(2) 

kısır erkek kedi sahipleri

yue #1152043 
şimdi ben bizimkine n&d neutered mama veriyorum. geçen burdan bir arkadaş yazmıştı başka bir duyuruya kendisi önlem amaçlı 3-4 ayda bir 1,5 kg hills C/D mama veriyormuş kedisine.

kısırlaştıralı 1 seneyi geçti şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür, su içmesine çok dikkat ediyorum zorluyorum çoğu zaman bol bol içsin diye. acaba ben de C/D mama takviyesi yapsam mı arada bir herhangi zararı olur mu? siz öyle şeyler yapıyor musunuz?
(1) 

the affair izleyenler

yue #1151773 
dizide olayları kişilerin bakış açısından tekrar anlatıyorlar ya bazen arada gereğinden fazla fark olmuyor mu yani bakış açısı farklı olsada insan normalde de iki kişi arasında basit bir sohbeti bile bu kadar farklı mı yaşar, dizideki bu olaya takmış durumdayım yorumlarınızı alabilir miyim?
(1) 

şu spor bantları

yue #1151744 
ne diye geçiyor böyle ucunda tutacaklı filan resimdeki gibi bunlardan almak istiyorum eve.

manbicep.files.wordpress.com
(4) 

kedime çiğ balıktan parazit geçebilir mi?

yue #1150815 
iç parazit yani. eti falan çiğ vermeyin diyorlar ya onun gibi balıktan geçme ihtimali var mı?
(2) 

boşanma mal paylaşımı

yue #1149609 
nasıl oluyor, ikiye bölünüyor ya her şey evdeki eşyaları nasıl bölüyorlar? mesela koltuk takımı kim isterse onda mı kalıyor vs. merak ettim.
(3) 

windows 10 yükseltme tarihi

yue #1148533 
eski windowstan windows10'a yükseltiğim tarihi nerden görebilirim, yardım lütfen teşekkürler.
(2) 

insta dm

yue #1148447 
mesajı okuduğumuzun bildirimi karşı tarafa gidiyor mu?
(4) 

Manisa'nın merkez ilçeleri

yue #1142942 
google'ladım valla bulamadım. nerelerdir merkezi? en göbeği falan.
(1) 

Şu tv şovunun adı ne acaba

yue #1141281 
Sb teşekkürler.

giphy.com
(17) 

siyah kot arıyorum

yue #1140682 
biliyorum her yer siyah kot dolu ama direk kullanan biri vardır belki çıkar diye soruyorum.

yüksel bel, dar paça, yumuşak, boyası kaliteli siyah kot arıyorum. yumuşak olması çok önemli bir ayrıntı dizimi falan kasmamalı aşırı derecede rahatsız oluyorum.

kotona ve maviye baktım. hangi markada vardır böyle kot, teşekkürler şimdiden.

edit: kadın için unutmuşum.
(23) 

Evli çiftler duyguları taze tutmak için

yue #1139691 
Ne yapıyorsunuz? Cinsel anlamda sormuyorum o konuda sıkıntı olmuyor nedense. Ama normal günlük hayatta birlikte kaliteli vakit geçirmek adına neler yapabiliriz?

Bu hafta sonumuz şöyle geçti mesela; cumartesi ben komple temizlik yaptım o bilgisayarda çalıştı. Akşam o tvde maç izledi ben pcden dizi izledim. Pazar günü hafta içinin yemeğini yapıp genelde kitap okudum o da tv izledi. Normalde gezmeye gidecektik Pazar ama biraz tasarruf yapalım dedik. Ya gezmeden falan geçtim de doğru düzgün konuşmuyoruz bile zaten birlikteyken. Mesela yatakta yatıyoruz ya sohbet etmek yerine ikimizde telefonlarımıza gömülüyoruz. Zaten benim yakın kız arkadaşlarım da yok kendimi çok yalnız hissediyorum bazen.

