[]

maltepe'ye gidiş

kocaeli'den maltepe'ye, hatta maltepe metro çıkışına en pratik şekilde nasıl giderim? ne kadar zaman alır peki? aklınıza gelen her türlü yolu tarif edebilirsiniz, optimum bir yol bulunur belki böyle böyle.




 
Kocaeli belediyesi'nin 200 numatalı otobüsü Kartal metro istasyonuna geliyor. Oradan metro ile Maltepe 10 dk.


  • kaptan memo  (08.10.15 21:35:34) 
Bu ikiyüz numaralı otobüs yaklaşık bir saat kırk dakikaya varıyor, belki ona göre hareket etmeniz gerekirse.
Diğer ihtimal izmitten efetura binip hareme gidebilirsiniz. Servisle kadıköye geçip ordan metro ile maltepeye geçersiniz.

  • a perfect lie  (08.10.15 21:55:53) 
200 numara +metro


  • sta  (08.10.15 22:01:45) 
@a perfect lie

bundan daha pratik bir yol arıyorum işte. ne bileyim, 200 harici gebze aktarmalı filan bir şeyler yok mu acaba?
  • devilred  (08.10.15 22:08:17) 
hareme gitmeniz kolaysa, haremde indikten sonra üsküdar'dan marmaray'a binin, ayrılık çeşmesinde inip metro aktarmasi yapin.


  • gusano  (08.10.15 22:16:13) 
Gebze aktarmalılar da uzun sürüyor. Çünkü ilçelere uğruyor. Haremden sonra Üsküdar yolu da iki aktarma gerektiriyor, hiç gerek yok. Kadıköyden direk metroya geçip maltepede inebilirsin.


  • a perfect lie  (08.10.15 23:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.