2012'de çok popüler bir müzik ve klip vardı

avatar is back #1536439 
klipte bir çift var, sakin bir müzik ve adamın tiratı şeklinde bişeylerdi. klipte aşırı heyecanlı mutlu sürekli hareketli bir kadın ve sürekli durgun durağan sevgilisi vardı. emin değilim ama konuşan (sonradan seslendirilmiş eklenmiş gibi) adamın dili ya yunanca ya da italyanca falandı.

2012'de youtube'da sağda solda çok meşhurdu başlığı da "ben seni üzemem ki" "ben seni çok sevdim" gibi bişeydi. çoğunluk sahneler evde yatakta zıplarken, sahilde koşarken ki sahnelerdi.

hatırlayan çıkar mı?
(1) 

nuri bilge'nin bir sözü vardı hatırlayamıyorum şu an

avatar is back #1536433 
filmlerinin birinde geçiyor sanırım, özetle şöyleydi; "bir defa başını kaldırıp da ufka bakarsan, kaldığın yer sana her zaman yabancıdır" şeklindeydi. ama çok arattım farklı kelimelerle ve bulamadım. hatırlayan var mı?
(2) 

ingiltere'de stadyumda maç izlemek hk

avatar is back #1535250 
city'nin cl maçına bilet aldık ama arkadaşımın 2 koltuk arkasındayım yer yoktu diye böyle aldık. tr'de full random takılırdık boş yere otururduk ama ingiltere'de de böyle mi acaba? yoksa herkes harfi harfine oturur izler gider mi?
(2) 

yeni sosyal konut projesi hakkında 2 soru

avatar is back #1535120 
1- en az 1 sene başvuru yapılacak şehirde ikametgah etmiş olma şartı var. bu başvurular yaklaşık ne zaman başlayabilir? yakında başlarsa maalesef başvurma şansım olmayacak bu durumda arkadaşım üzerinden başvurup daha sonra ödemeler başladığında kendi üstüme alabilme şansım olur mu? (hadi çıktı kura falan diyelim yani)

2- şu an da resmiyette bir gelirim ve işim görünmüyor ancak hem teminatı hem taksitleri ödeyebileceğim bu kuranın bana çıkmasını engelleyebilecek bişey mi?

illaki daha önce bunlara çok defa girmiş kazanmış-kaybetmiş kişiler vardır, genel olarak bilgim olması açısından soruyorum
(3) 

kamuda mühendis maaşı ne kadardır?

avatar is back #1534545 
13300 başlangıçlı görünüyor, özellikle ankara genel merkez bakanlıklarda da böyle mi? ek ödeme ya da bişey olmuyor mu? çok düşük değil mi yahu
(4) 

thesis ve dissertations farkı

avatar is back #1534357 
Yeni master'a (msc) başlayacağım sene sonu dis. yazacağız merak edip baktım da ikisi birbirinden çok farklı şeyler olarak görünüyor ben hemen hemen aynı şey sanmıştım. Temel farkları nedir? dis için phd öncesi veya phd esnasında yazılır gibi bişey var ama anlamadım açıkçası.

sonrasında phd falan yapmayacağım
(1) 

doğalgaz m3 fiyatları hakkında

avatar is back #1534275 
geçen sene ağustosta m3 fiyatı 1,5 tl civarıyken bu sene ağustosta 17-18 lira olduğunu gördüm. ben mi yanlış bakıyorum acaba?? Bu kadar zam yansır mı faturaya? nisanda mayısta %30'ar zamlar gelmişti şimdi bi %20 daha gelmiş ama toplasak %100 anca ediyor ama m3 fiyatı olarak %1800 yapmış gibi?
(4) 

Kamera almak ya da iphone'dan devam etmek

avatar is back #1534261 
panasonic lumix'lerin güzel ve tatlı modelleri var almak istiyorum ama bir yanımda iphone'dan 2 güzel efekt yapmayı öğren daha fazlasına ihtiyacın yok diyor.

