(1) 

Alibabadan alışveriş nasıl oluyor anneme lazım

yue #1551262 
Arkadaşlar linkteki ürünü annem almak istiyor alabilir miyiz vergi ödeniyor mu ekstra nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz çok teşekkürler

m.turkish.alibaba.com
(8) 

Anneme yardım edin dostlar/ Web sitesi açmak istiyor

yue #1536306 
Sorusunu aynen kopyalıyorum:
wordpress üstünden ücretsiz sayfam var, adıma ait e ticaret yapabilecek, tam adım da olmayabillir, genel bir simge de seçilebilir, profesyonellik için, makale/ e ticaret vs bir domaine para ile paket seçerek bağlanıyorsun, hangisi olmalı, dolandırılmıyım, gibisinden

Öneriniz ne olur bu işlerden hiç anlamıyorum, çok teşekkürler şimdiden <3
(4) 

İş nereden buluyorduk

yue #1528317 
Eskiden kariyer.net yaygındi şimdi nereden bulunuyor?
(2) 

Ucuz ama nispeten kaliteli kısır kedi maması

yue #1520332 
Temizmamadan alıyordum çok zam yaptı, içerik olarak Temizmamadan daha kötü olmayan uygun fiyatlı mama önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

#letsgobrandon daki brandon kim

yue #1507729 
Olay nedir açıklayabilir misiniz teşekkürler
(2) 

Ortak netflix hesabı alma

yue #1457548 
Spotify da davet linki gönderiyorsun kişi kendi şifre mail adresiyle hesap açıyor netflixte öyle bir şey var mı? Arkadaşla ortak aldık 4 kullanıcılı ama aynı şifreye hesaba giriliyor onun hesabını görebiliyorum. Görmemenin bir yolu var mı diye merak ettim.
(1) 

Spotify da şarkı sözleri gözükmüyor

yue #1457519 
Genious da yükledim ama gözükmüyor bir türlü ekstra bir şey mi yapmam lazım acaba
(5) 

Kısır erkek kedi maması

yue #1456010 
N&D alıyordum artık belimi büküyor fiyatı çok arttı. Ne önerirsiniz özellikle tüy dökmeyen?
(7) 

Spotify mı youtube music mi

yue #1424342 
Hangisi daha iyi sizce Spotify 27 TL youtube 21tl. Artısı eksisi karşılaştırma yapabilir misiniz? Birde şu podcastler youtube da var mı?
(3) 

birmilyonyazılımcı projesi

yue #1419677 
Sektördeki deneyimli ya da bil. müh. ve benzer bölümleri bitirmiş kişilerin görüşlerini almak istiyorum bu projedeki btk nın online eğitim videolarına bakma şansınız oldu mu? İçerik kalite açısından değerlendirir misiniz?
(2) 

İnstagram yorumları

yue #1397682 
Takip ettiğimiz sayfalara yorum yapınca bizi takip edenler yorum yaptığımız yere gitmeden görebiliyor mu bu yorumu? Eskiden takip ettiklerimizin son hareketlerini görürdük ya bir yerden o özellik tamamen kalktı değil mi? Yani gizli hesapta rahat rahat dedikodu yapabilir miyim beni takip eden onu etmiyor nasıl olsa göremez dimi yorumumu :D
(4) 

Üniye giriş/Sınav sisteminden anlayanlar gelsin

yue #1354651 
İngilizce öğretmenliği okumak içimde uhde kaldı aile baskısıyla mühendis oldum. En son sınava 2003te girmiştim sayısal çıkışlıyım. Şimdi hangi sınavlara girmek zorundayım, mecburi dil sınavı falan var mı?
(2) 

Ukuleleden anlayan var mı?

yue #1344950 
Ukulele almak istiyorum evde kendim öğreneceğim, neye dikkat etmeliyim alırken yardım edebilir misiniz? Uyduruk bir şey almak istemiyorum çocuklarıma falan kalsın orta seviye 200-300tl civarı ne alabilirim teşekkürler şimdiden.
(5) 

Ev taşırken kediyle nasıl olacak

yue #1328866 
Kedi ile şehirlerarası ev taşıyanlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bir-iki aya taşınacak gibiyiz kedinin rahatı için ne önerirsiniz? Çok korkak bir kedimiz var ayrıca araba yolculuğundan nefret eden (stresten altına bile yapıyor :( ) Yabancı ortamı sevmeyen. Küçük bebeğimde var o karışıklıkta kediyi ihmal etmekten korkuyorum.

