[]

Sevgilimden sıkıldım

Şimdi sevgili duyuru üyeleri. Uzun süre sevgili arama faslından sonra birini buldum. Hemen balıklama atladım oda kabul etti. O kısımlara çok girmeyeceğim. Ama şu an bu ilişki benim için çok bişey ifade etmiyor. Yani ilk zamanlar birlikte gezerdik eğlenirdik. gün geçtikçe onunla takılmak bana yük gibi geliyor. Mesela hafta sonlarından korkar oldum beni arayacak buluşalım diyecek diye. Sanki bana verilmiş bir görev bir yük gibi hissediyorum. Keşke mesaj atmasa aramasa diye düşünüyorum. Herhangi cinsel bişey de yaşamak istemiyorum. Hatta bir süre önce ısrarla evime gelmek istedi ama ben evime gelsin istemiyorum. Evim benim için özel benim oturduğum koltuğa oturmasın gibi saçma düşüncelerim var. O yüzden sadece dışarıda cafelerde filan buluşuyorum.

Fakat kız beni çok seviyor tüm ilgisizliğime rağmen. Buluştuğumuzda bana bir melek gibi davranıyor. O böyle davrandıkça ondan ayrılmaya korkuyorum. Hatta ayrılmayı becereme gibi düşünüyorum.

Ayrıca üstümde sosyal baskı mı dersiniz toplumsal baskı mı dersiniz öyle bir şey var. Sevgilisiz kalmaktan korkuyorum. Sevgilim olmak zorunda gibi hissediyorum.

Üstelik geleceğim hakkında umutsuzum. Sahiplenme duygum sıfıra yakın. Hatta genel olarak pek duygum yok gibi. Yani sevgilimi bir parçam gibi düşünemiyorum. Başkalarına bakıyorum sevgilileri için hasta olanlar ölenler filan var. Başına bişey gelse şu saatte kalkıp gidecekler var. Ben gitmem mesela.

Sanırım ben hiç aşık olmadım acaba olsam bu duyguları tadar mıyım ?

Şimdi umarım hepsini okudunuz öyle ise gelelim sorulara
1- İlişkimiz hakkında ne düşünüyorsunuz ?
2- Sizce ne yapmalı ayrılmalı mı?
3- Ayrılma işi onun bana sevgi dolu davranışları sebebiyle imkansız geliyor ne yapmalı?
4-Sizce bu kadar duygusuz olmam mümkün mü ? Bir psikologa başvurmalı mıyım ?
5- Ayrıca kendimi cinselliğe çok istekli görmüyorum. Çevremdekiler 2 meme gördüğünde kızın içine düşüyorlar. KAlçalara bakmaktan yorgun düşüyorlar ben hiç oralı olmuyorum çünkü ilgimi çekmiyor. Bu bir sıkıntı/hastalık mı ?
6- Ben mutlu olabilecek miyim ?

Lütfen kalbimi kırmayın moralim çok bozuk kafam çok karışık
Ayrıca özelden gelebilecek yardım/fikir taleplerine her zaman açığım

 
1-ortada bir iliski yok aslinda bu tarife gore.
2-ayril
3-aniden soylemek daha kolay olabilir
4-ilk defa olmuyorsa profesyonel birisiyle konusmak iyi olabilir
5-bence degil
6-yuksek ihtimal evet

iyi geceler
  • jedilance  (07.10.15 00:23:56) 
1. Benim iliski tanimima dahil bir iliskiniz yok (arada sevgi yok, heyecan yok, seks yok vs)
2. Ayrilin
3. Once kendinizi dusunun, size mutluluk vermeyen herkesi hayatinizdan cikartin.
4. Duygusuz degilsiniz, aksine fazla duygusalsiniz. O yuzden ayrilamiyorsunuz.
5. Degil.
6. Kismet
  • crown  (07.10.15 00:24:02) 
1) Bu bi iliski degil bence de aslinda
2) Tabii ki ayril
3) Bu senin bahanen aslinda, sevgilisiz kalmaktan korktugun icin kafanda bu bahaneyi uydurmussun
4) Olabilir tabii, kendini tanimaya yonelik seyler yapabilirsin
5) Aseksuel diye bir kavram var, bak istersen bi'
6) Olursun, butun insanlar iliskiyle mutlu olacak diye bir sey yok, seni mutlu eden seyler de farklidir.