Duygusal olarak bir şeyler paylaşmak, birlikte vakit geçirip eğlenmek için ne yapmak lazım oyun konsolu falan mı alsam ne yapsam :/
(4) 

excel özürlüsüne yardım tekrar eden satırları toparlamak

yue #1137650 
mesela şöyle bir tablo var
i.hizliresim.com

burda kodu aynı olan ürünler çeşitli adetlerde tekrar edip duruyor. ben bunları yinelenen değerleri kırmızı yap diyerek bir de koda göre sıralama yaparak süzdürüyorum. sonra manuel bunların toplam adetini bir satırın karşına yazıp diğerlerini siliyorum. böylece her koddan bir tane yazıyor. yani resimdeki 3 adet 452 kodunun adetlerini toplayıp bir satıra yazıyorum diğerlerini siliyorum.

şu an elimdeki 2400 satır çok zaman alıyor. bu yaptığım işlemlerin bir kısayolu var mı?
(2) 

kahveli bir müzik dinleme sitesi vardı

yue #1136411 
meşhur neydi o?
(3) 

Duyurunun teknolojik ebeveynleri

yue #1134851 
Arkadaşın 4 yaşındaki oğlu telefonun youtube uygulamasından küfürlü videolar seyrediyormuş. Var mı bir yol yordamı youtube'da her videoyu açamasın?
(8) 

İşten erken çıkmam lazım bahane söyleyin

yue #1134566 
4.5 gibi çıkmam lazım hastane dışında ne olabilir bir şey uyduramıyorum :/
(8) 

Youtube'da sıkıntı mı var?

yue #1134137 
Sb
(8) 

sporda kendimi çekme

yue #1131497 
pozisyonu doğru mu yapıyoruz diye kendinizi çekip seyredin diyorlarya, ben bunu spor salonunda yapsam garip olur mu millet napıyor bu mal diye bakar mı?

ayrıca nasıl çekebiliriz fikri olan aydınlatabilir mi? tek başıma gidip geliyorum telefonu nasıl ayarlayacağım kendimi çekmek için. ucuz yollu tutucu falan var mı acaba direk zemine ayarlanan?
(3) 

Şöyle bir program var mı? (şarkı sözü)

yue #1131159 
Spotifyda müzik dinlerken onunla birlikte çalışıp şarkı sözlerini ekranda gösterecek bir program var mı?

Hani eskiden winapla çalışan lyrics bilmemne vardı onun gibi. Android için ama. Teşekkürler.
(11) 

Spor salonundaki eğitmen çeşitleri :)

yue #1130412 
www.instagram.com

Denk geldim çok güldüm paylaşayım istedim.

Soru olarakta siz hangi çeşidini tercih ederdiniz diye sorayım madem.

Şu ana kadar azcık motive eden bir hoca çıkmadı karşıma. Niye böyle bu spor hocaları?
(14) 

banka çalışanlarının maaşları nasıl

yue #1130290 
bir tanıdık akbankta çalışıyor para saçıyor etrafa resmen, çok merak ediyorum ne kadar alıyor. tabii pozisyona göre çok değişiyordur ama ortalama bir pozisyonda 4-5 yıldır bankada çalışan biri ne kadar alır?
(5) 

kedi diş sağlığı

yue #1130243 
kedinize diş sağlığı için yaptığınız bir şeyler var mı? neler yapılabilir öğreneyim sizden, teşekkürler.
(2) 

Facebook kapalı grup

yue #1127370 
ta yazdığımız, paylaştığımız şeyler arkadaşlarımızın akışında gözüküyor mu? Yani ben başkalarının sayfalarda orda burda beğendiği ya da yorum yaptığı şeyleri görüyorumda akışımda. Dışarıya kapalı gruptada öyle oluyor mu merak ettim.
(6) 

letgo

yue #1126966 
dan bir şey satabildiniz mi?

