[]

bakırköy adliyesi

zuhuratbaba'daki bakırköy adliyesi'ne üsküdar ya da kadıköy'den gitmenin en kolay yolu nedir? ve tabi bi de ucuz olacak..




 
belki en ucuz değil ama en pratik yolu, kadıköyden denizotobüsü ile bakırköye geçmek, ordan yürüyerek gidilir sanırım


  • efruz  (05.10.09 20:53:45) 
sahilden yürüyerek çok uzak olur, taksiyle geçmek daha mantıklı veya metrobüsle incirli durağında inip buradan yürüyerek (5-10 dakika kadar) gidilebilir.


  • tembel degilim useniyorum  (05.10.09 20:58:45 ~ 21:00:53) 
deniz otobüsüyle geçip taksi yöntemini denedim, gidiş-dönüş hem deniz otobüsü hem taksi baya tuzlu oluyo..metrobüsü deniyim bari bi de..inşallah çok yürümem:)


  • neslish  (05.10.09 21:06:44) 
şimdi farkettim "zuhuratbaba'da" demişsin.

bakırköy adalet sarayı incirli durağına yakın ama zuhuratbaba'da değil. bu yüzden zuhuratbaba'ya yürümek için ataköy durağında inmek daha avantajlı gibi sanki. yalnış hatırlamıyorsam zuhuratbaba'da tutukevi falan vardı ama adliye olup olmadığını bilmiyorum.
  • tembel degilim useniyorum  (05.10.09 21:18:20) 
dostum bakırköy adliyesi zuharatbaba'da değil. eğer gitmek istediğin yer bakırköy adliyesi ise, metrobüsle incirli durağında iniyorsun çok yakın. yok zurahatbabaya gidicem diyorsan, gene incirlide inip minibüsle 4 dakika içerisinde orda oluyorsun.


  • milk it  (05.10.09 21:26:19) 
ya metrobus(incirli) ve minibüs(zuhuratbaba)
ya da deniz otobüsü ve yürüyüş(yaklaşık 15dk) aksi takdirde cumhuriyet meydanından minibüslerde var ama mesafe yakın yürürsün gençsin açılırsın.

  • emininsel  (05.10.09 21:35:42) 
zuhuratbaba'daki adliye binasında sadece icra daireleri var.
kadıköy'den metrobüs, incirli durağında inip bakırköy'e giden otobüslere binmece, zuhuratbaba durağında inip biraz yürümece.
bir diğer yol, kadıköyden eminönü'ne vapur, sirkeci'den tren, bakırköy istasyondan taksi veya yürümece. 5-6 dakika yürüme mesafesi.
ikinci yol daha pratik gibi.
  • ravioli  (05.10.09 22:06:06) 
hacı metrobüse bin edirnekapıya kadar git orda in avcılar metrobüsüne bin aynı yerden ömür durağında in ordan kime sorsan gösterir 10 dk yürürsün


  • pposeidon1  (05.10.09 22:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.