Evi taşıyıp kabaca yerleştirene kadar geçici ev mi bulsam ne yapsam her türlü önerilerinizi bekliyorum.
(5) 

Gidilecek mekanlara nereden bakıyorsunuz

yue #1292481 
Kahvaltı reastaurant plaj vs. foursquare kullanıyordum ben yorumlar güncel değil hiç geri mi kalmışım?
(4) 

Xperia z2den

yue #1266229 
Hangi telefona geçeyim sizce? Telefonumdan çok memnunum başka marka düşünmüyorum xz premium nasıl?
(4) 

Şu bebek berelerinin ingilizce adı

yue #1262154 
Resimdeki gibi şapkayla atkı kısmı birleşik berelerin ingilizce adı nedir, teşekkürler.
(2) 

Pc izleme gizlice

yue #1241345 
Arkadaşımın 12 yaşında kızı var evde ortak laptop kullanılıyor ama bu aralar kızımız pcde zaman geçirirken annesi babası gelirse kapatıyormuş her şeyi, ne yapıyorsa göstermek istemiyor yani. Annesi de pedofili vs den korumak için çaktırmadan ne yapıyor öğrenmek istiyor.
Pcye program kursak arada printscreen alsa gizlice, var mı öyle güvenilir bir program? Aynı pcden internet alışverişi vsde yapıyorlar pcnin içine etmeyen kolayca kurulup kaldırılan bir şey lazım.
(5) 

Android numara engelleme

yue #1226901 
Nasıl yapılıyor, teşekkürler.
(6) 

Aile hekimi ya da sağlık ocağında çalışan var mı?

yue #1224191 
Sağlık ocağına gebelik takibine gitmek zorunlu mu? Hemşire sürekli arayıp rahatsız ediyor, en son gittiğimde azarlamıştı zamanında gitmiyorum diye. Hatta aile hekimini değiştir sana bakmak istemiyoruz demişti. Benim özel hastanede para vererek yaptırdığım tahlilleri ve kilomu yazmaktan başka bir şey yapmıyor zaten. Neden böyle malca davranıyorlar bi bok yapmadıkları halde bu konuda ne yapabilirim aile hekimimi değiştirmek zorunda mıyım? Bi akıl verin n'olur.
(3) 

İhbar süresindeki iş arama izni

yue #1200305 
8 hafta ihbar süresi çıkan biri için toplu olarak kaç gün iş arama izni veriliyor? Günde iki saat izin diyor ama toplu olarak hesaplayamadım.
(5) 

İşsizlik maaşı için gerekli koşulları

yue #1198855 
sağlayabiliyor muyum bir bakar mısınız?

Sistemden günlerime baktım şunlar;
Mayıs ayı- 30
Nisan ayı- 30
Mart ayı- 24
Şubat ayı- 27
Ocak ayı- 30

2017 yılı toplam 141
2016 yılı toplamı 332
2015 yılı toplamı 356
2014 yılı toplamı 358

Şubatta ve martta ücretsiz izin + raporlu olduğum günler vardı. Son üç ay toplamı 120 gün yapmıyor ya bir sıkıntı oluyor mu?

Bir de bu durumda alırsam kaç ay alabilirim?
(5) 

hangi balıklar çiftlikte yetişmiyor?

yue #1195297 
levrek, palamut vs. gibi hangileri çiftlikte yetişmiyor?
(5) 

Tetanoz aşısı ile ilgili sorularım

yue #1194395 
Ülkemizde yaygın mı bunun görülme olasılığı?

Sağlık ocağından çağırıp duruyorlar beni bu aşı için hamileyim.