bir ilan koydum ama konumunu değiştiremiyorum. nasıl yapacağız? teşekkürler.
(1) 

spotify bildirim sesi

yue #1125770 
telefonumdan müzik dinlerken çeşitli uygulamalardan bildirim düşüyor ya üst ekrana işte whatsap, instagram vs. müzik onların bildirim sesini duyurmak için kısa süreliğine kısılıp açılıyor. bunu nasıl engellerim? inş. anlatabilmişimdir telefon araması hariç müzik kesilmesin kısılmasın istiyorum.
(6) 

kızlar şu size inandırıcı geldi mi? -saç uzatmak

yue #1125050 
www.instagram.com

balkabağı ve nane yağı sürüp diplere masaj yapıyor saçları çok çabuk uzuyor :/

denemeye değer mi ki yaa balkabağı yağı nerden bulacağııız?

i.hizliresim.com
(14) 

Arkadaşlık-küslük, siz ne yapardınız?

yue #1124717 
selam destan yazdım. lafı çok uzatmışım ama özetleyemedim, affedin :D

bizim 5 aile bir arkadaş grubumuz var. daha doğrusu vardı. aile diyorum
çünkü eşlerle birlikte görüşüyorduk. dağ başında küçük bir ilçedeyiz yapacak pek bir şey yok zaten bizde bu arkadaşlarla ayda iki-üç kere falan bir araya gelip gün yapıyorduk. gün diyorum ama altın günü gibi düşünmeyin, eşlerimizde katılıyordu sohbet-muhabbet, tabu falan oynuyorduk. senede bir ya da iki kez de plan yapıp birlikte geziye gidiyorduk 3-4 günlüğüne.

şimdi kadın arkadaşlarıma ayşe, melda, remziye ve hilal diyeceğim.

en başta bizi bir araya getiren ayşe oldu. melda hariç hepimizin eşleri zaten
iş yerinden arkadaşlar. melda ve ayşe ise zaten buralı ve yıllardır arkadaşlar.
geri kalanımız hep başka şehirlerden geldik.

4-5 senedir iyi kötü birbirimizi idare ediyorduk. en son yaz başında hangi gün toplanalım diye whatsaptan yazıştık. son birkaç haftadır bir araya gelememiştik. o hafta toplanalım istedi çoğunluk. ayşe de o gün şehir dışından arkadaşlarım gelecek x saatten sonra toplanın bende geleyim dedi, melda da x den sonra çok geç olacak dedi. ayşede sinirlenip tamam biz gelmiyoruz siz toplanın dedi. ondan sonrada meldayla ayşe birbirine girdi. özelden de yazışmışlar ayşe ne varsa dökmüş meldaya daha kötü olmuş.

o gün biz ayşesiz toplandık hatta başka şehre gittik gezmeye günübirlik. ayşenin istediği saatte toplansaydık o şekilde gezemezdik. melda gün boyu çok üzgündü ayşenin söyledikleri yüzünden. neler biriktirmiş şok oldum falan diye anlattı. ben hep geçer bunlar ya düzelir bu kadar saçma bir şeyden arkadaşlığınızın bozulacak hali yok ya modunda şeyler söyledim. hepimiz öyle düşündük açıkcası.

ama ayşe böyle gezdiğimizi öğrenince hepimize tavır aldı. ortak gruptan daha sonra yaptığımız yazışmalarda da ters ters konuştu. sadece melda değil herkese karşı. hatta ben özelden yazdım 'canım seni kırcak bir şey mi yaptım niye böyle yazıyorsun' diye o da sorununun meldayla ilgili olduğunu söyledi. ben de 'hıı ok düzelirsiniz ya' falan deyip çekildim açıkcası konuya hiçbir şekilde müdahil olmak istemedim. sonuçta onların yıllardır süren bir arkadaşlıkları var.

