[]

ses kalitesi yüksek müzik indirmek

evet arkadaşlar müzik dinlemeyi seven biri olarak en kaliteli müziği nasıl indirebilirim, youtube mp3 ile indirilen müziklerin kalitesi ne kadar iyi, ondan iyisini bulabilirsem nereden bulurum?

bir de spotify premium alırsam oradaki müziklerin kalitesi youtube dakilerden iyi midir yoksa aynı mıdır?


 
flac ape fln dene.


  • bryan fury  (04.10.15 22:54:09) 
Flac, ape gibi kayıpsız formatlar var (ape kayıpsız olmayabilir emin olamadım). Mp3 içinse 320kbps olmalı. Sanmıyorum youtubedan donusturulenler o kadar olsun.


  • ron dennis  (04.10.15 22:55:08) 
odyofil değilsen spotify-deezer premium hesaplardaki yüksek ses kalitesi yarı profesyonel-profesyonel kulaklıklarla işini görür, kişisel görüşüm yutup un ses kalitesinin çok düşük olduğu yönünde nette karşılaştırmaları vardır muhtemelen.
NOT: spotify'ı deneme amaçlı çok kısa kullandım şimdi hatırlamıyorum ama Deezer da yüksek ses kalitesini ayarlardan aktifleştirmen gerekiyor.

  • candanag  (04.10.15 22:57:04 ~ 22:59:27) 
malum ortamlardan da albümleri yüksek kaliteli indirebilirsiniz.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (04.10.15 23:18:46) 
mp3ler ses kaybına uğraşmış kötü formatlardır. iyi ses istiyorsanız 24bit flac albümler indirebilirsiniz. torrent sitelerinde bunlara ayrılan kategoriler bile mevcut loseless diye geçer. ama sadece ses ile de olmuyor çözüm. ona göre güzel bir kulaklık da almanız lazım. yoksa ses dosyanız isterse dsd olsun yine o kaliteyi alamazsınız. ve yine bütçeniz varsa bir dap edinebilirsiniz. böylece audiophile olma yolunda ufak bir adım atmış olursunuz:)
edit: kıyamam 320kpbs diyen olmuş:)

  • veritaslibertas  (04.10.15 23:30:52 ~ 23:52:45) 
abi 320kbps mp3 işini görür allanı seversen neyle uğraşıyorsun ya, flac falan öneren çıkmış yok yok git şarkıcıyı bizzat bul salonda zorla şarkı söylet bence te allam


  • docrivers  (04.10.15 23:42:53) 
waffles.fm / what.cd
ama bunları bulabilir misin o sana kalmış...

  • ucan spagetticanavari  (04.10.15 23:48:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.