Doğumda göbek kordunu falan kesildiği için bebeği koruyormuş tetanozdan. Ama benim aklıma yatmadı nasıl bir doğumhanede bebeğe tetanoz geçme riski olabilir ki o zaman her ameliyatta sorulması gerekmez mi insanlara tetanoz aşın var mı diye? 10 yılda koruyuculuğu bitiyormuş zaten ben yaptırmayalı 20 sene geçmiştir. 3 yıl önce diz ameliyatı oldum kimse sormadı aşın var mı diye? Bebek hastanede nasıl kapıyor bu hastalığı?

Özele gidiyorum takip için yan etki olarak nadirde olsa erken doğum yapabiliyormuş, doktor yaptırmanı tavsiye ederim ama aşıdan sonra erken doğum yapan hastamda oldu dedi. Ne salak saçma bir şey anlamadım.
(2) 

Telefonda full print screen

yue #1194316 
O anki görüntüyü değilde aşağıya doğru kaydırdığımız full sayfayı alan bir uygulama biliyor musunuz facebook yorumlarını kaydedeceğim. Playden iki tane indirdim mevcut ekranı alıyor sadece :(
(6) 

Antalya'daki duyurucular hava nasıl

yue #1191528 
orayı da sel götürüyor mu? yarın çıkıp gelicezde bot falan alayım mı yanıma? deniz eşyası alsam mı acaba girme şansımız olur mu :(
(12) 

hangi elbise

yue #1190930 
1. kırmızı www.bandito.com.tr

2. mavi www.bandito.com.tr

edit:
3. siyah :D
www.bandito.com.tr
(3) 

Makyaj kanalı olan meşhur bir adam

yue #1190837 
Vardı youtube'da adı neydi hatırlayan var mı? Kısa saçlı sarışın.
(4) 

ağaçta yetişen meyveler serada üretilebiliyor mu

yue #1189247 
manava kayısıyla kiraz gelmiş, sera mı bunlar yurtdışından mı acaba?
(7) 

beyler doğum yaparken eşinizin yanında olmak ister misiniz?

yue #1186055 
sezeryan değil normal doğumdan bahsediyorum. eşinizin yanında olun, hatta bebeğin kordonunu siz kesin deseler ister miydiniz yoksa kalsın mı derdiniz? istemezseniz neden, düşüncelerinizi ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.

doğum ortamı hakkında bilginiz olduğunu varsayarak soruyorum bu arada youtube'da bir sürü doğum videosu var bilgisi olmayanlar bakarak cevap verirse sevinirim.
(8) 

araç kamerası önerisi

yue #1185262 
hani yolu kaydediyorya onlardan kullanıp memnun kaldığınız marka model önerilerinizi alabilir miyim, teşekkürler.
(14) 

tarhana cipsi yediniz mi hiç?

yue #1185040 
tadını çok merak ettim, güzel miydi internetten sipariş vermeye değer mi?
(4) 

Şu aldatma videoları gerçek mi?

yue #1184505 
Youtubeda yeni moda şimdi bunlar az önce izledim birini çok üzücü değil mi?

youtu.be
(9) 

gluteni nasıl bıraktınız

yue #1183211 
bırakmaya çalışıyorum ama bırakamıyorum. illa ki bir şekilde kaçırıyorum. yemekte yemesem kahvaltıda bir dilim ekmek mutlaka yiyorum vazgeçemiyorum :(

şekerde bu kadar zorlanmadım aylar oldu bırakalı bazen rüyamda bile görüyorum (dün gece rüyamda bir paket ülker çikolatalı ikram yedim mesela-tabii hamileyim onunda etkisi var normalde görmüyordum) ama gidip almıyorum irademe hakim olabiliyorum. ekmek, makarna, bulgur pilavı, pizza, ekmek arası köfte, dürüm vs. olunca irademe kesinlikle hakim olamıyorum. zaten gluten her şeyin içinde nerdeyse.

nasıl başlayım, siz nasıl başardınız? birde benim sıkıntım eşim. kesinklikle bırakmak istemiyor eve sürekli ekmek, makarna vs. alınıyor. hiç üşenmeyip ekmek yaptığı bile oluyor evde makina var. o da sıkıntı tabii benim için :( ekmek makinasından çıkan ekmekler bir başka oluyor pamuk pamuk.
(6) 

düzgün magnezyum takviye

yue #1181642 
kadın doğum doktorum kramplarım için magnezyum takviyesi verdi suda eritilen ama o kadar uyduruk ki içemiyorum tatlandııcıyı basmışlar midemi bulandırıyor portakal aromalı.

