Hangisi daha iyi sizce Spotify 27 TL youtube 21tl. Artısı eksisi karşılaştırma yapabilir misiniz? Birde şu podcastler youtube da var mı?




 

Bence Spotify ses olarak daha iyi. Yutubb müzikte ahmetin mehmet in yüklediği versiyonu da çalabiliyor.
Ama içerik açısından yutupda bulunmayacak şey yok gibi. O yüzden ses mi yoksa aradığını bulmak mı önemli, ona da bi bakmak lazım.

sorularimicinfeykhesap

spotify tam olarak dandik versiyonların arasından düzgün ses kalitelisini bulmaya çalışmanın yarattığı gereksiz uğraştan dolayı.

proletarier aller lander vereinigt euch

spotify. youtube daha o seviyede değil.

anti-kahraman

Spotify benden 17.99 alıyor hala, ne ara 27 oldu?

İleride YouTube spotify'ı geçebilir ama şu an için Spotify candır.

bir nick var benden iceri

bir nick var benden iceri
Aile alıcaz mecburen 2 kişiyiz :(

yue

YouTube aile 6 kişiye kadar kullanabilirsiniz. Ekşi duyuruda bir ilan açsan YouTube Premium ortak olmak isteyen var mı diye, 4 kişi daha bulursun aylık maliyet daha da düşer.

etna

youtube music arşiv olarak daha iyi.. bulamadığım müzik yok şuana kadar !!! ama !!! youtube'da yüklü olan videolardan da ses çekiyor.. ses kalitesi yer yer sıkıntı.. spotify'da aldığım memnuniyet daha farklı..

onun dışında birde problem var ki sorma gitsin.. youtube kanal veya kanalları yönetiyorsanız, herhangi bir kanalınıza giriş yaptığınızda youtube music o kanalda yönetilmeye başlıyor.. ben farkında olmadan günlerce şarkılar beğendim.. kütüphaneme ekledim.. günler sonra baktığımda 5 tanesi bir kanalımın music sayfasında, diğer 10 tanesi bir başka kanalımın music sayfasında.. bu gerçekten saçmalık.. o günden beri girmedim hiç hesabıma..

synche
1

mobil görünümden çık