[]

Pucca nasıl bu kadar ünlü oldu?

Merhabalar

Pucca kim abi tam olarak gerçekten bilmiyorum. Sözlük üzerinden mi ünlü oldu? Galiba türk erkek ve ilişkilerle ilgili entry'lerinden dolayı adından söz ettirmiş galiba.

Sadece öğrenmek istiyorum bu kişi nasıl gazetelerde yazacak ünlü(!) oldu? Tartışma fln değil yani amacım.

 
twitter ünlüsü. eski kullanıcılardan sanırım, kadın-erkek ilişkileri üzerinde yazıyormuş sanırım. sonra buna kitap çıkrattılar vs...


  • air  (11.10.15 14:12:52) 
Once blog acti hayatini yazdi acik secik, sosyal medyada patladi. Yayinevleri dogal olarak tutar diye kitaplarini basti. Sanirim 5 ya da 6 kitabi var. E gazetelerde populer diye kose verdiler iste. Bikac dergide de yaziyor galiba. Cogu turk kizinin yasadigi seyleri biraz kezbanvari bi dille anlatti iste.


  • theworldismine  (11.10.15 14:13:51) 
(git: 193214)
(git: 933927)

  • teknikekip  (11.10.15 14:18:50) 
Twitterin yeni patladığı günlerde türk insanının ihtiyaç duyduğu 'vıcık özlü sözler s*çıp duran ilişki uzmanı' boşluğunu doldurup oradan yürüyen bir kızcağız işte. Bazen bir alandaki bütün klişeleri üzerinde toplayıp hiçbir yeni açılım getirmeden bunları toptan satan insanlar çok popüler oluyor. Sana seni anlatıyor. Bizi yöneten insanlar gibi...


  • i ve been mistreated  (11.10.15 14:25:11) 
twitterdan başlayıp kezbanusların hayatını +18 bi şekilde anlattığı için meşhur oldu sonra yazdıklarını kitap yaptı şimdi de adam yerine konuyor işte.


  • masa penisi  (11.10.15 14:31:26) 
Ben de pucca nedir, bir kitap ismi mi kitabi yazan kisi mi diye soracaktim, daha gecen gun ogrendim, gereksiz kitaplari yazan kisinin adiymis pucca:)
Kezbanin teki iste, bunun gibi gereksiz cok kitap yazari var, liseli kizlara gore kitaplar cikarip gecinip gidiyorlar iste.

Teknikekip'in verdigi duyuru linkinde bir arkadas nasil biri oldugunu anlatmis zaten.

Nasil unlu oldugu cok basit, sex sells. Bos sohbet de satar.


"Bazen bir alandaki bütün klişeleri üzerinde toplayıp hiçbir yeni açılım getirmeden bunları toptan satan insanlar çok popüler oluyor. Sana seni anlatıyor"
I ve been mistreated'a aynen katiliyorum bu konuda. Daha cok komedyenlerde goruyorum ben bunu.
  • stavro  (11.10.15 14:35:00 ~ 14:36:38) 
Gereksiz balon ünlüsü. Diz üstü edebiyatı diye geçiyo o ve onun gibilerin yazdıkları kitaplar için. Benim içinse boş vakit kaybı. Onun Tweet ı kitabı ya da köşe yazısı okumak yerine boş boş tavana bakarım daha iyi. Bence çok boş bi kadın. Bazı gençler o boş lari çok severek popüler yaptı ama asla öyle uzun uzun ismi anılacak biri değil mesela bugünkü köşe yazısı. Tamamiyle dikkat çekme üzerine olduğunu düşünüyorum. Gündem den düştü ise demekki.
Bosver arkadaş bilme daha iyi valla vakit kaybı

  • indescribable  (11.10.15 14:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.