ama melda ile ayşenin arası düzelmedi daha da kötüye gitti. hatta hilal bizi iftar yemeğinde falan bir araya getirdi. kimse tavır yapmadı ama olaylarda konuşulmadı, sonraki günlerde bütün planlara ayşe gruptan biz gelemeyeceğiz bundan sonra falan yazdı. üzerine biz meldaya, ayşeyle arasını düzeltmesi için gaz verdik, konuştu ama yine kavga ettiler olumlu bir sonuç çıkmadı. meldaya ayşe: "o kadar çok ağladım ki, eşim ağlama yeter artık görüşmeyelim bundan sonra dedi" bile demiş. sanki biz ocağına incir ağacı diktik ne yaptıysak bu kadar.

hatta remziye de aramış ayşeyi görüşelim kaynaşalım manasında ayşede hayrola niye arıyorsun gibi ters ters konuşmuş remziye çok sinirlendim açıkcası kavga etmek istemedim eyvallah deyip kapattım diye anlattı.


sonraki zamanda ayşe, hep facebooktan bize ve özellikle meldaya olduğunu tahmin ettiğimiz laf sokmalı sözler paylaştı. mesela "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin hem dostunu" gibi sözler. melda hariç hepimiz çok güldük bunlara çünkü çok çocukça geldi. melda genel anlamda hep üzgündü.

geçen ay başı haftasonu melda eşi falan birlikte bursaya gezmeye gittik kayınvalidemlerin evi boştu bir gece kalıp geri döndük. remziye ve hilal şehir dışındaydı zaten. ayşeyle meldanın arası kötü olduğu için ve onun arabasıyla gittiğimiz için ayşeye sormadım zaten uygun olmazdı. bunun üzerine ayşe ikimizi de facebooktan arkadaşlıktan çıkardı.

daha sonra üçlü olarak remziye melda ve ben eşlerle birlikte pikniğe gittik, remziyeyi de arkadaşlıktan çıkardı. bir tek hilal kaldı arkadaş olarak.
hatta hilal ile ayşe aynı binada oturuyor. ayşe kızına doğum günü falan yaptı ama hilal hariç hiçbirimizi çağırmadı. bundan önce her sene birlikte kutlamıştık. hilal ise bize olaylarla ilgili ayşe ile hiçbir şey konuşmadığını söyledi. hilal zaten ayşeyi pek sevmezdi bir kaç kere tartıştıkları olmuştu ama küsmemişlerdi.

artık olaylar bu raddeye gelince ayşesiz toplanmaya devam ettik remziye de ayşe ile ilgili içinde ne varsa döktü. mesela önceki sene gezilerimizde ayşe remziyeye benim için 'meldaya daha sıcak davrandığımı hep onunla ilgilendiğimi' falan söylemiş. açıkcası bunu doğru bulmadım çünkü meldanın 1,5 yaşında oğlu vardı ve grupta en yardıma muhtaç kişi oydu. ayşenin kızı 12 yaşında. remziyenin çocuğu zaten yoktu o zaman. tabii ki meldaya yardım edeceğim. bundan daha doğal bir şey olamaz. 1,5 yaşında çocukla durmadan gezdik.

neyse bu tarz millet arkadan ne konuştuysa ayşeyle hepsi döküldü. ben çok şaşırdım açıkcası 5 senedir kimseyle öyle 'aman şu da ne kadar böyle' falan diye bir kere konuşmuşluğum olmadı. sonuçta benim içinde her şey mükemmel değildi ama o kadar kalabalıkta ne olcaktı başka diye düşündüm hep. ben kendi annemle bile anlaşamıyorum mantıklı bakarsan.grupta zaman zaman birbirine yaklaşan kişiler oldu ve ben bunu hep doğal karşıladım sonuçta herkes kafa dengi arkadaşıyla daha çok anlaşır bundan daha doğal bir şey olamaz değil mi? ve benimde öyle aman aman kafa dengim hiç olmadı. daha çocuk istemiyorum dediğimde uzaylı gibi baktılar mesela. zaten özel sektörde çalışan bir tek ben varım hepsi memur öğretmen. grup harici kimseye özel vakit ayrıcak zamanımda olmuyor açıkcası olsa da kendime zaman ayırmayı, evde eşimle film izlemeyi tercih ediyorum.