Benim nacizane tavsiyem, iliskiler konusunda nasil bir insan oldugunu kafanda oturtmadan herhangi bir iliskiye bodoslama atlama, karsinda bir insan oldugunu unutma, senin olmayabilir ama onun duygulari var. Ya da en azindan en basindan bunlari belirtecek durustlukte davran.

İyi geceler.
  • yuzır  (07.10.15 00:28:17) 
bazı ilişkileri cinsellik bağlar bi güzel seviş hoşuna giderse zaten sıkıntı kalmaz.gitmezse aramızda ten uyumu yok gibilerden haklı bir sebebin olur ayrılmak için.


  • jamswety  (07.10.15 00:30:02) 
1. Sıkıldıysan sevgili diildir o. Sevgili olsa sıkılmazsın.
2. Ayrılmalısın kesinlikle.
3. İmkansız değil, açık açık anlat durumu bi şey olmaz bu şekilde bir ilişki yaşadığını zannetmesi daha büyük ayıp.
4. Psikologla görüşmenin zararı olmaz ama belki doğru insanı bulamadın?
5. Aseksüel olabilirsin bence de
6. Mutluluk eşittir sevgili demek değildir elbette mutlu olabilirsin öncelikle yük gibi gelen şeylerden kurtularak başla mesela.

Ayrıca sevgilin olmak zorunda değil bu konuda baskı hisetmen saçma. Kimsenin böyle bir şeye yorum yapma hakkı olamaz senin tercihin. Başkalarına göre yaşamak zorunda değiliz hiçbir zaman.
  • amelie poulain  (07.10.15 00:34:33) 
önce problem ne onu bir kendine itiraf etmelisin. ondan sonra da kızdan ayrıl.
evet kızla vakit geçirmek istemiyorsun, aramasın istiyorsun, birlikte vakit geçirmeyi görev olarak görüyorsun ama bunların sebebi ne? kızda mı bir şey var, yoksa tamamen seninle mi alakalı? kendine bunu bahane bulmadan söyle. kızla ilgiliyse ayrıl. benzer şeyler yaşadım, zorla seviştim bir sevgilimle resmen. sonra ayrıldım. sebebi oydu.
sebebi sen isen, çözebilecek misin onu düşün. çözemeyeceksen yine ayrıl.
ayılmayayım üzülür deme, bu şekilde daha çok üzersin. çözemeyeceksen bir an önce ayrıl ki bir an önce o da unutsun seni.
toplumu falan da siktir et. toplum ne amk.
  • veritaslibertas  (07.10.15 00:49:58) 
Bence de ayril , cunku ne kadar erken ayrilirsan o kadar iyidir. Ilerde daha da pisman olmaman icin. Kiz sey diyebilir, niye basinda belli etmedin diye. O da cok baglanmamis olur. Kusura bakma , ben asik degilim de seni de daha fazla uzmek istemiyorum de ama soyle bir an once.


  • dilem  (07.10.15 01:10:08) 
Dostum seni anliyorum ve bi ara yazcam sana mobilim simdi.


  • floydian  (07.10.15 01:20:16) 
sevdigin biri olsa odana gelmesi koltugunda oturması falan hepsi cok mutlu ederdi seni, bu işi uzatarak kızın da vaktini alıyorsun, kestir at kolay mı insanın kafasına göre birini bulması

1.senin açından bir ilişki yok, tek taraflı da yürümez
2.kesinlikle
3.tek taraflı olmaz, kestirip atmalısın kırmadan.
4.mümkün, aşk kıymetlı bir duygu kıymetini bilirsin böylece hissederse
5.millet abaza bakma sen
6.asık olursan olursun tabıı
  • kurcalamabozarsin  (07.10.15 01:27:20) 
1- İlişki 2 taraflı olur.