Düşünceniz nedir? Çok güzel fotoğraflar görüyorum iphone'dan çekilen falan ama ben çeyreği kadar çekemiyorum. efekt mi bilmiyorum ışık mı bilmiyorum?

yoksa iphone zaten yetersiz sen kamera al mı dersiniz?

mini oyun tavsiyesi

avatar is back #1534128 
daha önce buraya sordum çok güzel öneriler geldi çoğunu ya bitirdim ya da çok yüksek skorlar elde ettim.

mini metro
mini motorways
tavern master

başka öneriniz var mı mini oyun tarzında
(3) 

house of the dragon tr'de nerde yayınlanacak?

avatar is back #1534071 
kaçak göçek 480p izlemek istemiyorum ama hala hiç bir yerde yok. kim yayınlayacak? herkes dublajlı izledik güzeldi diyor, platform yoksa dublaj nasıl oluyor?
(1) 

steam cüzdandaki parayı ne yapayım?

avatar is back #1533959 
120 lira civarı bir para var bunu sanırım karta çekemiyorum değil mi? yoksa mümkün mü bir şekilde?

yoksa çok indirimdeki oyunları alayım günü geldiğinde oynarım deyip zula mı yapayım?
(3) 

beyaz eşya set mi alınmalı tek tek mi?

avatar is back #1533954 
güzel kampanyalar var ama setler yerine tek tek seçmek daha mı mantıklı? mutfakta mesela setleri kazık fiyata satıyorlar kampanya adı altında ama beyaz eşyada durum nedir? buzdolabı fırın ocak çamaşır vs
(1) 

Dünya ekonomisi nereye gidiyor?

avatar is back #1533716 
Şimdi dönüp bakıyorum da geçmişte para politikaları, başta fed o.ü. merkez bankaları aldıkları kararlarla hep paralel olarak borsalar yükselmiş düşmüş, kripto paralar şahlanmış, 2008 kriziden sonraki hamlelerle konut piyasaları ona göre şekillenmiş. yani 10 yıllık plan içinde hep istenilen tutmuş. peki şimdiden 10 yıl sonraki şekillenecek dünya ekonomisi planı nedir?

world economic forum'un 2020'deki the great reset'ini inceledim, kapitalizmin güçlendirilmesi, sürdürülebilirlik vs anlatılıyor, genel hatlarıyla pozitif bir öneri gibi duruyor ama refah açısından bir ilerleme görebildiğimi söyleyemem.

bir de diğer taraftan özellikle 2050 ve sonrasında zenginler ve fakirler arasında inanılmaz bir uçurum olacağı, dünya nüfusunda gereksizler diye bir sınıf oluşacağını söyleyenler daha çoğunlukta.

Çok geniş kapsama yaydım ama genel hatlarıyla bir daha 1970-1990 abd ve avrupasındaki gibi (biraz da 2005-2015 tr'si) bir refahın olduğu dünya görmeyecek miyiz acaba?
(1) 

son seçim yasasına göre durum nedir?

avatar is back #1533551 
ittifaka giren ama %7'yi aşamayan parti yine de vekil çıkarabilecek mi? sanki bunu da engellemişlerdi?
(7) 

Tarihi geçmiş süt içilir mi?

avatar is back #1533481 
Baktığım her süt 10 gün sonraya falan skt görünüyordu, geçen aldığımı içmeyi unuttum şimdi baktım 21 Ağustosta süresi dolmuş. Yarım litreden fazla, içmeli miyim atmalı mıyım? Sütte sınır nedir?
(2) 

indirilemeyen videodaki ses kaydını nasıl indirebilirim?

avatar is back #1533397 
40 dk'lık bir video var elimde, metne dönüştürmek için ses kaydı alıp yapacağım ama daha basit bir yolu var mı acaba?

video inmiyor, bir platformda bizimle paylaşılan bir video sadece
(6) 

bitmek bilmeyen kulak kaşıntısı

avatar is back #1533033 
daha önce 2 defa doktora gittim, kulak mı yıkarlar damla mı verirler diye de, 2 doktor da "oo çok temiz gayet güzel" deyip gönderdiler. ama bitmek bilmeyen bir kaşıntı her zaman var. öyle derinden sonsuzluktan değil baya orta kısımlarda, kulak çöpünün erişebildiği yerlerden. sadece su + kulak çöpü yaptığım zaman rahatlıyor ama genel bir kaşıntı sürekli gelip duruyor.