neyse olaylardan sonra anladım ki ayşe benim arkamdan bayağı bir atmış tutmuş. üstelik ben kendimce ona çok yardım etmiş fedakarlıklarda bulunmuştum. mesela ev taşırken yardıma gidip 2 gün sabahtan gece yarısına kadar deli gibi iş yapmıştım mesela. üstelik çok yoğun çalışıp yorgun olduğum hafta. vs bunun gibi daha bir çok şey var.

şimdi geçen hafta ben ayşenin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim ve onun adına çok sevindim. geçen sene düşük yapmıştı çok üzülmüştü. şimdi ben her şeye rağmen ayşeyle barışmak için tekrar adım atayım mı? facebooktan arkadaşlıktan çıkardığından beri hiç karşılaşmadık ama mutlaka bir ortamda karşılaşırız böyle küs küs nasıl davranacağımı bile bilmiyorum. eşlerimiz iş yüzünden aynı ortamda konuşup görüşüyorlar ama ben görüşmesek bile böyle küs kalmak istemiyorum. siz olsanız ne yapardınız?
(2) 

Bir ürünün ikinci el fiyatı nasıl belirlenir

yue #1124381 
Herkes istediği fiyatı koyar tabii ki ama mantıklı ve adil olan nedir?

Sabah bildirim geldi facede gruptan kadının biri kangurusunu satıyor sıfır fiyatı 568 tl. ilk verdiği fiyatı bilmiyorum ama millet yorumlarda çok uygun fiyat demiş bunun üzerine 400 tl ye çıkarmış fiyatı bu sefer pahalı yazanlar olmuş, bence de pahalı zaten 400 tlyi gözden çıkardıysam ne yapar eder 170tl daha koyar üzerine sıfırını alırım çok saçma değil mi?

Elektronik eşya ya da mobilya vs olsun ikinci el fiyat nasıl belirlenir sizce?
(3) 

Rusça Çeviri

yue #1123996 
i.hizliresim.com

Neymiş napıyormuş? Teşekkürler.
(8) 

Fıstık ezmesi bağırsaklar için zararlımıymış

yue #1123941 
Dr Ozun sitesinden:
Peanut Butter - Yes, peanut butter is tasty, but it can also ruin your gut health. Peanuts are grown on the soil and stored moist in silos which then cause them to grow a type of fungus called aflatoxins which can effect the health of your gut.


Peanuts are one of the most common allergens today and have been linked to food sensitivities, leaky gut and a slow metabolism. Also, peanuts are very high in omega-6 fatty acids which may cause serious inflammation in the body. For these many reasons, peanut butter is a metabolism death food!

What to do instead: If you want to start revving up your metabolism then make a switch to almond butter. Almonds are high in an amino acid L-arginine which increases HGH production in your body. This is turn causes your body to build lean muscle which sends your metabolism sky high!

Just one tablespoon spoon of almond butter with celery, in a smoothie or with some apples are great snacks to re-ignite your metabolism.

Ben fıstığı protein açısından iyi diye çiğ olarak baya bi tüketiyorum ezmesini falanda yapıyorum. İngilizcemde çok iyi değil gerçi ama anladığım kadarıyla çok iyi bir şey değilmiş öyle mi?
(13) 

Sizin orda avakado kaç para

yue #1123356 
Burda tek bi manavda var başka yerde satılmıyor tanesi 5 tl. Sizin oralarda ne kadar?
(6) 

İşe gitmesek olmaz mı?

yue #1122355 
15 gündür tatildeydim yarın işe gitmek istemiyorum :((

Uuff uyuyamadım hala yarın nasıl geçecek ömür boyu çalışcaz mı yaa :(
(3) 

Bi kore şarkısı vardı

yue #1122336 
Erkek söylüyor klibinde sevdiği kız yakın arkadaşıyla evleniyordu?
(8) 

Antibitotik mi grip hapı mı (aferin nurofen vs)

yue #1121059 
Aile ikiye bölündü bu tartışma yüzünden yardım edin.

