[]

pırlanta oyuncak / son durum / avukatlar bakabilir mi?

Şöyle bir duyurum vardı, okuyan hatırlar: www.eksiduyuru.com

sözlük'te de şöyle bir başlık açılmıştı: eksisozluk.com

ben ilk duyuruyu açtığım gün aynı zamanda şikayetvar tarzı yerlere de şikayette bulunmuştum, zaten firmayla ilgili şikayetler de vardı malum. ama bunlardan biri bugün onaylanmış, adam bana direkt belalar okumaya başladı.

Böyle insanların hala ağzında Allah kelimesiyle dolaşıp hak yemelerine, hukuk yemelerine katlanamıyorum! Kendileri öncesinde de yine durup dururken "Allah sizin belanızı versin" demişti.

Şimdi ben ne yapayım? Hiçbir şekilde cevap vermedim yine - en son yazdıklarından sonra.

 
Hukuk değil de, ceza davasına esas tehdit, hakaret vs gibi bir durum yok ancak huzur ve sükunu bozmadan dolayı şikayetçi olabilirsiniz. Ama ben faydasız olduğu kanısındayım.

Ancak şahsi fikrim siz de mutsuz ettiği çocukları kullanarak beddua edebilirsiniz. Moralini bozmaya yeter. Akabinde de rahatsızlık vermeye devam etmesi halinde savcılığa bildireceğinizi söylersiniz.

Beddua bu tarz adamları yeterince huzursuz eder ki, aynısını bu sebeple yapıyor.
  • han20  (09.10.15 13:37:27 ~ 13:39:50) 
dessy ne çok uğraştın durdun, iyilik yapmak istedin burnundan getirdiler. bu kadar iyi niyetin böylesine suistimal edilmesi çok sinirlendiriyo beni. adam seni o kadar uğraştırdığı yetmemiş gibi utanmadan bela okumuş bir de büyük harflerle yaza yaza. o kadar müslümansın Allah korkun var madem, parasını aldığın ürünü göndereydin vakitlice, ne seni uğraştırırdı ne kendi şikayet yerdi.

bence sen hiç cevap verme. avukat biri var diyordun, ona ilet durumu. hukuki açıdan yapılacak ne varsa o ilgilensin. cevap verirsin iş kızışır, ağzından ters bir şey çıkar durum aleyhine dönmesin. ama şikayeti de silme sakın, başka alışveriş yapmak isteyen olursa görsün, öğrensin adamların dolandırıcı olduğunu.
  • kakamelsokoban  (09.10.15 13:38:37) 
han20, ben zaten defalarca kendisine söylemiştim, "bakın bu hayır işi için gidiyor, imkanı olmayan bir okula yardım ediliyor, bunu da bir gönüllü aldı" diye. Moralini bozmak gibi bir amacım da yok ekstradan ama yani insanlık nasıl yerlerde!

kakamelsokoban, böyle bir problemle ilk kez karşılaştım. diğer firmalar yardım amacını duyunca kendilerinden katarak bile gönderdiler. o yüzden beni bunaltması gibi bir durumu yok ama bir ara "insanlıktan iğreniyorum, kendimden de iğreneyim bari" modundaydım :D
  • dessy  (09.10.15 13:44:25) 
Kaldırma şikayeti sen. Site zaten belli bir müddet sonra kaldırıyor. Sonsuza dek durmayacak o şikayet orda. Bela falan okumasını da dert etme. Bela okumak ne afdskaslfkf :) Zavallı ya. Kendi hatalarından, art niyetinden ticari itibarı iki paralık olmuş.

Eksiksiz göndermiş mi siparişleri peki?
  • old possum  (09.10.15 13:49:32) 
Okul monte edememiş mobilyaları, toplumsal olaylardan dolayı okula gidemiyorlarmış. O yüzden net bilemiyoruz henüz.


  • dessy  (09.10.15 13:50:45 ~ 13:50:59) 
Daha fazla devam ederse, bu sefer de "Bela okuyan firma" diye şikayet açarım de. Uğraşsın dursun.


  • old possum  (09.10.15 14:04:06) 
Tekrar yazarsa öyle diyeyim madem :/


  • dessy  (09.10.15 14:25:42) 
hocam kuru sıkı bunlar, ben de daha önceden bi restoran hakkında internette olumsuz yorum yaptım diye restoran sahibi aynı ithamları bana karşı kullandı kendi çapında tehtidlerde bulundu ama kuru sıkı. hiçbirşey yapamadı.


  • gazozailacatmauzmani  (11.10.15 23:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.