haftada 3-4 gün kaşıntı gelip gidiyor. bunun sebebi ya da çözümü ne olabilir acaba? tecrübesi olan var mı?
(2) 

webcam aldım ama görüntümü ters gösteriyor

avatar is back #1532811 
ne yaptıysam düzelmedi, kayıt alacağım uygulamada da mirror seçeneği yok, rahatsız edici görünüyor, bunun çözümü var mı? yoksa iade edeyim mi? pc amd bu arada, 1-2 intel ile alakalı çözümü gördüm belirtmek istedim

yeni seçim yasası ve baraj

avatar is back #1531844 
ittifaka giren partiler %7'yi geçemezse hiç bir şekilde vekil çıkaramıyor doğru mu? eskisi gibi bir parti barajı geçse kafi olayı yok sanırım
(4) 

laptop'a harici webcam bağlamak ya da iphone'u webcam gibi kullanmak

avatar is back #1531577 
daha önce hiç denemedim ve fikrim yok, iyi sayılacak bir webcam alıp bazı toplantılara katılmam ve sunumlar çekmem gerekiyor, laptop'un kamerası iyi değil pek. mouse mantığı gibi alıp usb tarafından taksam direkt çalışan şeyler bunlar değil mi?

bir de bunun yerine bir şekilde iphone'u pc'ye bağlayıp onun kamerasını kendime çevirip kamerasını kullanma şansım olur mu?
(1) 

yurtdışından telefon getirip tr'de kullanmak.

avatar is back #1531569 
son durum nedir bu konuda? direkt pasaport + 2700 liraydı değişiklik var mı?

bir de ilk cihaz vs olunca da yine bu ücret ödenecek mi?
(5) 

uçak mühendisliği yazılır mı?

avatar is back #1530639 
kardeşim itü'ye giremiyor ama diğer kalan anadolu'da ki uçak müh. yazıp yazmamakta çok kararsız. kafası tam bir mühendis kafası diyebileceğimiz tiplerden değil, iyi bir tıpçı ya da dişçi olabilirdi ama oralara da giremiyor. dediğim gibi mat ve geo'ya kafası çok basıyor.

son dönemde başta savunma sanayi olmak üzere, bu alandakilerin de önleri açık gibi duruyor ama genel olarak nasıl bir bölümdür bu? anadolu üni'lerinin kadrolarına baktım da 1-2 prof, 3-5 doç falan var sadece kadrolar çok yetersiz. siz ne düşünüyorsunuz ne dersiniz acaba?
(5) 

wsp numarasını değiştirirsem mesajlara vs bişey olur mu?

avatar is back #1530500 
gruplar vs kalıyor ama mesajlar da kalıyor değil mi? yedek falan alamadım hafıza dolu olduğu için, son yedek 1 sene önceden kalma
(5) 

İngilizce yazdığım maili kontrol edebilecek biri var mı? (Vize için)

avatar is back #1529459 
Merhabalar, İngiltere vizesine başvurmuştum benden mezuniyetimden bugüne kadar ne yaptığıma dair ek belge istendi. ben de belgeleri topladım mail olarak atacağım hemen sabah ancak yazdığım mail ne kadar düzgün bir dil ile yazılmış emin değilim. zaten önce ingilizce hazırlığa gideceğim için dil bilgimin çokta iyi olmadığını tahmin ediyorsunuzdur. çevremde maalesef kontrol ettirebileceğim kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. yazdıklarımda hatalı, eksik, saçma gördüğünüz yerleri düzeltme zamanı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

---------------------------------------

Regarding Visa Application: GWF*****
For: ad soyad

Dear Sir / Madam,

I have received an email regarding the request for additional documents for my student visa application GWF****


After completing my undergraduate education in June 2019,I applied to the Study Abroad Programme of the Ministry of x and was awarded this scholarship on December 26, 2019. As can be seen in documents 1, 2 and 3, I attended an English language training course between February 1, 2020 and May 31, 2021. During this course, a scholarship was given for my living expenses by my sponsor ministry, which you can see in document 1. While attending my language course, on 10 November 2020, I received an offer from the university of x. You can see this offer in document 4. Since there was a pandemic period between June 2021 and September 2021 and due to health concerns, I rejected this offer and decided to postpone my education in UK for 1 year.

During this period, I started my master's degree in x at Yıldız Technical University on September 19, 2021 to improve myself academically. I did not write any research or thesis during my education here, I only took lessons that could be useful for me in my education in UK. As you can see in document 5, 2 days after my visa application, I wrote a disenrollment petition on the grounds that I will continue my education abroad and ended my education here. As you can see in document x, I received a tuition scholarship for graduate students only. Also, as you can see in document 6, I received an offer from University of x on February 14, 2022 from the MSc x program and I decided to take my Master's education here.

As can be seen from the sponsorship document I uploaded during the visa application, I received a full scholarship from the Ministry of x. In return for this scholarship, after completing my master's degree in the field of x, which is the field requested by my sponsor, I will return to my compulsory service in the ministry of x in Turkey and work here.

Now, I am ready to start my education at the University of x, which is regarded as one of the best schools in Europe and the world in the field of x.

I kindly requested that my pre-sessional course would start at 18 July 2022.

Kind regards

yarın üniversiteler açık mı?

avatar is back #1529452 
yoksa oralar da 9 gün tatilde mi?
(2) 

Silinen yüksek lisans kaydına dair bir öğrencilik kanıtı bulabilir miyim?

avatar is back #1529435 
E-devlette görünmüyor haliyle, okulun sisteminde de görünmüyor herhangi bir bilgim vs. Ben 2021-2022 arasında 1 sene burada okudum ama sildm kaydımı dememin resmi yolu yok mu?
(2) 

şu ilacı yurtdışında nerde ve nasıl bulabilirim?

avatar is back #1529123 
bir ailenin çocuğuna lazımmış ailenin hiç bir fikri yok saf bir aile, almanya'da tanıdıklarına sordurmuşlar o da 7bin lira demiş fiyatına.

netten baktım 140$ ile 250$ arasında fiyatlar gördüm başta ama detaylı bakınca 490$'da var 28$ olanlar da. kafam çok karıştı hata da yapmak istemiyorum.

aramızda eczacı, doktor ya da yurtdışında yaşayan varsa fiyatlarına nerden nasıl bakacaklarını bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum.

tam adı : guanfacine extended release 1 mg 100 tablet
(4) 

bugün birine ödeme göndermem gerekiyor ama nasıl göndereceğim?

avatar is back #1529076 
70bin civarı bir para göndermem lazım çok acil ama yarım gün olduğu için eft kapalı, fast ise 5k limitli. 14 defa falan fast mı yapayım şimdi ne yapayım?

bugün ödemezsem 10 gün kalacak mı böyle tatil şu bu derken?
(1) 

şu an devlette muayene ücreti ne kadar?

avatar is back #1528984 
uzun zamandır gitmedim, eskiden 3 tl reçete tutarı alınırdı, 8 lira civarı da muayene ücreti mi ne vardı. şimdi sanırım reçete tutarı 6 tl ama muayene ücreti ne kadar?
(2) 

hem tr'de hem yurtdışında yüksek lisans kaydının olması

avatar is back #1528370 
şu an ytü'de kaydım var ama yurtdışına gideceğim 2-3 haftaya. okula kayıt sildirme dilekçesi ve kimlik attım (pandemide yaptıkları duyuruda bu yeterli olur demişler)

acaba maille yapılan başvuru ile kayıt silmezlerse ve kaydım kalırsa 2 farklı yerde olmam bir sorun olur mu acaba? normalde umursamam ama dönüşte denklik vs diğer işlemlerle beraber bir kamu kurumunda göreve başlayacağım için çekincelerim var
(1) 

Ankara’da şehiriçi otobüslerde nfc var mı?

avatar is back #1528156 
Kartım yok nerden alınır da bilmiyorum 2 gibi acil çıkmam gerekecek şu otobüs uygulamasına mobilden yükleme yapıp binişte okutabilir miyim var mı böyle bişey? Yoksa eğer, bu kartlar her dolum bayisinde var mı?
(1) 

"later today" ne demek?

avatar is back #1527694 
bugünden sonra mı yoksa bugün geç saatlerde vs demek mi?

"You will have access to your information later today"
(2) 

geçmiş ikametgah'da yazan emniyet müdürlüğü açıklaması

avatar is back #1527675 
tarihçeli ikametgahıma işim düştü de 2014 eylül ile 2015 eylül arası kaldığım yerin yanında "X İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN 10.05.2015 TARİH VE 1493 SAYILI RAPORU" diye bi açıklama girilmiş.

bunun detayı nedir neden var bu? benden önce ya da sonra sıkıntılı bir adres falan oldu da onun notu mu düştü, ya da benim kaldığım sırada kayıtlara falan mı geçti? acayip takıldım buna ama bilgisi olan var mıdır ya da ben herhangi bir bilgiye ulaşabilir miyim bu konuda? o tarihlerde üniversitede ev arkadaşlarımla olduğum evdeydim
(1) 

İngiltere vizesi ile alakalı bir kaç sorum

avatar is back #1527181 
İşler benim için çok sıkıştı, student visa’ya bu hafta içi başvuracağım ancak okulun başlama tarihine de çok az kaldı ucu ucuna ya yetişecek ya da yetişmeyecek. Normalde 3 haftada çıkan vize ukrayna durumundan dolayı 5 haftaya kadar uzamış.