Boğazım genzim yanıyor, burnum bir akıyor bir tıkanıyor sarı-beyaz sümük çıkarıyorum. Hangi tür ilaca ihtiyacım var şimdi benim?
(4) 

güncel uydu görüntüsüne

yue #1115781 
nasıl ulaşabilirim? bir yerin 2016 yılında çekilmiş uydu görüntüsüne ihtiyacım var. googledan yandexten vs. bir sürü siteden baktım ama eski görüntüler bina yerinde yok tarla çıkıyor. nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilecek var mı?
(2) 

manic panic vs jamaican jeans color

yue #1115558 
ya ben bu ikisi arasında kaldım. daha doğrusu jeans color almayı düşünüyorum çünkü manic panic çok pahalı. üstelik saçım platin sarı değil biraz daha koyu yer yer bu yüzden rengin tutup tutmayacağının bir garantisi yok. saçımda uzun manic alırsam muhtemelen 2 kutu anca yetecek. 110tl çok geliyor :(

benim sorum bu iki boyayı da kullananlar varsa aralarında gerçekten o kadar para vermeye değer bir fark var mı?

manic panic bütün gece bile bekletilebiliyormuş sanırım jeans colorda 2-3 saat diyor. bi de saçı besler vs muhabbeti yapmışlar manic için gerçekten öyle mi acaba?
(1) 

Tekne kiralama/kullanma

yue #1114317 
İşleri nasıl oluyor, büyük yatları falan kastetmiyorum şöyle küçük resimdeki gibi tekneler.

Eşimle koy koy gezmeyi çok seviyoruz. Tekne turuna katıldığımızda çok sinirlerimiz bozuluyor bangır bangır müzik içen sıçan insanlar vs.

Bu tarz bir tekneyi kiralayabilmek için kaptanlık belgesi mi gerekiyor öyleyse nasıl alınır ya da daha büyük düşünüp böyle bir tekne sahibi olmak çok meşakatli bir şey midir? Teknelerin fiyatları uygun ama liman kiraları vs. çok pahalıymış öyle mi gerçekten? Yattığı yerde çok para yer mi bunlar yoksa abartılan bir şey mi?
(7) 

Ne yazıyor

yue #1114285 
Kelimesi kelimesine çevirirseniz çok makbule geçer <3

i.hizliresim.com
(2) 

İnanılmaz workout

yue #1113165 
Ya bu kadın ne yapıyor böyle :DD böyle workout görmedim adssflkhll

www.instagram.com
(22) 

Anlayanlar şu kızın g.tü gerçek mi?

yue #1112265 
www.instagram.com

gerçek mi yoksa brazillian butt operasyonu mu?
(15) 

sizce şunlar kediye eziyet mi?

yue #1111973 
tr.aliexpress.com

kedinin tırnağına takılan ürünler var belki görmüşsünüzdür, yapıştırıcıyla takılıyor tırnak uzayınca bir süre sonra düşüyormuş. hiç yaptırmadım öyle bir şey ama merak ediyorum aliexpressten alayım mı dedim, eşim karşı çıktı eziyet yazık hayvana falan diye.