bildiğiniz kaliteli şeker falan içermeyen magnezyum takviyesi var mı? solgarın var bir tane ama o markaya uyuz oluyorum. en olmadı onu alıcam yine. teşekkürler.
(2) 

Telefonda bildirim gelince titriyor kapatamadım :(

yue #1181501 
Android çok basit bir şey ama yapamadım bir türlü. titreşim falan kapalı bildirim gelince titriyor yinede. Nasıl kapatacağım?

Edit: sadece facebook yapıyor sanırım titreşimi ig yapmadı az önce.
(1) 

demir döküm tencere

yue #1179707 
demir döküm tencere almak istiyorum ancak öğrendim ki bunların içerisinde emaye kaplama varmış? yerli marka emaye kaplı olmayan var mı bildiğiniz?

hecha ya da lava düşünüyordum, ikisinde de emaye kaplama var. bu tencereler daha sağlıklı yıpransa bile demir yemeğe geçtiği için demir eksikliği açısından bile öneriyorlardı e şimdi emaye kaplı olunca emayemi yemeğe geçecek? bu emaye kaplama nedir acaba zamanla sıkıntı olur mu granit ya da çelik tenceremi kullanmaya veda etmeye değer mi?

lavada şöyle;
Ürün Tanımı: Yuvarlak Tencere. Çap (Ø)28 cm.
Malzeme Kaplama: 3 kat emaye kaplama, 2 fırınlama.

hechada ise şöyle yazıyor;
Hecha ürünleri %100 dökme demirden imal edilir ve emaye ile kaplanır. Emaye, temeli cam olan bir kaplama malzemesidir. Çizilmeye ve yıpranmaya karşı oldukça dayanıklıdır.
(13) 

yavaş pişirici önerisi

yue #1177607 
bu slow cooker dedikleri şeye son zamanlarda baya bir kafayı taktım. 8-10 saatte falan pişiriyormuş Amerika'da çok yaygınmış(crock pot). özellikle bunda pişen etler, tavuklar çok lezzetli oluyormuş. başka şekilde pişmişleri beğenmeyeceksiniz falan diyorlar. ben de böyle etleri tel tel ayrılan kuzu incik falan yapmak istiyorum, evde döküm tavada bonfile harici düzgün lezzetli etler pişiremiyorum. birde sabah başlat akşam işten eve gelince yemeğin hazır süper kolaylık vs. diyorlar.

sinbonun, kokmazın falan var ama nesine dikkat edeyim hiç bilemedim. ayrıca redmond'un şöyle cafcaflı multicook şeklinde pişiricileri var gönlüm bunlara kayıyor ama çok mu gereksiz karar veremedim.
multicooker.com

öte yandan şöyle endişelerim var;
En önemlisi evde bu kendi kendine çalışırken yangın tehlikesi olur mu, evde kedim var çünkü onu kesinlikle riske atmak istemiyorum Allah korusun.
ikincisi de bunlar 8 saatte falan düşük ısıda pişirince etlerdeki ölmesi gereken şeyler (bakteri mi neyse artık) ölmüyor falan demiş bazıları ya da çok uzun pişirdiği için vitamini minerali ölüyor demişler.

kullanan varsa öneri alabilir miyim ya da bilgi sahibi olan kişiler aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
(10) 

print screen yaparken

yue #1174513 
prtscn yapıp painte yapıştırıyorum ama mouse'un imleci çıkmıyor çıksın istiyorum nasıl yapılır? windows 10.
(6) 

diyet mama önerisi

yue #1174257 
kısır erkek kedim için diyet mama önerebilir misiniz? N&D kısırlaştırılmış kullanıyoruz ama son dönemde çok kilo aldı. az az verme pek işe yaramıyor sürekli ağlıyor mama için. ben de diyet mama alıp kendi mamasıyla karıştırarak vereyim diyorum tabağı da dolu görünsün ama kilo almasın :)