1- tls üzerinden yapacağımız başvuruyu ankara-istanbul vs’den yapmanın hız açısından farkı olur mu? Ankaradayım ama başvuruyu hemen gidip istanbulda yapabilirim

2- başvuruyu yaptıktan sonra ya da başvuru sırasında durumumu izah etsem, mailler atsam en azından 3 haftalık resmi süreçte açıklayın desem bunun bir anlamı olur mu? Durumumun çok kritik olduğu, yoksa kabul belgemin vs her şeyin yanacağını anlatsam?

3- yarın ankara’da ki tlscontact ofisine gidip süreç nasıl gidiyor, başvuruyu yaptığımda ne kadar sürede açıklanır, express visa tekrar açılır mı belliyse ne zaman falan diye sorabilir miyim?

İlk vize sürecim bu sorularım saçma olabilir ama çok stresli ve gerginim de
(5) 

Büyükşehirlerde süt ne kadar?

avatar is back #1524769 
Market vs değil de köylerden, mandıralardan getirenler kaça satıyor mesela 5 litre sütü?

Yaşadığım küçük şehirde mesela 30 liraya 5lt satılıyordu her yerde, şimdi çoğu 35’e geçti
(4) 

Yeğenlerimle uçağa binebilir miyim?

avatar is back #1524613 
Thy veya pegasus için. Çok okudum ama kafam karıştı. Yaşlar 3,5 ve 6,5.

Ellerinden tutup gidebilir miyim? Evrak falan istenir mi refakatçi olduğuma dair?
(2) 

ürünü geri almayan, iletişime kapalı internet sitesi hk

avatar is back #1524360 
merhaba kardeşim bir siteden kıyafet alıyor ama gelen ürün çok kötü olduğu için aynı gün iade için iletişime geçiyor, karşı taraf cevap vermiyor, telefonları açmıyor. ürün internet sitesi üzerinden kart ile alınmış.

tüketici haklarını mı başvurmamız gerekiyor? ne yapmamız lazım? pzt günü ürünü mağaza adresine geri mi gönderelim ne yapalım? sosyal medya hesaplarına iade yoktur diye bişey sallamışlar ama sitelerinde 7 gün içinde iade hakkı yazıyor mesafeli satış sözleşmesinde. resmiyette de koşulsuz 14 gün şartı yok muydu zaten?

e-devlet'ten Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi üzerinden işlem yapmam yeter mi? ürünü ne yapalım bu arada?
(5) 

şu görsel fake değil mi? (kaldıraçlı işlem)

avatar is back #1523355 
pbs.twimg.com

matematiksel olarak mümkün değil ki bu?
(5) 

whatsapp- whatsapp web arasında hatalar var mı sizde de?

avatar is back #1522610 
hiç iyi çalışmıyor. bir yerden sildiklerim diğer yerde duruyor, bağlantı olmasına rağmen. bazen webwhatsapp o kadar geç açılıyor ki kanser oluyorum.

bi ara kapatılıyordu beta falandı bu çevrimdışı da kullanma olayı ama çok saçmalar oldu. sizde de böyle değil mi?
(2) 

Doktor burada ne yazmaya çalışmış?

avatar is back #1522492 
Övk ya hepatik…

Ya ne demek? Övk’ya mı demek istemiş acaba?
(6) 

alman dizi öneriniz var mı?

avatar is back #1522343 
sadece almanya'da çekilmiş olması değil, almanları ve almanya merkezli olmasını da istediğim dizi arıyorum var mı öneriniz? dark ve dogs of berlin izlediklerim sadece ve ikisini de çok sevdim. unorthodox vs izleyeceğim sanırım, Unsere Mütter, unsere Väter varmış bir de ona da bakılır mı?

almanya'nın "bir zamanlar anadolu'da" film-dizilerini aramıyorum tabi ki, keyiflice her gece 1*2 bölüm izleyeyim ama dizinin de alman dizisi olduğunu hissedeyim yeter modundayım
(2) 

bu kimin heykeli

avatar is back #1522036 
(10) 

koca koca şirketler ufak değişiklikler için neden aylarca uğraşıyor?