şimdi ben kadın olduğum için takma tırnak nasıl bir his verir biliyorum, herhangi bir eziyetlik kısmı yok bence. siz ne düşünüyorsunuz?
(2) 

bildiğiniz kedi dostu otel var mı?

yue #1111394 
bayramla sonraki haftayı birleştirip tatil yapalım diyoruz ama kediyi de götürmek zorundayız. 5 yıldızlı tesis olmasın çünkü otele sadece yatmaya gidiyoruz genelde. yer olarakta kıyı şeridinde kaşla-marmaris arası olsun mümkünse.

bu koşullara uymayan fakat gidip memnun kaldığınız yerleri de yazabilirsiniz. teşekkürler.
(4) 

Şu youtube kanalına destek olur musunuz?

yue #1109971 
11 yaşındaki kızcağız kendince bir şeyler başarmaya çalışıyor ama insanlıktan nasibini almamış kişiler korkunç yorumlar yapıyorlar. Bir ara üzülüp kanalını kapatmış, şimdi tekrar açıyormuş lütfen destek olalım.

www.youtube.com

eksisozluk.com

Soru da şu olsun:
hemen şu:
www.youtube.com

videonun altında bile ne biçim yorumlar var,
örnek: "sana sok.s.m y.rr.m kaybolur tipe bak saçını s.k.y.m

bi de bu yorum 43 beğeni almış. neden böyle insanlar var hayatta?
(13) 

Orlando bloom fotoları +18

yue #1107940 
şu katy perry ile yakakandıkları meşhur fotolarla ilgili sorum var :)

şeyi normal hali mi yoksa erekte halimi o şekilde, erekte olsa daha yukarda olması lazım sanırım. evet derdimi şeyedebilirsiniz yorumları alayım :D
(5) 

Hareketi doğru yapıyor mu?

yue #1107850 
(1) 

dsmart kullananlar

yue #1107129 
biz tivubudan geçtik, canlı yayıyını durdurmaya o kadar alışmışız ki yokluğunu çok hissediyoruz. şimdi ara ara reklama denk geliyorum ayda 3tl farkla dsmart plus üyesi olun yayını durdurun diye.

eşime söyledim uydu kutusunun değişmesi gerekiyormuş ekstra çok fiyat istiyorlarmış dedi. acaba buradaki görevli yanlış bilgilendirmiş olabilir mi (küçük bir ilçedeyizde). reklamında ekstra ücretten falan bahsetmiyor çünkü. bilen varsa aydınlatabilir mi?

edit: bu arada ayda 80tl mi ne ödüyoruz internetle birlikte.
(2) 

şöyle bir site/uygulama var mı

yue #1107033 
myfitnesspall gibi bir şey istiyorum ama mesela günlük yediklerimi gireyim o protein karbonhidrat vs. sayımını yapsın, bana desin ki bugün 3 köfte daha yersen protein alımını tamamlamış olacaksın veya bir avuç fıstık tüketirsen falan gibi besin ve porsiyon önerisi versin. var mı öyle bir şey :)
(1) 

instagram hesap ekle

yue #1105863 
hesap ekle kısmından yeni bir hesap açıp ekleyince diğer hesabımdaki kişilere bildirim falan gitmiyor değil mi?
(12) 

Doktorayı bitiren eşime ne hediye alayım?

yue #1103992 
Böyle afili kalem ajanda vb. markaları hiç bilmiyorum ne alabilirim?

Alanı makine müh. demir-karbon faz posteri gibi bir şeyler çok yerinde olur aslında odasına asması için ama bulamadım internette öyle şeyler. İnternetten olması önemli küçük bir ilçedeyiz çünkü. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
(7) 

Ne zaman deli gibi oje sürme isteği gelse

yue #1102535 
Ertesi günü adet oluyorum. Sizin de var mı adet zamanı böyle acayip belirtileriniz?
(8) 

Bu çalışma saatlerinde yasal bir sıkıntı var mı?

yue #1102493 
İş başı: 8.00
Çay molası 10.00-10.15
ve 15.00-15.15
Yemek: 12.30-13.00
Çıkış: 18.10

Yasal hesaplardan anlayanlar yardımcı olabilir mi?

mobil görünümden çık