çinli arkadaşlarım türkiye'ye tatile gidecekler. fethiyede görseldeki gibi bir tekneyi ayarlamak istiyorlar. sabah 9 akşam 16 civarlarına kadar ve yemek dahil bir şekilde 4 kişi 5ktl.

açıkçası bana uygun geldi, bir arkadaşım geçen sene 6-7tl vermişlerdi günlük öyle bakınca normal gibi de geliyor ama bilemedim.

ne diyeyim arkadaşlara? ideal bu mu diyeyim ucuz mu diyeyim? kendileri tr hakkında hiç bir şey bilmiyorlar muhtemelen 1-2 yerden "türkiye'de kazıklanmaya karşı dikkatli olun" gibi şeyler okumuşlardır ondan soruyorlardır.

i.hizliresim.com

 

260 dolar yapıyor aslında abi bence gayet normal.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Çok ucuz bence de içinde yemek de var fotoğrafa göre

izmirde 1 saatlik akşamüstü tekne turu kişi başı 80 liraydı en az 6 kişi olman gerekiyordu, fethiyede bütün gün düzgün bir tekne kapamak iyi

freebird5406_2

yakın bir tarihteyse sezon açık olmadığından normal

deepex

Çok bence ya Max 500 kişi başı

olaylar olaylar

fiyat normal ama yemeği öyle kallavi düşünmeyin, tavuk makarna geçiştiriyorlar. içki de hariçtir. fiyat fethiye için normal

delidiyorum

yeme içme dahil çok çok iyi fiyat.

hobarey

fiyat iyi. sezon dışı o yüzden.

jelly bear

Sezonda değil diye mi acaba? 4 kişi 5k TL düşük geldi bana. Gerçi ya yemek kalitesi düşüktür ya da tekne. 3 ay sonra kiralasa günlük olarak kişi başı 5k öderlerdi. Oradan baktım. Gerçi alkolsüz olacak ve açılmayacaksa 5k olabilir gibi de gelmedi değil.

nawar

cok uygun bence. isterlerse italya'ya fransa'ya falan gidip benzer bir seye 6-7 katini verebilirler.

hot potato

Temmuz ayi icin daha dandik bir tekneye kaş'ta sıkı pazarlik sonucu 7 bin vericem

duster

Biz geçen sene Göcek'te bu şekilde bir tekneye 1000 lira vermiştik, içecekler dahil değildi. Göcek Fethiye'den daha pahalı, o yüzden bu sene benzer fiyatı Fethiye'de vermeleri çok normal.

Daha ucuza bulunur mu? Bulunur ama kalitesi düşer. Biz bayağı memnun ayrılmıştık.

fraise
1

mobil görünümden çık