[]

Kadıköy'de ev arayan (BULUNDU)

Yoğurtçu parkı tarafında oturuyorum, söğütlüçeşme metrobüse ve rıhtıma 10-15 dk yürüme mesafesinde. Ev sahibi benim, boşta duran bi oda var. Ben çok raad bi adamım ama yine de artılarını eksilerini yazayım.

Faturalar dahil 600 tl. Cinsiyet/cinsel kimlik benim için farketmez, dişiysen sarkmam eşcinselsen korkmam; huylarımız uyarsa kardeş kardeş yaşar gideriz.

*Evde 1 kedi ve de 1 köpek var. Köpeğimle kedimle geleceğim derseniz de olur; ama hayvanlar açısından 1 ay deneme süresi olsun, anlaşamazlarsa darlamayalım. Köpek kedilerle çok dost canlısı sayılmaz ama kesinlikle zarar da vermiyor.

*Ben veganım, vegan veya vejetaryen olmanızı tercih ederim ama şart değil. Yine de uyandığımda evde sucuklu yumurta kokusu almak karışmasam da beni üzer.

*Genelde haftada bir temizlikçi çağırıyorum çünkü dağınık ve pasaklı bir insanım. Temizlikçi ücretine ortak olmak istemem derseniz ona göre bir paylaşım yapabiliriz.

*Cinsel hayatınız ortak alanlara ve hayvanlara taşmadığı sürece hiiiç umrum olmaz.

+Çamaşır, bulaşık makinası var. Çamaşır kurutucu var. Buzdolabı da var. +Boş dediğim odada yatak+dolap var. Dolap biraz çirkin.
+Televizyon ve dsmart var ama üşendiğimden dolayı duvar içindeki hasarlı kabloyu yaptırmadım. Yaptırırsanız faturaya o da dahil yani.
+32mbit tamamen sınırsız vdsl var.
+mikrodalga&ocak&kahve değirmeni&filtre kahve makinası filan var.
+çalışma odası olarak ayırdığım bir oda daha var, boş bir alanı var masaüstü bilgisayar filan bile kurulur yani.

-çok sigara içerim, her yerde içerim (tabiki senin odan hariç) karışılmasın isterim.
-dağınık ve pasaklıyım.
-gelene gidene karışmasam da kalabalık ve sürekli gelen misafirler rahatsız eder beni.
-buralardaki altyapı eski olduğu için zırt pırt elektrik gidip geliyor o yüzden beyaz eşyalar sık sık arızalanıyor.
-hayvan konusunda hassasım, herhangi bir şiddet olayı görürsem büyük kavga ederiz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. iletişim: özel mesaj.

 
Ev ilanıyla hiç alakam yok ama beyaz eşyalar için akım korumalı priz alırsanız bozulmazlar.


  • ekaterina  (11.10.15 23:42:24) 
Orada olsaydım seninle yıllar yılı ev arkadaşı olabilirdik :(


  • benevreneenerjiveriyorum  (12.10.15 01:08:16) 
çok zor adammışsın ya.

sigara,
it,
temizlik,
rahatça et pişiremeyecek olmak,

bunlar sıkıntıymış. yoksa aday çoktu.
  • kupigometa  (12.10.15 01:16:52 ~ 01:19:38) 
ne güzel adammışın lo. olm iyi anlaşırdık da evdeyim 1 sene sonra ihtiyacım olabilir senle az adam anlşır şurda reserve yapalım.


  • ruyanda gorsen inanma  (12.10.15 02:21:55) 
sst begendim seni. mobilden zor oldu da sen bana telefon numarani atsana. gorusuruk


  • makarnacanavari  (12.10.15 07:26:07) 
şahaneymiş ya tam benlik. sorun çıkarsa bana ulaşır mısın. çıksın nolur.


  • dadananadam  (08.11.15 20:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.