[]

vampir besini olan hatunlar

bu vampirikli film dizi ve türevlerinde evcil vampirler cök cök hanım kızların kanını biraz emiyor hani öldürmeden beslenme amaçlı, bu hatunların başı nası dönmuyor ya da nasıl bayılmıyorlar? misal sookie? normalde bile millet kan verince ayılıp bayılıyor? dizidir zarttur zurttur demein, bi açıklaması varmıdır vampir sözlüğünde bunun?




 
boyundan emiyor ama yavas emiyor ve beyne giden kanın asırı derecede azalmasına yol acmıyor demekki.totalde de az emiyor ki hipovolemik soka girmiyor kurban.
bir de belki kana ceşitli maddeler salıyor olabilirler kan emerken.

  • keah  (05.10.09 20:21:14 ~ 20:27:16) 
fiziksel yapisi ve kardiyovaskuler sistemi guclu olanlar etkilenmiyor genelde. bir de kanin %15'ine kadar kaybettigimizde vucut pek tepki vermiyor. tabi herkes de boyle olacak diye bir kaide yok.


  • ermanen  (05.10.09 20:32:56) 
Sookie için hem dizide, hem de kitapta (Gündüz Ölüsü) zaten zayıf düştüğü devamlı belirtiliyor. Hatta bir ara Sookie cinsel hayatlarına azıcık ara vermek falan da istiyor kitapta. Dizide ise Bill Sookie'den kan ilacı (demir demek istiyorlar sanırım) ve diğer vitaminlerden kullanmasını istiyor. Yani etkiliyor onları da.


  • vejeteryan vampir  (06.10.09 11:20:38 ~ 11:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.