üç dört gündür doğru düzgün bir şey yemiyor. dünden beri de suç içmek istemiyor. normalde çok hareketli ve istahlidir, üç dört gündür süreli uyuyor. burnu kuru, solunumu biraz hırıltılı.

veterinere götürmek dışında tavsiyeniz var mı? ne iyi gelir, napmaliyim?


 

kedilerde birkaç gündür devam eden iştahsızlık ciddi bir sorun göstergesi, veterinere götürmeniz şart; öncelikle bunu bilin. kedinizi en çok sevdiği yiyecekle kandırmaya çalışın, ilgilenmiyorsa hiç burada başka yanıt beklemeden veteriner hekime gidin. yiyorsa yine gidin.

evde liyakat kalmamis

Kediler ciddi anlamda hastalanmadığı sürece yemeden içmeden kesilmez evde yapılabilecek bir müdahele yok. Veterinere götürmemekte direnirseniz kedinizi kaybedebilirsiniz bile özellikle böbrek hastalıklarında geç müdahele bir işe yaramıyor. Yeme içmeden kesildiği için dehidrasyona da girmiş şu sıcaka çok tehlikeli..

neferkitty

veterinere gittik, bir şeyi yokmuş. diş degistiriyormus. ve iç parazit aşırı yapıldı.

yuvarlanantencereninkapagi

Yememek icmemek bobreklerle ilgili sikintilari dusundurdu, tuvaletini takip edin. Bir sorun yoksa sevebilecegi baska seyler verin. Karper peyniri, dardanel vs

red g

Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama burda hava aşırı sıcak. Hayvanlar da etkileniyor ani sıcaklık yükselmesinden tabi. Sıcaktan etkilenmiş olabilir yavrunuz.

megalomaniac
1

mobil görünümden çık