avatar is back #1521980 
mesela twitter'ın edit özelliği... elon geçenlerde satın almadan önce bunu söyleyince twitter'da resmi kanaldan "yaklaşık 1 senedir üzerinde çalışıyoruz" gibi bişeyler demişlerdi. hakeza whatsapp'ın karanlık mod özelliği de 7-8 ay sürmüştü çok iyi hatırlıyorum. ha test ediliyor ha ios'a gelecek, ha üzerinde çalışılıyor bilmem ne.

köklü değişiklikleri falan tabiki de kastetmiyorum ama böyle ufacık şeyler nasıl aylar yıllar sürüyor anlamıyorum. instagram'ın keşfet kısmı yıllar evvel ilk değiştiğinde 3-4 ay önceden dedikodusu vs hep konuşuluyordu sonra bir anda bomba gibi değişti. ama bir dark mode getirmek, bir edit butonu getirmek için ne oluyor arka planda?
(1) 

şöyle bir mini game'i ne kadar sürede hazırlarsınız?

avatar is back #1521574 
www.google.com

animasyonlar ve görsel tasarım dahil böyle bir oyun ne kadar sürede yazılır tahmini olarak? bi ara müsait olduğumda kendimi buna vermek istiyorum ama daha önce hiç ui ya da animasyon tasarlamadım ve hiç bir fikrim yok. keyifli bir macera olsun istiyorum.

python, r, c çalıştım bugüne kadar işim düştüğünde. oyuna bir algoritma tasarlamak, animasyonları öğrenmek, eklemek, ses eklemek vs her şeyi sıfırdan araştırarak öğrenerek 3 gün içerinde hazırlanır mı acaba?

decentraland ve sandbox land'leri neden aşırı pahalı?

avatar is back #1521326 
daily active user'a bakıyorum birinin saatlik 15k diğerinin günlük 18k. doğru dürüst bir oyuncu sayısı yok. bunların bu kadar pahalı olmasına sebep olan nedir? herkes "bir gün çok değerlenir" diye mi aldılar?

bazı projeler takip ediyorum metaverse taşınacaklar mesela, adamların günlük oyuncu sayısı 500k-750k falan ve oyunlarına metaverse üzerinden girilebilecek. ve çok daha düşük land sayıları ile satışa çıkacaklar. günlük insan sirkülasyonunun bu kadar yoğun olduğu bir yerde land almak oraları değerlendirmek müthiş avantajlı duruyor (tabi güvenilir, ekibi sağlam projeler için diyorum bunu)

ama mana,sand olayı nedir anlamadım. bir de 90k civarı land'leri var ona rağmen fiyatlar uçmuş. sırf atari, samsung vs reklam verdi diye mi oldu böyle?
(4) 

olasılıkla alakalı bir soru

avatar is back #1521286 
1000 kişi toplansak bir şey denesek ve bunun gerçekleşme ihtimali 1000'de 1 ise, bu olayın gerçekleşme olasılığı hesaplanabilir mi?

hepimiz 1 defa denesek, 1000 kişi olsak dahi hiçbirimize çıkmama ihtimali var, ama yine de bu hesaplanabilir mi? yoksa bağımsız olasılık olduğu için hiç bir zaman bilinemez mi?
(1) 

kendi engine'i olan 2d oyunlar

avatar is back #1520618 
biraz kurcalamak istiyorum da hiç bilmiyorum mevcuttakileri.

kendi engine'i ile 3-5 oyun tasarlamış, bizim de tasarlamamıza olanak sağlayan neler var? 2d, çok basit oyunlar arıyorum.

cem yılmaz'ın evindeki elektronik tablo

avatar is back #1520476 
www.youtube.com

videoda geniş açı çekimlerde sol tarafta görünüyor. direkt bakmak isterseniz 12:00'a giderseniz görebilirsiniz.

bu tabloların özel bir adı var mı? nerede bulabiliriz? bunlar kodlanabilir, değiştirilebilir mi?
(2) 

bu müziğin sözlü hali yok muydu?

avatar is back #1520435 
www.youtube.com

ben mi yanlış hatırlıyorum? tok sesli bir rap parçası eklenmiş gibiydi
(6) 

Nedir bu haftalık kapanış aylık kapanış muhabbeti?

avatar is back #1518987 
X hissesi ya da y coini için falan hep duyuyorum bunu. Çok mu önemli böyle şeyler? Öyleyse önemi ne? Arkadaş grubuna arkadaşım gece 03:01’de falan “btc aylığı nerdeyse dirençte kapattı ufak bi aşağı testi gelir belki ama sonra yükselişe devam eder” yazmış.

Genel olarak ne ifade ediyor aylık kapanış?

mobil görünümden çık