[]

Çocuklu aile

Selamlar,

2 yaşındaki kızımın rahatsızlığı nedeniyle motor becerilerinin gelişmesi için yoğun tedavi alıyoruz. Ancak ayna nöronların tetiklenmesinin de son derece önemli olduğu bu süreçte, yaşıtı bir çocukla bol vakit geçirmesi de son derece önemli.

Yakınlarımızın çocukları ile ve parklarda sık sık vakit geçirmeye çalışsak da gerek kızımızın tedavi yoğunluğu nedeniyle, gerekse de yakınlarımızın yoğunluğu nedeniyle süreyi çok artıramıyoruz.

Çocuğu olup evimize düzenli gelebilecek biri en optimum çözüm gibi görünüyor ancak nerden nasıl, ücret konusu nasıl dillendirilir, abes mi vs. kafamız karışık haliyle.

Fikir ve tavsiyelerinize muhtacım :)

 
bizim mahalle muhtarı 23 nisan için etkinlik yapıyor. sizin muhtarınızın da böyle bi çalışması varsa yarın gidip ortamı gözlemleyebilirsiniz ve kendisinden fikir alabilirsiniz belki.


  • elorelia  (22.04.24 14:54:00) 
Kızınıza acil şifalar dilerim. Etrafta çocuğunu annesine bırakıp işe giden birileri varsa, arada sırada annesi yerine size bıraksın. Başka bir çocuğun mesuliyetini devamlı almak ister misiniz bilmiyorum ama yuva yerine de size bırakmak isteyecek birileri de çıkabilir. O zaman şu gün bırakma diyemezsiniz tabii.


  • cosmicstring  (22.04.24 15:04:48) 
Düzene bindirmek adına 3vinize o yaşlarda çocuğu olan bir çocuk bakıcısı veya yardımcı alabilirsiniz. Ev işlerini çocuğu da yanında olduğu için çok yüklemezsiniz belki sadece yemek yapar. Tanıdıklarla biraz zor olur bu iş.


  • mellifica  (22.04.24 21:49:15) 
Bizim eve gelen temizlikçi kadınlar genelde çocuklarını da getiriyor. Muhtemelen biraz araştırmayla bulursunuz böyle bir kadın. Hem çocuğa da iyi olur sıkılıyorlar evde annesi temizlik yaparken.


  • Gradient_tabanlı_mor  (23.04.24 00:19:25) 
Çocuğu olan bir yardımcı / temizlikçi bulabiliriz evet. Böyle bir yardımcıya ihtiyacımız olmadığı için maliyetli olur ancak denenebilir.

Bu arada Kadıköy’de oturuyoruz belki etrafta tanıdığı olan vs vardır.

Yorumlar için teşekkürler.
  • karincaezmezuo  (24.04.24 12:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.