[q]
(4) 

Çocuklu aile

karincaezmezuo #1580866
Selamlar,

2 yaşındaki kızımın rahatsızlığı nedeniyle motor becerilerinin gelişmesi için yoğun tedavi alıyoruz. Ancak ayna nöronların tetiklenmesinin de son derece önemli olduğu bu süreçte, yaşıtı bir çocukla bol vakit geçirmesi de son derece önemli.

Yakınlarımızın çocukları ile ve parklarda sık sık vakit geçirmeye çalışsak da gerek kızımızın tedavi yoğunluğu nedeniyle, gerekse de yakınlarımızın yoğunluğu nedeniyle süreyi çok artıramıyoruz.

Çocuğu olup evimize düzenli gelebilecek biri en optimum çözüm gibi görünüyor ancak nerden nasıl, ücret konusu nasıl dillendirilir, abes mi vs. kafamız karışık haliyle.

Fikir ve tavsiyelerinize muhtacım :)

 

bizim mahalle muhtarı 23 nisan için etkinlik yapıyor. sizin muhtarınızın da böyle bi çalışması varsa yarın gidip ortamı gözlemleyebilirsiniz ve kendisinden fikir alabilirsiniz belki.

elorelia

Düzene bindirmek adına 3vinize o yaşlarda çocuğu olan bir çocuk bakıcısı veya yardımcı alabilirsiniz. Ev işlerini çocuğu da yanında olduğu için çok yüklemezsiniz belki sadece yemek yapar. Tanıdıklarla biraz zor olur bu iş.

mellifica

Bizim eve gelen temizlikçi kadınlar genelde çocuklarını da getiriyor. Muhtemelen biraz araştırmayla bulursunuz böyle bir kadın. Hem çocuğa da iyi olur sıkılıyorlar evde annesi temizlik yaparken.

Gradient_tabanlı_mor

Çocuğu olan bir yardımcı / temizlikçi bulabiliriz evet. Böyle bir yardımcıya ihtiyacımız olmadığı için maliyetli olur ancak denenebilir.

Bu arada Kadıköy’de oturuyoruz belki etrafta tanıdığı olan vs vardır.

Yorumlar için teşekkürler.

karincaezmezuo
1

mobil görünümden çık