özellikle kısır kediye uygun öyle iyi bir mama var mıdır? idrar yolu problemi yaşamasını istemiyorum kesinlikle. teşekkürler şimdiden.
(12) 

Sinüzite hamam iyi gelir mi sizce?

yue #1172384 
Sinüsler iyice dolmuş antibiyotik kullanıyorum. Yüzüm ve başım ağrıyor eve yakın kaplıca var iki saat gitsem iyi gelir mi sizce daha mı kötü olurum?
(3) 

Tetanoz aşısı olmaya gideyim mi ki

yue #1170331 
Az önce sokak kedilerini beslerken çok fena elimi yardı bitanesi bildiğin tırnağı etime geçti zor çıkardım. Aslında uysal kedi ama diğeri yemesin diye yemeğe atladı salak o arada parmağıma takıldı tırnağı. Normalde umursamam ama hamileyim aşıya gideyim mi napıyım :(

İlerleyen dönemde zaten olacaktım sanırım aşı ama daha 9 haftalık olduğu için bir şey demediler.
(2) 

Resimde tam olarak ne yazıyor

yue #1167440 
i.hizliresim.com

Çooook teşekkürler
(4) 

şu aletin adı neydi?

yue #1164970 
static.yakala.co
bunun ortasından direk çıkıpta oturulan versiyon. hani böyle kullananın kıçına girmiş gibi gözükeni. yazlık yerlerde bolca kiralanıyor.
i.hizliresim.com
(7) 

Duyurunun anneleri hamileymişim

yue #1163077 
Bugün reglim artık iyice gecikince test alıp yaptım iki tane çok belirgin çizgi çıktı :) Doktordan randevu aldım ama haftaya. O zamana kadar bana tecrübelerinizden bahsedebilir misiniz ne yapayım ne yapmayayım?

Biraz fazla kahve içiyorum mesela onu kestim hemen. Folik asit alıcam akşam eve geçerken. Korunmayı bırakınca bir süre kullanmıştım ama sonra ümidi kesince bırakmıştım.

Bi de ben son adet tarihimin ilk gününden emin değilim, kaç haftalık olduğu ona göre tespit ediliyor sanırım ama doktor ultrasonda bakınca anlar değil mi?

Aayy ne olur anlatın çok heyecanlıyım ^_^
(11) 

İç savaş çıksa

yue #1156370 
Allah korusun ama diyelim ki çıktı, ne yaparsınız ailenizi/sevdiklerinizi korumak için? yurt dışına kaçacak paranız, tanıdığınız ya da diliniz yoksa yapılacak en mantıklı şey nedir?
(3) 

bulletproof kahve içiyor musunuz?

yue #1155999 
iş yerinde öğleye kadar bir şey yemiyorum. filtre kahve içiyorum. karbonhidratı azaltmaya çalıştığım beginner ketojen bir beslenme düzenim var. çok faydası oluyormuş sabahları, nasıl yapabilirim iş yerinde bundan pek düşünedim.

terayağının kokusunu pek sevmiyorum yemeklerde tolere ediyorum ama kahveye atıp içemem sanırım. hindistan cevizi yağı mı kullansam siz nasıl yapıyorsunuz?
(4) 

Omega3 vb takviye alıyor musunuz?

yue #1154236 
İnternette sağlıkla ilgili takip ettiğim herkes mutlaka herhangi bir takviye ürünü her gün kullanıyor. Hele bazıları her gün avuç avuç hap içiyor.

Günlük değerleri tutturmak istersek en az 3-4 adet omega 3 hapı almalıymışız mesela. BUnlar neye kime göre o konuda çok cahilim belki kitap önerisi de yaparsınız siz bu konularda ne yapıyorsunuz paylaşır mısınız?
(1) 

kediyi bantlayan hayvan

yue #1153952 
change org linki falan yok mu paylaşalım ne yapabiliriz :/
(6) 

şu bildirim bana nasıl geliyor (telefonda)

yue #1152483 
ihh dan bildirim ekranına dan diye mesaj düşüyor üzerine tıklayınca chromeda sayfa açıyor.

ben bununla alakalı bir program falan kurmadım nasıl oluyor bu iş sadece bağış yapmıştım.

ekran resmi:

i.hizliresim.com
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık