelim dedik. ama kasıntılık var ikimizde de şu iş resmiyetinden belki de.


  • stevie  (12.10.15 19:03:27) 
şimdiye kadar olmadıysa olmasının pek imkanı yok. kızın da istediğinde nasıl emin olabilirsin ki? belki de ayıp olmasın diye sana yakın ve sosyal davranmaya çalışıyordur ama içten içe istemiyordur. bunları da hesap etmek gerekir.


  • air  (12.10.15 19:05:03) 
burada kimsenin ''aa evet bence de öyle yap'' diyeceğini sanmıyorum ama bu konuşamama durumunuzla alakalı espri yapabilirsin. ortamı biraz daha ısıtır, daha rahat olursunuz ikiniz de en azından diye düşünüyorum.


  • timmie  (12.10.15 19:11:32) 
aynı işyerindesiniz diye senden hoşlanmasa bile kibar davranmaya çalışıyordur.

ayrıca kız arkadaşlarınla götlü memeli konuşmak değişik bir kafa olsa gerek. bana bir işarkadaşım "kıçın başın açıkta gezme kızım memeler yine fora olmuş" dese keserim muhabbeti.
  • kuzey li  (12.10.15 19:11:54) 
Ona küçük sürprizler yap.


  • i ve been mistreated  (12.10.15 19:14:55) 
Şuna bir bak derim:

www.idefix.com
  • lazarus  (12.10.15 19:18:04) 
İş yerinizde sevdiğiniz, sevmediğiniz insanları çekiştirin bence


  • geven kafa  (12.10.15 19:27:10) 
Bilmiyorum çok saçma gelecek belki ama bu zıtlıklardan bahsetmişken aklıma samimiyeti arttırmak için şöyle basit bir şey geldi, iş yerinde çay-kahve almak için ortam müsaitse veya değilse bile dışarıdaki toplu veya yalnız görüşmelerde şunu yapın; karşılaştığınız her ortamda geçerli olacak şekilde siz çay o da kahve içsin. "Çay tiryakisi olduğunu gördüm, ben de kahve bağımlısıyım ne dersin şöyle yapsak olur mu" diyerek teklif edilebilir belki. Samimi bir bağ kurulabilir böylelikle, bir şekilde ortak bir bağ, aidiyet kurabilirsiniz diye düşündüm. Enteresan da olur açıkçası ama dediğim gibi saçma da gelebilir.


  • dartdevil  (12.10.15 20:47:57) 
Yaşlar aynıysa çocukluğa inin. O zamanlar siz de tv izliyordunuz nasılsa 90 lar geyiği falan da olabilir


  • nickimin hakkini veremedim  (12.10.15 21:16:43) 
-soruya cevap degil, k.bakmayin-

sevgili olma derdiniz yok ama bahsettiğiniz tipte bir kız, sizin onla arkadaslik kurmak için kurduğunuz yakınlığı yanlış yorumlayıp derin duygular besleyebilir. saçma bir uyari ama kızı bu durumdan korumak istedim :))
  • fallopian  (12.10.15 21:34:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.