2- Evet, mutlaka. "Ayrılma" da değil aslında bu, çünkü zaten beraber değilsiniz gibi; açıkça söylemen lazım sevmediğini, ilişki istemediğini.

3- Cesur olmalı.

4- Duygusuzlukla ilgisi yok bu durumun, tam tersi geliyor aklıma. "Sevgilisiz kalmaktan korkuyorum. Sevgilim olmak zorunda gibi hissediyorum." cümlelerinden ötürü, bir psikolog ile görüşmenin faydası olabilir.

5- Hiç mi ilgini çekmiyor? Kızlara ilgi duymuyor olabilir misin? Hemcinslerine ilgin var mı ya da hiç mi cinsel isteğin yok? Belki karşı cinse ilgisizliğinin normal olmadığını düşündüğün için korkuyorsundur sevgilisiz kalmaktan, o yüzden istiyorsundur mutlaka görünürde bir sevgilin olmasını.

6- Elbette, tabi ki. Kendini tanı önce. İstemediğin hiçbir şeyi mecburiyetten yapma. kendini olduğun gibi sev.
  • whimsical  (07.10.15 01:38:57) 
top_secret kardeş. adamsın. neredeyse bununla aynı bir soru soracaktım. dur bi dedim önce okuyayım biraz. 6. sayfada denk geldi. sen ne yaptın anlat hele.
aynı durumu başkasında görünce cevapladım, yol haritam çok net oldu.
1- mantık ilişkisi olmuş bu. mantık mı? aşk mı?
2- hemen ayrıl
3- ayrılma fikri düştüyse kafana, uzatmanın ne manası var. boşa stres
4- sen bilirsin
5- standartlara uymamak hastalık veya sıkıntı olmamalı.
6- sanmam
ama kız çok duygusal, acayip üzülecek. seviyorum da ama bi sevgili gibi değil. 4-5 gündür ailesinin yanında, hiç özlemedim. kendimi çok suçlu hissediyorum. herhalde konuşamayacağım. şimdi aradı otobusten inmiş. bi yarım saate minibusten inecek, buluscaz. sesi de çok hasta geliyo. çok üzülecek. bugunluk iptal galiba.
tekrar konuştuk. hiç yapamayacağım galiba.
  • ahmet_ck  (21.12.15 19:23:52) 
6: bu kafayla hayır.


  • anonymice  (21.12.15 19:26:07) 
1- Ortada bir ilişki yok. Yani sevgili değilsiniz, iki insanın ilişkisi var sadece. İş arkadaşı gibi falan.
2- Ayrıl.
3- Sadece ayrıl.
4- Gayet mümkün, ama sevgilim dediğin kişiyle cinsellik yaşamak istememek, "koltuğuma oturmasın özelime girmesin" demek aseksüellik gibi duruyor, bunlardan rahatsız oluyorsan bir bilene danış.
5- Aseksüel gibi duruyorsun, bu durumdan rahatsızsan bir bilene danış. Değilsen etrafındakileri boşver.
6- Mutluluk sadece bize bağlı bir değişken. Mutlu olmak gerçekten sadece bizim elimizde. Bunu öğrenebilirsen, becerebilirsen mutlu olursun. Seni senden başkası mutlu edemez.

Yazarın notu: Senin erkek olduğunu öğrenene kadar "Kezbana bak la, hem sevgili olalım istiyor hem adamı evine davet etmiyor, olaya bak" diyordum. Erkek olduğunu duydum, ters köşe oldum. Bambaşkaymışsın.
  • yirmisantim  (21.12.15 19:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.