[]

uçakta takım elbise

2 günlük bir toplantı için takım elbise götürmem gerekiyor. yolculuk thy ile. nasıl oluyor bu iş? takım elbise+ gömlekleri kılıfı ile alsam yanıma uçakta asmaya yer oluyor mu? bavul içinde gitmez mahvolur, uçaktan inip direk otele geçip takımı giymem gerekiyor dolayısıyla orda kuru temizleme-ütü falan da olmaz.
tavsiyeler?



 
Kılıfı ikiye katlayıp bölmeye yerleştirin. Ütüsü bozulmaz. Uçakta asamazsınız.


  • hayde bre  (04.10.15 21:07:17) 
gamboç (takım elbise kılıfı) ikiye katlanır. alt kısmında da geçecek deliği vardır. bu şekilde yanınıza alıp baş üstü bagajında üstüne bir şey gelmeyecek şekilde koyun. dikkatli olursanız ve düzgün katlarsanız pek bi' şey olmaz.


  • isott  (04.10.15 21:07:27) 
Bazı uçaklarda askılık oluyor, girişte hosteslere sorun, yer varsa asıyorlar oraya.


  • perferil  (04.10.15 21:13:24) 
içine takım elbise koyulabilen kabin boy bavullar var. gerçi bayaa pahalıdır ama aklında olsun. samsonite'te falan mevcut. lazım olursa alırsın.


  • roket adam  (04.10.15 22:13:51) 
@roket

çanta şeklinde olanları gördüm de 500 liradan başlıyor en ucuzu:(

300 liraya da var gerçi ama bildiğin elbise kılıfının biraz daha dayanıklısı deri malzemeden yapılmış olanı, hiç gerek yok.
  • zikardo  (04.10.15 22:16:50) 
business bölümü olan uçaklarda askılık vardır, eğer business yolcuları doldurmazsa orası için ricada bulunabilirsin.


  • guro1907  (04.10.15 22:38:54) 
önemli bir iş görüşmesi/tplantı vs diyin hostesten rica edin, belki en arka koltuğun arkasına asabilir...


  • jeanluc  (05.10.15 02:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.